You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Littlejohn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 552
- Πόντοι
- 291
Π.χ. Αυτές δεν είναι αρνητικές και είναι πολύ κοντά σε αυτό που είδα εγώ, αν την είδες ξέρεις .Πάντως και σε αυτές υπάρχουν «διαφημίσεις»Όλες μούφα είναι. Μόνο όσες είναι στα Ελληνικά και είναι αρνητικές είναι αληθινές γιατί οι μαγαζάτορες βαριούνται να τις μεταφράσουν όταν ζητήσει ο νταβάς να κατέβουν.
Dream_Master
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 335
- Πόντοι
- 281
Εχω μια απορια ρε παιδια. Αν ανοιξη την πορτα και δεν θελετε να κατσετε τι δικαιολογια λετε εκεινη την ωρα γι να φυγετε εσεις;
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Άμα παει να σε πιάσει κότσο θες και δικαιολογία; >Εχω μια απορια ρε παιδια. Αν ανοιξη την πορτα και δεν θελετε να κατσετε τι δικαιολογια λετε εκεινη την ωρα γι να φυγετε εσεις;
Της τη λες και μεταβολή για σουβλάκια
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Σκέτα ή με καμιά σαλάτα μέσα;Άμα παει να σε πιάσει κότσο θες και δικαιολογία; >
Της τη λες και μεταβολή για σουβλάκια
Πίτα ή ψωμάκι;
Θα τα φάτε εδώ ή τα τυλίγουμε;
Θέλουμε και κανένα ανψυκτικό;
Βασικές ερωτήσεις, που χρήζουν απαντήσεων...
Dream_Master
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 335
- Πόντοι
- 281
Αχχχαχ ετσι ακριβος . Και εγω οταν δεν βρισκω κατι καλο παω για σουβλακια μετα. Τωρα θα κατεβω θεσσαλονικη το σαββατο, για να δουμε αν θα εχει καμια καλη αφιξη.
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
βρε βρε,τι βλέπουν τα τσακίρικα ματάκια μου...Σκέτα ή με καμιά σαλάτα μέσα;
Πίτα ή ψωμάκι;
Θα τα φάτε εδώ ή τα τυλίγουμε;
Θέλουμε και κανένα ανψυκτικό;
Βασικές ερωτήσεις, που χρήζουν απαντήσεων...
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Έχει καμιά 20αριά σαύρες,κι άλλες θες;Αχχχαχ ετσι ακριβος . Και εγω οταν δεν βρισκω κατι καλο παω για σουβλακια μετα. Τωρα θα κατεβω θεσσαλονικη το σαββατο, για να δουμε αν θα εχει καμια καλη αφιξη.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Τι βλέπουν;;;;;βρε βρε,τι βλέπουν τα τσακίρικα ματάκια μου...
Κάτι που δεν είδαν το πρωί;;;
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
ρε φίλε ήταν λίγος ο καφες,εσένα σου φέρανε περισσότεροΤι βλέπουν;;;;;
Κάτι που δεν είδαν το πρωί;;;
Πως ν'ανοιξει το μάτι;
Dream_Master
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 335
- Πόντοι
- 281
Έχει καμιά 20αριά σαύρες,κι άλλες θες;
Το θεμα ειναι να μαρεσει εξωτερικα, αυτο με ενδιαφερει πιο πολλη.
Εκεινην την alexa παντως ακομα την θυμαμαι τι μουναρο γαμησα.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Ας έπαιρνες κι εσύ φρέντο ρε μεγάλε.ρε φίλε ήταν λίγος ο καφες,εσένα σου φέρανε περισσότερο
Πως ν'ανοιξει το μάτι;
Χαλίκια είχες στο στόμα όταν ήρθε η (εντυποσιακότατη) γκαρσόνα για παραγγελία;;;
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Μόνο χαλίκια;Κοτρώνες είχα μόλις την είδαΑς έπαιρνες κι εσύ φρέντο ρε μεγάλε.
Χαλίκια είχες στο στόμα όταν ήρθε η (εντυποσιακότατη) γκαρσόνα για παραγγελία;;;
Μην κάνετε τον κόπο να περάσετε από Naumi. Αγγλικά μηδέν, σώμα πλαδαρό, πίπα της πλάκας και στήθος που τρομάζεις (με την δυσάρεστη έννοια).
Να το επαναλάβω, αυτός ο πούστης ο φωτογράφος του club γαμιέται με τους παπάδες που κάνει. Δεν πιστεύω στις φωτογραφίες τους και Θα το σκεφτώ πολύ καλά στο μέλλον να ξαναψωνίσω από εκεί.
