sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Ρώτα την ότι ρώτησε ο Σην Κόνερι τον Κέβιν Κόστνερ στους αδιάφθορους: what are you prepared to do?Να ρωτήσω λες; Και τί να τη ρωτήσω άραγε;
Ρώτα την ότι ρώτησε ο Σην Κόνερι τον Κέβιν Κόστνερ στους αδιάφθορους: what are you prepared to do?Να ρωτήσω λες; Και τί να τη ρωτήσω άραγε;
Πήρα φωτό τις οποίες τις έσβησαν αμέσως από το whatsapp... για να μην τις διαδώσω μάλλον...
Είδα ενδιαφέρον κορμί αλλά πολύ σπασμένη φάτσα οπότε ευχαρίστησα και είπα γειά σας....Τώρα αν λες ότι έχει και παραπάνω κιλά πάλι πειραγμένες φωτογραφίες μου έστειλαν...
καλά θα ήταν,αλλά δεν έρχεται ούτε με αιτηση...κατεβαίνω Αθήνα να την πάρω...τέτοιο μωρό είναι για συλλογή...απίστευτο μουνι και απίστευτες υπηρεσίες.αυτη παιζει να ρθει θεσ/νικη;
Αν σ αρέσουν οι αφράτες ορμα, μιλά ελληνικά κ είναι GFEΚαλησπέρα..ξέρουμε κάτι για την κοπελιά!??
Σας χαίρομαι που πετιέστε στας Αθήνας τόσο άνετα ....με τις καλύτερες ευχές σύντροφοι ....καλά θα ήταν,αλλά δεν έρχεται ούτε με αιτηση...κατεβαίνω Αθήνα να την πάρω...τέτοιο μωρό είναι για συλλογή...απίστευτο μουνι και απίστευτες υπηρεσίες.
Βαλτός είσαι ρε παίκτη; :Sαυτη παιζει να ρθει θεσ/νικη;
Ειπα κ εγω! Τετοιο μωρο εδω;;;;;Όχι
Πορνοστάρ είναι αλλά λέγεται Piper Fawn
ε αμα θέλει να δουλέψει ας ρίξει λίγο την τιμή της...Προφανώς θα χτυπάει μύγες
αντί να πας ένα μπουρδελακι..κλείνεις εισητηριακι...αντι για δεύτερο μπουρδελακι,κλείνεις δωματιάκι...Και αντί για 3ο μπουρδελακι εκεί βαράς 2 στη τιμή του ενός....άρα δεν είναι δύσκολο για κανέναΣας χαίρομαι που πετιέστε στας Αθήνας τόσο άνετα ....με τις καλύτερες ευχές σύντροφοι ....
jimiadi μ'αρέσει ο τρόπος σκέψης σου...αντί να πας ένα μπουρδελακι..κλείνεις εισητηριακι...αντι για δεύτερο μπουρδελακι,κλείνεις δωματιάκι...Και αντί για 3ο μπουρδελακι εκεί βαράς 2 στη τιμή του ενός....άρα δεν είναι δύσκολο για κανένα
Κάνει την προίκα της η συντρόφισσα ...Τι ξεκολιασμα πέφτει στην ολια.....2 μέρες φουλ μπουκετ
Ρώτησα και εγώ τα ίδια ....αλλά τελικά είχε δίκιο ο Σύντροφος Κατέλης , ''πως αν μας έδινε λεφτά θα τα σπαταλάγαμε...'' έτσι λοιπόν και εγώ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑ όλο το μέρισμα ....πόσα ξέρει ....και πήγα και στην Κατρίν του club , εργατική και αυτή , αλλά να πω για το σουλούπι : Φακίρης do, Μαλλιάς don't ...τα υπόλοιπα στην κριτική , άντε τώρα με την νέα χρονιά , Αλέκση δώσε να σπαταλήσουμε ...λέμεΤι ξεκολιασμα πέφτει στην ολια.....2 μέρες φουλ μπουκετ