sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Γι αυτήνΜιλάμε για την Εύα την Ισπανίδα ή μία από τις άλλες δύο ?
Γι αυτήνΜιλάμε για την Εύα την Ισπανίδα ή μία από τις άλλες δύο ?
Δεν με θέλουν για πελάτη...δεν εξηγείται αλλιώςΚαλησπέρα... Πήγα τελικά sith απλά δεν πρόλαβα εχθές να γράψω...λοιπόν έχουμε κ λέμε...
Καταρχάς ασκώ το σπορ από το 11 απλά δεν γράφω εδώ Γτ έχω ξεχάσει τους κωδικούς από 4-5 λογαριασμούς, ελπίζω αυτός να μακροημερευσει...
Στην κορασίδα λοιπόν να ξεκινήσω λέγοντας πως το γράφειο μάλλον είναι κουκουρουκου κ στη δική μας συνεννόηση αυτό μου έδειξε αφού 15' πριν την συνάντηση μου έστειλε ξενοδοχείο για Αθήνα κ μετά κατάλαβε ότι μιλάμε για Θεσσαλονίκη κ την Eva αλλά και από αυτά που είπε στον sith περί έξτρα... Η κοπέλα είναι μια πολύ όμορφη ξανθιά ρωσιδουλα με σφιχτό κορμί πολύ ωραίο κολο κ στήθος, έχει ελάχιστα σημάδια ακμής στο πρόσωπο αλλά ούτε που φαίνονται... Γλυκιά ευγενική, φιλί με γλώσσα κανονικά κ όχι έξτρα, ανταποκρίνεται πολύ καλά στο γλύψιμο καθώς έτσι ξεκίνησε ο αγώνας, λέει όχι μόνο στο δάχτυλο για λόγους υγιεινής μου είπε... Τσιμπουκι ακαποτο κανονικά κ όχι έξτρα, όχι κάτι ιδιαίτερο η αλήθεια είναι.... Στο σεξ αρκετά καλή αλλά όχι για πολύ ζόρισμα.... Τελείωμα την δεύτερη φορά πάνω της χωρίς έξτρα επίσης.... Social εξαιρετικό κ πολύ ευχάριστο με καλά αγγλικά όχι Λονδίνου αλλά όχι με Google translate όπως οι περισσότερες πλέον.... Γενικά μου άφησε καλή εντύπωση κ θα της έβαζα ένα 7/10...
Αν ανέβει προφίλ θα γράψω κριτική κ εκεί...
Για αλλη ΕΥΑ γραφει ρε ο PRESIDENT!!!!
Το ξέρω ρε συ, αλλά ο τύπος για αυτήν ρωτάειΓια αλλη ΕΥΑ γραφει ρε ο PRESIDENT!!!!
Τι επαθες?Σου σαλεψε?
Ο τυπος ρωταει για ποια εγραψε ο ΠΡΕΣΙΝΤΕΝΤ..Το ξέρω ρε συ, αλλά ο τύπος για αυτήν ρωτάει
Όχι, ρωτάει για ποια Εύα μιλάμε.Το σχόλιο του President έγινε μετά ρε συΟ τυπος ρωταει για ποια εγραψε ο ΠΡΕΣΙΝΤΕΝΤ..
καλα μαλακα μου την αλλη φορα που θα παμε για τσιπουρα θα ερθεις για να σε ξεμαυρισουν τα κοριτσια.
Να με ξεμαυρίσουν ή να με ξεματιάξουν;καλα μαλακα μου την αλλη φορα που θα παμε για τσιπουρα θα ερθεις για να σε ξεμαυρισουν τα κοριτσια.
Σιθ γιατί εμαυρίσθεις ?? Αλήθεια αυτό με τα τατού δεν το γουστάρω μια, γυναίκες γκράφιτι να πούμε ...αι σιχτίρ, νεκροκεφαλές και παπάριαΝα με ξεμαυρίσουν ή να με ξεματιάξουν;
Τι είναι τούτο το πράγμα που μας φέραν μωρέ;
Για το Άβαταρ λες ή για black list?Σιθ γιατί εμαυρίσθεις ?? Αλήθεια αυτό με τα τατού δεν το γουστάρω μια, γυναίκες γκράφιτι να πούμε ...αι σιχτίρ, νεκροκεφαλές και παπάρια
Μαύρη λίστα....Για το Άβαταρ λες ή για black list?
Δεν θυμάμαι να μην ήμουν ποτέ σε μαύρη λίσταΜαύρη λίστα....
Ο μαύρος Πήτ όταν δεν πίνει πετάει και κάνα αστείοεπειδή κάτι έγραψε πιο πριν ο πάμε για άλλα ....σόρρυ
επειδή κάτι έγραψε πιο πριν ο πάμε για άλλα ....σόρρυΔεν θυμάμαι να μην ήμουν ποτέ σε μαύρη λίστα
Έγινε τίποτα καινούργιο που το αγνοώ;
Κάνει και light fisting Μετά της τον χώνεις κι άμα το πάρει χαμπάρι,βογκάει από ευχαρίστησηΈχει ξαναπαίξει αυτή αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Νομίζω με το golden....
Μαγκιτη παρτο με χιλια το ευακι το ξανθο εννοοω κ δεν θα τ μετανιωσεις!!!φοβερο μωρο κ γαματο υλικο.....Νικ Ευοσμος!!!Καλησπέρα έχω κλείσει με Eva το βραδάκι αν και με αποθαρρύνε ο sith... Αν έχει κανεις εμπειρία από την συγκεκριμένη ας με προλάβει αλλιώς θα κάνω το κασκαντέριλικι και θα ενημερώσω εγώ το βράδυ ... Τουλάχιστον φαίνεται όμορφη....