kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Δεν ξέρω Από mamba ρε φίλε. Πως θα την δω τοτε;Που ν´ανοίξει δεν βλέπεις που λέει closed?
Δεν ξέρω Από mamba ρε φίλε. Πως θα την δω τοτε;Που ν´ανοίξει δεν βλέπεις που λέει closed?
Μάλλον πρέπει να εγγραφείς για να το δειςΔεν ξέρω Από mamba ρε φίλε. Πως θα την δω τοτε;
δηλαδή μα την προτιμησουμε;Εκανε και η Τσαλμπάγιεβα μάμπα! Μπράβο!!!
Δεν ξέρω αν γαμιέται καλύτερα ξεμέθυστη ή όχι
Προσωπικά δεν την έχω πετύχει ποτέ νηφάλια... γαμιέται σούπερ αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ψιλοξεφύγει και στις καταχρήσεις αλλά και στο παρουσιαστικό
Να κάτσεις ήσυχαδηλαδή μα την προτιμησουμε;
δηλαδή μα την προτιμησουμε;
Μάλλον δεν το έγραψα σωστά, αναφερόμουν στον γνωστό τούρκο, ειχα κλείσει από την προηγούμενη μέρα, για συγκεκριμένη ώρα, την δίμετρη γαζέλα και την επόμενη μέρα προσπαθούσε να μου χώσει το ραντεβού μιάμιση ώρα αργότερα με την δικαιολογία ότι η Ναόμι δούλευε μέχρι τις 6 τα ξημερώματα (γράψτε και καμμιά κριτική ρε μάγκες) και ότι την ώρα που την είχα κλείσει εγώ θα κοιμόταν.. Εντωμεταξύ την Ναόμι την έχω κλείσει και πριν 2 βδομάδες περίπου και μου ακύρωσε το ραντεβού 15 λεπτά πριν φτάσω στο χοτέλ της Τσιμισκή (με αστείες δικαιολογίες, πρόβλημα με το ξενοδοχείο κτλ)Και αυτός τούρκος είναι; Δε νομίζω...
Φαινεται καλο καθαροαιμο αλογο συναγωνιστη αλλα δεν λεει ουτε τιμη και εχει και μια κριτικη στο EN απο καποιον που την κραζει...Εγω παντως παιδες αμα ειχα φραγκα θα επερνα lolita vip.
Εγω παντως παιδες αμα ειχα φραγκα θα επερνα lolita vip.
Τι είναι ο Τούρκος ρε παιδια;Και αυτός τούρκος είναι; Δε νομίζω...
Τι είναι ο Τούρκος ρε παιδια;
Και γιατί τον λέμε τουρκο;Ο Safaris.
Έκλεισα Λολίτα,μπήκα στο δωμάτιο και με υποδέχτηκε με το κινητό στο χέρι,μου λέει πάνε για μπάνιο,της απαντάω ότι έκανα μπάνιο και θα πάω στην τουαλέτα για να πλύνω τα χέρια μου,μου ξαναλέει πάνε για μπάνιο και μου δίνει μια πετσέτα,της λέω δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω,έκανα μπάνιο πριν από 15 λεπτά,θα πλύνω μόνο τα χέρια μου.
Όπως έχω την κατεύθυνση για το μπάνιο,μου πετάει και το θετικό τα λεφτά πρώτα,της λέω ότι τα λεφτά θα τα πάρει αφού εργαστεί γι'αυτά και μου απαντάει ότι αυτοί είναι οι όροι...
Της λέω ότι εγώ έχω τα λεφτά άρα εγώ βάζω τους όρους και μου απαντάει με μια καληνύχτα,της λέω καλό βράδυ και έχω στην τσέπη μου 130€+135€ που κέρδισα στο στοίχημα
Υ.γ η εμφάνιση της σε καμία περίπτωση δεν είναι για 130€/μισή ώρα αλλά και 200€/ώρα για 80€ για μισάωρο καλή είναι
Και γιατί τον λέμε τουρκο;
Και εγώ ξαναρωταω λόγω άγνοιας,από που ξέρουμε ότι είναι τουρκος;οποιος ειναι απ την Τουρκια συνηθως λεγεται Τουρκος
Και εγώ ξαναρωταω λόγω άγνοιας,από που ξέρουμε ότι είναι τουρκος;