Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Εκανε και η Τσαλμπάγιεβα μάμπα! Μπράβο!!!
Δεν ξέρω αν γαμιέται καλύτερα ξεμέθυστη ή όχι
Προσωπικά δεν την έχω πετύχει ποτέ νηφάλια... γαμιέται σούπερ αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ψιλοξεφύγει και στις καταχρήσεις αλλά και στο παρουσιαστικό
δηλαδή μα την προτιμησουμε;

Ramstein

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
280
Και αυτός τούρκος είναι; Δε νομίζω... :think:
Μάλλον δεν το έγραψα σωστά, αναφερόμουν στον γνωστό τούρκο, ειχα κλείσει από την προηγούμενη μέρα, για συγκεκριμένη ώρα, την δίμετρη γαζέλα και την επόμενη μέρα προσπαθούσε να μου χώσει το ραντεβού μιάμιση ώρα αργότερα με την δικαιολογία ότι η Ναόμι δούλευε μέχρι τις 6 τα ξημερώματα (γράψτε και καμμιά κριτική ρε μάγκες) και ότι την ώρα που την είχα κλείσει εγώ θα κοιμόταν.. Εντωμεταξύ την Ναόμι την έχω κλείσει και πριν 2 βδομάδες περίπου και μου ακύρωσε το ραντεβού 15 λεπτά πριν φτάσω στο χοτέλ της Τσιμισκή (με αστείες δικαιολογίες, πρόβλημα με το ξενοδοχείο κτλ)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Εγω παντως παιδες αμα ειχα φραγκα θα επερνα lolita vip.

mancunian1986

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Κριτικές
44
Like
5.087
Πόντοι
9.591
Εγω παντως παιδες αμα ειχα φραγκα θα επερνα lolita vip.
Φαινεται καλο καθαροαιμο αλογο συναγωνιστη αλλα δεν λεει ουτε τιμη και εχει και μια κριτικη στο EN απο καποιον που την κραζει...

caracol

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
280
και εγώ είχα γραψει στο πρώτο τουρ που εκανε όπου είχα περάσει καλα΄... στο προηγούμενο όμως η συναντηση ήταν πλήρης αποτυχια...ψυχρή, κουρασμένη, τεμπελα, αγενής.. Είναι κορμάρα, αλλά τι να το κάνεις αν αντί να σου φτιάχνει τη διάθεση σε χαλάει με τη συμπεριφορά της... Με άλλα λόγια, δεν θα πήγαινα ξανά.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Αυτά κάνουν οι καταχρήσεις....αν είναι να παίζεις και ζάρια σε τί διάθεση θα την πετύχεις...ας πάει στο διάολο...εγώ την ευχαριστήθηκα μια φορά πάντως, δεν έχει να μου προσφέρει κάτι παραπάνω.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Έκλεισα Λολίτα,μπήκα στο δωμάτιο και με υποδέχτηκε με το κινητό στο χέρι,μου λέει πάνε για μπάνιο,της απαντάω ότι έκανα μπάνιο και θα πάω στην τουαλέτα για να πλύνω τα χέρια μου,μου ξαναλέει πάνε για μπάνιο και μου δίνει μια πετσέτα,της λέω δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω,έκανα μπάνιο πριν από 15 λεπτά,θα πλύνω μόνο τα χέρια μου.
Όπως έχω την κατεύθυνση για το μπάνιο,μου πετάει και το θετικό τα λεφτά πρώτα,της λέω ότι τα λεφτά θα τα πάρει αφού εργαστεί γι'αυτά και μου απαντάει ότι αυτοί είναι οι όροι...
Της λέω ότι εγώ έχω τα λεφτά άρα εγώ βάζω τους όρους και μου απαντάει με μια καληνύχτα,της λέω καλό βράδυ και έχω στην τσέπη μου 130€+135€ που κέρδισα στο στοίχημα  :grin:

Υ.γ η εμφάνιση της σε καμία περίπτωση δεν είναι για 130€/μισή ώρα αλλά και 200€/ώρα για 80€ για μισάωρο καλή είναι  :hi:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.273
Πόντοι
6.817
Έκλεισα Λολίτα,μπήκα στο δωμάτιο και με υποδέχτηκε με το κινητό στο χέρι,μου λέει πάνε για μπάνιο,της απαντάω ότι έκανα μπάνιο και θα πάω στην τουαλέτα για να πλύνω τα χέρια μου,μου ξαναλέει πάνε για μπάνιο και μου δίνει μια πετσέτα,της λέω δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω,έκανα μπάνιο πριν από 15 λεπτά,θα πλύνω μόνο τα χέρια μου.
Όπως έχω την κατεύθυνση για το μπάνιο,μου πετάει και το θετικό τα λεφτά πρώτα,της λέω ότι τα λεφτά θα τα πάρει αφού εργαστεί γι'αυτά και μου απαντάει ότι αυτοί είναι οι όροι...
Της λέω ότι εγώ έχω τα λεφτά άρα εγώ βάζω τους όρους και μου απαντάει με μια καληνύχτα,της λέω καλό βράδυ και έχω στην τσέπη μου 130€+135€ που κέρδισα στο στοίχημα  :grin:

Υ.γ η εμφάνιση της σε καμία περίπτωση δεν είναι για 130€/μισή ώρα αλλά και 200€/ώρα για 80€ για μισάωρο καλή είναι  :hi:

καλα ξηγηθηκες

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom