mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Ποιός μαλάκας μανατζάρει τη μικρή Αλεξάνδρα τώρα που έφυγε από το club και θα μας τη φέρει με 150. Είναι δυνατόν;
Αυτή είναι; Το έπαιζε ανεξάρτητη στην Αθήνα...Ποιός μαλάκας μανατζάρει τη μικρή Αλεξάνδρα τώρα που έφυγε από το club και θα μας τη φέρει με 150. Είναι δυνατόν;
Καλημερα!!Δεν θελω να ενοχλησω κανεναν και ουτε να σας πω βλακιες το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι σοβαρη στη δουλεια που κανω το οτι εκεινη τη φορα που ειχε τυχει να μην μπορω να φτασω στο ραντεβου και χιλια συγνωμη γι'αυτο δεν το εκανα επιτιδες απλα εγω δουλευω και ανεξαρτητη και με γραφειο και δεν εχω σταματισει ακομα να δουλευω σε γραφειο αλλα θα σταματισω οπου να.ναι και ετσι ειχαν πεσει ολλα μαζι..αλλα αυτο δεν σημενει οτι ειμαι καμια "φολα" οπος λενε μερικοι ..
Αυτή είναι; Το έπαιζε ανεξάρτητη στην Αθήνα...
Είχα δει ένα προφίλ της στο news σαν Alexandra και ήταν Αθήνα στα 90. Δεν το βλέπω τώρα. Πάντως από σωματότυπο νομίζω ότι αυτή πρέπει να είναι.
Ποιός μαλάκας μανατζάρει τη μικρή Αλεξάνδρα τώρα που έφυγε από το club και θα μας τη φέρει με 150. Είναι δυνατόν;
συναθλητες ξερει κανενας κατι για το παρκατω ενδιαφερον καυλακι?
Ξέρω ότι αν φωνάξεις "μπλιατ" στην reception του ξενοδοχείου θα σε ρωτήσουν αν θέλεις να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη...
Για τα υπόλοιπα περιμένουμε να μας πεις.
Εντωμεταξύ κάνει και ντουέτο με μια φάλαινα....αν γυρίσει λίγο απότομα η άλλη μπορεί και να την πλακώσει χωρίς να το καταλάβει.... :S :S :S
συναθλητες ξερει κανενας κατι για το παρκατω ενδιαφερον καυλακι?
τι θα πει μπλιατ?
Πουτάνα
Καλημέρα σε όλους,
Μια γρήγορη επισήμανση πλισ:
Αυτή:
Είναι αυτή:
Ευχαριστώ!!!
Ναι τυπε,αυτή είναι.
Thanks man!! Σε περίπτωση που ερχόταν προς τα κάτω θα την τιμούσα αλλά με τις τελευταίες κριτικές...μεγάλο οχι!
Καλα εκανες, σε φίλο ναι μεν του πηρε 320Ε για 2ρωεςς σε χωρο του αλλα εφυγε σε λιγο παραπανω απο 1 ωρα γιατι "ξοδεψε τις 2 εκτονωσεις του"...... γι αυτο οσοι πατε να ειστε εγκρατείς! :dΣτέλνω σε αυτή την ΣΟΦΙΑ για 2 ώρες
Μου λέει 350+ ταξί!!
Βλέπω στο εσκορτ νιουζ 300+ 20 ταξί
Σε κατουραω μωρή που θες και 350+ ταξί
Αν έχει κανείς τίποτε αξιόλογο ας στείλει πμ μην ψάχνω άδικα
Δεκτές και οι λοκαλ
Μ αυτά που λέτε όσοι πάνε θα είναι κορόιδα,όχι εγκρατείςΚαλα εκανες, σε φίλο ναι μεν του πηρε 320Ε για 2ρωεςς σε χωρο του αλλα εφυγε σε λιγο παραπανω απο 1 ωρα γιατι "ξοδεψε τις 2 εκτονωσεις του"...... γι αυτο οσοι πατε να ειστε εγκρατείς! :d