nickolas_a
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 237
- Πόντοι
- 281
Τί 27 ρε, αυτή σε λίγο θα έχει εμμηνόπαυση, πλάκα μας κάνετε; Πάθατε Ίβιτς και εσείς;
αυτή εδω δεν ειναι??
Τί 27 ρε, αυτή σε λίγο θα έχει εμμηνόπαυση, πλάκα μας κάνετε; Πάθατε Ίβιτς και εσείς;
Πολύ ωραία γκομενα κ πολύ καλό service .Τι ισχύει εδώ; . Είδα κάποιες κριτικές αλλα μπορεί κανεις άλλος να δώσει καμία πληροφορία; Ευχαριστω
Τοπ μουνι,τοπ κορμι,high class!! Της αρεσουν οι αντρες και η πουτσα,πολυ περιποιημενη.Οποιος εχει να διαθεσει τα 200ε δεν θα τα κλαψει.
θα δοκιμαζα αλλα με αυτα που ζηταει.............
Εχει 3 κριτικες εδω μεσα,οι 2 πρωτες πολυ μεγαλες,που συμφωνουν μεταξυ τους,εγω πριν παω αυτες ειχα διαβασει.Μετα την επισκεψη δεν ειχα κατι να προσθεσω σε αυτες.Οποτε ρωταει καποιος συναγωνιστης εδω και το δω απανταω οπως εκανα και τωρα και την προηγουμενη φορα.Και γιατί δεν γράφετε κριτικές; Εγώ αν διαβάσω του Τάκη Μπούκα δεν θέλω να πάω. Εσείς λέτε τα αντίθετα.
Ειναι υποκειμενικα αυτα,το γνωριζεις.Ακολουθεις αυτους που θεωρεις εσυ αξιοπιστους και ολα καλα.Ο καθενας μας με καποιους ταιριαζουμε στις αποψεις περισσοτερο,οποτε λογικο να τους θεωρουμε πιο αξιοπιστους.Και τυχη(παντα μας χρειαζεται για ενα καλο ).Καλα να περασεις αν πας.Περιμενουμε και την δικη σου αποψη μεταΟ Μπούκας μάλλον στραβοψώλης ήτανε και δεν της άρεσε....Όπως και άλλοι αξιόπιστοι παίχτες από την Αθήνα...
Πρώτη φορά άκουσα από ct να μου λέει "dt is extra".Αlexa σάλτα κ γαμησου!Επίσης άλλος συναθλητης είχε γράψει ότι την έδινε 350 για δίωρο κ αυτή ζητούσε πάλι +50 για cim-cif!!!Ελπίζω να ξεκαβαλησε το καλάμι κ να τιμάει τα 200 που ζητάει την ώρα!Ο Μπούκας μάλλον στραβοψώλης ήτανε και δεν της άρεσε....Όπως και άλλοι αξιόπιστοι παίχτες από την Αθήνα...
Και γιατί δεν γράφετε κριτικές; Εγώ αν διαβάσω του Τάκη Μπούκα δεν θέλω να πάω. Εσείς λέτε τα αντίθετα.
Σε κάποια που δεν δοκίμασα ποιόν θα ακούσω δηλαδή;
Γιατί δεν τη δοκιμάζεις εσύ να μας πεις?Κρίμα όμως δεν θα σου κάνει έκπτωση!Μαλλια μηπως να πας κατερινα ψαλτη? Αφου ακους οτι λεει ο Τακης Μπουκας.
πήγαινε ρε...τρελο μουνι και τρελό γαμησι....Σε κάποια που δεν δοκίμασα ποιόν θα ακούσω δηλαδή;
Γιατί δεν τη δοκιμάζεις εσύ να μας πεις?Κρίμα όμως δεν θα σου κάνει έκπτωση!
Ρε φτυσε τα μπούτια σου να κάνεις τσουλήθρα!Την πεταξες την κοτσανα σου ε? Οπως και να χει συζητηθηκε το θεμα εκπτωσεων και αξιοπιστων κριτικων. Ας κρινουν οι αλλοι λοιπον.
ΥΓ: Μπορει και να μου εκανε εκπτωση και να μην πηγα ακομα. Αν παω ομως θα γραψω αληθινη κριτικη και οχι σαν τις δικες σου.
Ρε φτυσ'τα μπούτια σου να κάνεις τσουλήθρα!