You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Το μόνο που ξέρω είναι αυτό που βλέπω,μπομπότες είναι.Εντάξει,είπαμε κάποιοι γουστάρουν πιασίματα,αλλά το πράγμα παράγινε,2 στις 3 που φέρνουν είναι "έλα να παλέψουμε"Κάτι ξέρεις γέροντα κ μιλάς με γρίφους ...
Όχι τίποτε άλλο,θα μας πούνε και σαβουρογάμηδες στο τέλος,θα δείτε
Η Βικτωρία δεν είναι σε καμία περίπτωση τανκς δεν είναι και σε καμία περίπτωση μοντέλο. Είναι μια απλή κοπέλα. Από εκεί και πέρα είχε καλές υπηρεσίες οπότε τιμάει και τα λεφτά της και έκανε ότι μπορεί. Η μπεττυ πιθανός να είναι τανκς για αυτό ρωτάω αν πηγε κάποιος. Από εκεί και πέρα μπορεί να μου αρέσουν οι "έλα να παλέψουμε" όπως λες αλλά τουλάχιστον γράφω κριτικές. Και δεν αναφέρομαι φυσικά σε εσένα γενικά μιλάω. Και να δεις ότι ώσπου να φύγει η κοπέλα κάνεις δεν θα γράψει τίποτα.
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα παίκτη,για μένα αυτές είναι βόδια που βγήκαν απ' το μαντρί... :SΗ Βικτωρία δεν είναι σε καμία περίπτωση τανκς δεν είναι και σε καμία περίπτωση μοντέλο. Είναι μια απλή κοπέλα. Από εκεί και πέρα είχε καλές υπηρεσίες οπότε τιμάει και τα λεφτά της και έκανε ότι μπορεί. Η μπεττυ πιθανός να είναι τανκς για αυτό ρωτάω αν πηγε κάποιος. Από εκεί και πέρα μπορεί να μου αρέσουν οι "έλα να παλέψουμε" όπως λες αλλά τουλάχιστον γράφω κριτικές. Και δεν αναφέρομαι φυσικά σε εσένα γενικά μιλάω. Και να δεις ότι ώσπου να φύγει η κοπέλα κάνεις δεν θα γράψει τίποτα.
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 5.646
Μπαμ κάνουν!Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα παίκτη,για μένα αυτές είναι βόδια που βγήκαν απ' το μαντρί... :S
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Είπαμε να γαμιούνται καλά,αλλά και μια καλή εμφάνιση και σώμα δε βλάπτειΜπαμ κάνουν!
Άμα είναι να πληρώνουμε για αυτές που δεν γαμάν οι Ρώσοι...
Συνημμένα
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Λιγα πραματα τ ρωσσακι!!!Αυτή σίγουρα ή από Μόσχα ή από Κίεβο είναι...
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Η κυρία (λέμε τώρα...) όπως με πληροφόρησε το γραφείο δεν κάνει γυμνό στοματικό και φιλιά στην τιμή που ζητάει,θέλει έξτρα
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Η κυρία (λέμε τώρα...) όπως με πληροφόρησε το γραφείο δεν κάνει γυμνό στοματικό και φιλιά στην τιμή που ζητάει,θέλει έξτρα
Επιστροφή στην Ουκρανία να δει πόσο θα πιάνουν εκεί οι βλαχομαγκιες της
President_87
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2018
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα έχω κλείσει με Eva το βραδάκι αν και με αποθαρρύνε ο sith... Αν έχει κανεις εμπειρία από την συγκεκριμένη ας με προλάβει αλλιώς θα κάνω το κασκαντέριλικι και θα ενημερώσω εγώ το βράδυ ... Τουλάχιστον φαίνεται όμορφη....
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Λακωνικός όπως πάνταΜπαμ κάνουν!
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Ε καλά,μη μου δίνεις και πολύ σημασία γέρο άνθρωποΚαλησπέρα έχω κλείσει με Eva το βραδάκι αν και με αποθαρρύνε ο sith... Αν έχει κανεις εμπειρία από την συγκεκριμένη ας με προλάβει αλλιώς θα κάνω το κασκαντέριλικι και θα ενημερώσω εγώ το βράδυ ... Τουλάχιστον φαίνεται όμορφη....
Θα σε συμβούλευα όμως να αρωτήξεις στο γραφείο εάν παρέχονται οι συγκεκριμένες υπηρεσίες μέσα στη τιμή ;)
President_87
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2018
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ρώτησα από την αρχή sith... Full services μου απάντησε εκτός cim extra...
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Άντε,καλό βόλι τότεςΡώτησα από την αρχή sith... Full services μου απάντησε εκτός cim extra...
Φαίνεται εμένα δεν με θέλαν για πελάτη
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
περασμα σημερα με ευα απο εσκορτ το πουτανακι ειναι ολα τα λεφτα.κριτικη ποιο μετα.νικολ βλεπης;
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
(Ξανα)πήγα κ εγώ κ πέρασα σούπερ.περασμα σημερα με ευα απο εσκορτ το πουτανακι ειναι ολα τα λεφτα.κριτικη ποιο μετα.νικολ βλεπης;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
περασμα σημερα με ευα απο εσκορτ το πουτανακι ειναι ολα τα λεφτα.κριτικη ποιο μετα.νικολ βλεπης;
Το αγάπησες το κορίτσι μαύρε???