Να το επαναλάβω, αυτός ο πούστης ο φωτογράφος του club γαμιέται με τους παπάδες που κάνει. Δεν πιστεύω στις φωτογραφίες τους και Θα το σκεφτώ πολύ καλά στο μέλλον να ξαναψωνίσω από εκεί.
Dream_Master
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 335
- Πόντοι
- 281
συνοπαδοι εγω σκεφτομε σοβαρα να πεταχτω αυριο αθηνα σε αυτο
τι λετε αξιζει το καμποηλικη?
τι λετε αξιζει το καμποηλικη?
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Δηλαδή θέλεις να δηλώσεις ότι το πρακτορείο μας εξαπατά πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες;Μην κάνετε τον κόπο να περάσετε από Naumi. Αγγλικά μηδέν, σώμα πλαδαρό, πίπα της πλάκας και στήθος που τρομάζεις (με την δυσάρεστη έννοια).
Απαπα,δεν μπορώ να το χωνέψω τέτοιο πράγμα
sackatack2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 424
- Πόντοι
- 301
Η Κριτική αφορά συνέυρεση πριν 2 εβδομάδες
έκανα κριτική σήμερα και περιμένει έγκριση αλλά για πιό γρήγορα τη βάζω και εδώ :
Να ξεκαθαρίσω πρώτα ότι δεν είμαι έμπειρος σε τέτοιου είδους συνευρέσεις καθότι δεν τα κάνω αυτά κτλ κτλ ΆΡΑ ήταν και η πρώτη μου φορά.
Κλείνω ραντεβού μετά από πολλές αναβολές, το γραφείο πολύ καλό, μέσω whatsup η συνεννόηση όλα καλά, ανεβαίνω στο δωμάτιο στο "χάλια χοτέλ" ανοίγει η πόρτα κοιτάζω πάνω και βλέπω μία ψηλή, αδύνατη κοπέλα με τα μάγουλα μέσα, καμία σχέση με το ζωντανό κορίτσι της φωτογραφίας, ...
''πού είναι η Νίκα’’ λέω,
‘’εγώ είμαι η νίκα’’ λέει ...
προσπαθώ να καταλάβω την ηλικία της, ‘’27’’ μου λέει ‘’κόψε κάτι’’ λέω εγώ
να μην τα πολυλογώ καμιά 37 μπορεί να είναι πάντως έχει σώμα - πρόσωπο ανορεκτικής και μία αμηχανία νεαρής παρθένας.
Θέλω να φύγω και μου λέει κάτσε σε παρακαλώ. δεν ξέρω τι με έπιασε, γενικά δεν είμαι πολύ τολμηρός με τις γυναίκες και αφού έφτασα έως εδώ λέω ας κάνω μία προσπάθεια. Κάνω μπάνιο και περνώ μέσα που με περιμένει ντυμένη ‘’Δωράκι?’’ λέει, της δίνω το χρήμα και της λέω να ξεντυθεί. Στο σώμα, απαλή επιδερμίδα ο κώλος κόκαλο, ότι της έλεγα το έκανε πίπα ακα καλή με ντιπ, υγρή αλλά έπρεπε να τις λέω εγώ ‘’πιο βαθιά – πιο γρήγορα’’ κτλ κτλ πρωτοβουλία μηδέν. Δέχεται δάχτυλο , βασικά δέχεται τα πάντα από ότι κατάλαβα αλλά δεν υπήρχε χημεία μάλλον μαζί μου και όλα γινότανε κρύα χωρίς ενθουσιασμό, ο πούτσος μου έτοιμος να πέσει όλη την ώρα, απογοήτευση, αλλάξαμε 2 – 3 στάσεις έχυσα σε μιζιοναρη μου έβγαλε την πότα, μπάνιο, βγαίνω είχαν περάσει 45 λεπτά, καθόλου όρεξη για δεύτερο χέρι, πάω να φύγω μου προτείνει να πιώ κάτι και μασάζ, λέω δεν κάθομαι?… μασάζ μέτριο πίνω νερό και με πιάνει στην πάρλα λές και τότε πήρε μπρος και έσπασε ο πάγος μεταξύ μας αλλά από την άλλη μάλον προσπαθούσε να διορθώσει την κακή εντύπωση που κατάλαβε ότι άφησε .