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Που είσαι παίκτη να ενημερώσεις;Καλησπέρα έχω κλείσει με Eva το βραδάκι αν και με αποθαρρύνε ο sith... Αν έχει κανεις εμπειρία από την συγκεκριμένη ας με προλάβει αλλιώς θα κάνω το κασκαντέριλικι και θα ενημερώσω εγώ το βράδυ ... Τουλάχιστον φαίνεται όμορφη....
Πήγες ή όχι;
President_87
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2018
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα... Πήγα τελικά sith απλά δεν πρόλαβα εχθές να γράψω...λοιπόν έχουμε κ λέμε...
Καταρχάς ασκώ το σπορ από το 11 απλά δεν γράφω εδώ Γτ έχω ξεχάσει τους κωδικούς από 4-5 λογαριασμούς, ελπίζω αυτός να μακροημερευσει...
Στην κορασίδα λοιπόν να ξεκινήσω λέγοντας πως το γράφειο μάλλον είναι κουκουρουκου κ στη δική μας συνεννόηση αυτό μου έδειξε αφού 15' πριν την συνάντηση μου έστειλε ξενοδοχείο για Αθήνα κ μετά κατάλαβε ότι μιλάμε για Θεσσαλονίκη κ την Eva αλλά και από αυτά που είπε στον sith περί έξτρα... Η κοπέλα είναι μια πολύ όμορφη ξανθιά ρωσιδουλα με σφιχτό κορμί πολύ ωραίο κολο κ στήθος, έχει ελάχιστα σημάδια ακμής στο πρόσωπο αλλά ούτε που φαίνονται... Γλυκιά ευγενική, φιλί με γλώσσα κανονικά κ όχι έξτρα, ανταποκρίνεται πολύ καλά στο γλύψιμο καθώς έτσι ξεκίνησε ο αγώνας, λέει όχι μόνο στο δάχτυλο για λόγους υγιεινής μου είπε... Τσιμπουκι ακαποτο κανονικά κ όχι έξτρα, όχι κάτι ιδιαίτερο η αλήθεια είναι.... Στο σεξ αρκετά καλή αλλά όχι για πολύ ζόρισμα.... Τελείωμα την δεύτερη φορά πάνω της χωρίς έξτρα επίσης.... Social εξαιρετικό κ πολύ ευχάριστο με καλά αγγλικά όχι Λονδίνου αλλά όχι με Google translate όπως οι περισσότερες πλέον.... Γενικά μου άφησε καλή εντύπωση κ θα της έβαζα ένα 7/10...
Αν ανέβει προφίλ θα γράψω κριτική κ εκεί...
Καταρχάς ασκώ το σπορ από το 11 απλά δεν γράφω εδώ Γτ έχω ξεχάσει τους κωδικούς από 4-5 λογαριασμούς, ελπίζω αυτός να μακροημερευσει...
Στην κορασίδα λοιπόν να ξεκινήσω λέγοντας πως το γράφειο μάλλον είναι κουκουρουκου κ στη δική μας συνεννόηση αυτό μου έδειξε αφού 15' πριν την συνάντηση μου έστειλε ξενοδοχείο για Αθήνα κ μετά κατάλαβε ότι μιλάμε για Θεσσαλονίκη κ την Eva αλλά και από αυτά που είπε στον sith περί έξτρα... Η κοπέλα είναι μια πολύ όμορφη ξανθιά ρωσιδουλα με σφιχτό κορμί πολύ ωραίο κολο κ στήθος, έχει ελάχιστα σημάδια ακμής στο πρόσωπο αλλά ούτε που φαίνονται... Γλυκιά ευγενική, φιλί με γλώσσα κανονικά κ όχι έξτρα, ανταποκρίνεται πολύ καλά στο γλύψιμο καθώς έτσι ξεκίνησε ο αγώνας, λέει όχι μόνο στο δάχτυλο για λόγους υγιεινής μου είπε... Τσιμπουκι ακαποτο κανονικά κ όχι έξτρα, όχι κάτι ιδιαίτερο η αλήθεια είναι.... Στο σεξ αρκετά καλή αλλά όχι για πολύ ζόρισμα.... Τελείωμα την δεύτερη φορά πάνω της χωρίς έξτρα επίσης.... Social εξαιρετικό κ πολύ ευχάριστο με καλά αγγλικά όχι Λονδίνου αλλά όχι με Google translate όπως οι περισσότερες πλέον.... Γενικά μου άφησε καλή εντύπωση κ θα της έβαζα ένα 7/10...
Αν ανέβει προφίλ θα γράψω κριτική κ εκεί...
kastanoksanthos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μιλάμε για την Εύα την Ισπανίδα ή μία από τις άλλες δύο ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K