Ξαναλέω πρώτη φορά σε κολλγκερλ δεν ξέρω τι περίμενα ακριβώς (ίσως κάτι να με ενθουσιάσει). Με κάποιον άλλο μπορεί να είναι καλύτερα πάντως η κοπέλα δεν είναι ηλικιακά και εμφανισιακά όπως τις φώτος, μπορεί να ήτανε κάποτε … είναι καλό μουνί άνω τον 35 και σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά της.
έκανα κριτική σήμερα και περιμένει έγκριση αλλά για πιό γρήγορα τη βάζω και εδώ :
Να ξεκαθαρίσω πρώτα ότι δεν είμαι έμπειρος σε τέτοιου είδους συνευρέσεις καθότι δεν τα κάνω αυτά κτλ κτλ ΆΡΑ ήταν και η πρώτη μου φορά.
Κλείνω ραντεβού μετά από πολλές αναβολές, το γραφείο πολύ καλό, μέσω whatsup η συνεννόηση όλα καλά, ανεβαίνω στο δωμάτιο στο "χάλια χοτέλ" ανοίγει η πόρτα κοιτάζω πάνω και βλέπω μία ψηλή, αδύνατη κοπέλα με τα μάγουλα μέσα, καμία σχέση με το ζωντανό κορίτσι της φωτογραφίας, ...
να μην τα πολυλογώ καμιά 37 μπορεί να είναι πάντως έχει σώμα - πρόσωπο ανορεκτικής και μία αμηχανία νεαρής παρθένας.
Θέλω να φύγω και μου λέει κάτσε σε παρακαλώ. δεν ξέρω τι με έπιασε, γενικά δεν είμαι πολύ τολμηρός με τις γυναίκες και αφού έφτασα έως εδώ λέω ας κάνω μία προσπάθεια. Κάνω μπάνιο και περνώ μέσα που με περιμένει ντυμένη ‘’Δωράκι?’’ λέει, της δίνω το χρήμα και της λέω να ξεντυθεί. Στο σώμα, απαλή επιδερμίδα ο κώλος κόκαλο, ότι της έλεγα το έκανε πίπα ακα καλή με ντιπ, υγρή αλλά έπρεπε να τις λέω εγώ ‘’πιο βαθιά – πιο γρήγορα’’ κτλ κτλ πρωτοβουλία μηδέν. Δέχεται δάχτυλο , βασικά δέχεται τα πάντα από ότι κατάλαβα αλλά δεν υπήρχε χημεία μάλλον μαζί μου και όλα γινότανε κρύα χωρίς ενθουσιασμό, ο πούτσος μου έτοιμος να πέσει όλη την ώρα, απογοήτευση, αλλάξαμε 2 – 3 στάσεις έχυσα σε μιζιοναρη μου έβγαλε την πότα, μπάνιο, βγαίνω είχαν περάσει 45 λεπτά, καθόλου όρεξη για δεύτερο χέρι, πάω να φύγω μου προτείνει να πιώ κάτι και μασάζ, λέω δεν κάθομαι?… μασάζ μέτριο πίνω νερό και με πιάνει στην πάρλα λές και τότε πήρε μπρος και έσπασε ο πάγος μεταξύ μας αλλά από την άλλη μάλον προσπαθούσε να διορθώσει την κακή εντύπωση που κατάλαβε ότι άφησε .
Ξαναλέω πρώτη φορά σε κολλγκερλ δεν ξέρω τι περίμενα ακριβώς (ίσως κάτι να με ενθουσιάσει). Με κάποιον άλλο μπορεί να είναι καλύτερα πάντως η κοπέλα δεν είναι ηλικιακά και εμφανισιακά όπως τις φώτος, μπορεί να ήτανε κάποτε … είναι καλό μουνί άνω τον 35 και σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά της.
JACK SPARTALOW
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 73
- Like
- 4.194
- Πόντοι
- 11.381
Φιλε, επρεπε να ειχες φυγει αφου δεν σ'αρεσε η κοπελα!!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Η Κριτική αφορά συνέυρεση πριν 2 εβδομάδες
Ρε παλικάρι μας, τόσα και τόσα έχουν πει για κοπέλες εδώ μέσα και ειδικά για C/T,
δεν μπορούσες να διαβάσεις να τσεκάρεις και να πας κάπου στανταράκι?
Βιάστηκες φίλε και δεν ρώτησες κιόλας...
Άλλη φορά κάνε κράτει ή κάνε μεταβολή και δρόμο!
Να σαι καλά!
Καλά βόλια!!!
JACK SPARTALOW
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 73
- Like
- 4.194
- Πόντοι
- 11.381