Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Alienboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
14
Like
720
Πόντοι
991
Κάτι ξέρεις γέροντα κ μιλάς με γρίφους ...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Κάτι ξέρεις γέροντα κ μιλάς με γρίφους ...
Το μόνο που ξέρω είναι αυτό που βλέπω,μπομπότες είναι.Εντάξει,είπαμε κάποιοι γουστάρουν πιασίματα,αλλά το πράγμα παράγινε,2 στις 3 που φέρνουν είναι "έλα να παλέψουμε"  :tickedoff:
Όχι τίποτε άλλο,θα μας πούνε και σαβουρογάμηδες στο τέλος,θα δείτε  :grin:

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
714
Πόντοι
901
Η Βικτωρία δεν είναι σε καμία περίπτωση τανκς δεν είναι και σε καμία περίπτωση μοντέλο. Είναι μια απλή κοπέλα. Από εκεί και πέρα είχε καλές υπηρεσίες οπότε τιμάει και τα λεφτά της και έκανε ότι μπορεί. Η μπεττυ πιθανός να είναι τανκς για αυτό ρωτάω αν πηγε κάποιος. Από εκεί και πέρα μπορεί να μου αρέσουν οι "έλα να παλέψουμε" όπως λες αλλά τουλάχιστον γράφω κριτικές. Και δεν αναφέρομαι φυσικά σε εσένα γενικά μιλάω. Και να δεις ότι ώσπου να φύγει η κοπέλα κάνεις δεν θα γράψει τίποτα.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Η Βικτωρία δεν είναι σε καμία περίπτωση τανκς δεν είναι και σε καμία περίπτωση μοντέλο. Είναι μια απλή κοπέλα. Από εκεί και πέρα είχε καλές υπηρεσίες οπότε τιμάει και τα λεφτά της και έκανε ότι μπορεί. Η μπεττυ πιθανός να είναι τανκς για αυτό ρωτάω αν πηγε κάποιος. Από εκεί και πέρα μπορεί να μου αρέσουν οι "έλα να παλέψουμε" όπως λες αλλά τουλάχιστον γράφω κριτικές. Και δεν αναφέρομαι φυσικά σε εσένα γενικά μιλάω. Και να δεις ότι ώσπου να φύγει η κοπέλα κάνεις δεν θα γράψει τίποτα.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα παίκτη,για μένα αυτές είναι βόδια που βγήκαν απ' το μαντρί...  :S

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Συνημμένα

• IMG-d6dfbd75c4af085737c775b5f0cb6551-V.jpg
    IMG-d6dfbd75c4af085737c775b5f0cb6551-V.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 17

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

President_87

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχω κλείσει με Eva το βραδάκι αν και με αποθαρρύνε ο sith... Αν έχει κανεις εμπειρία από την συγκεκριμένη ας με προλάβει αλλιώς θα κάνω το κασκαντέριλικι και θα ενημερώσω εγώ το βράδυ ... Τουλάχιστον φαίνεται όμορφη....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Καλησπέρα έχω κλείσει με Eva το βραδάκι αν και με αποθαρρύνε ο sith... Αν έχει κανεις εμπειρία από την συγκεκριμένη ας με προλάβει αλλιώς θα κάνω το κασκαντέριλικι και θα ενημερώσω εγώ το βράδυ ... Τουλάχιστον φαίνεται όμορφη....
Ε καλά,μη μου δίνεις και πολύ σημασία γέρο άνθρωπο  :grin:  :woldman:
Θα σε συμβούλευα όμως να αρωτήξεις στο γραφείο εάν παρέχονται οι συγκεκριμένες υπηρεσίες μέσα στη τιμή  ;)

President_87

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Ρώτησα από την αρχή sith... Full services μου απάντησε εκτός cim extra... 

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Που είσαι παίκτη να ενημερώσεις;  :think:
Πήγες ή όχι;

President_87

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα... Πήγα τελικά sith απλά δεν πρόλαβα εχθές να γράψω...λοιπόν έχουμε κ λέμε...
Καταρχάς ασκώ το σπορ από το 11 απλά δεν γράφω εδώ Γτ έχω ξεχάσει τους κωδικούς από 4-5 λογαριασμούς, ελπίζω αυτός να μακροημερευσει...
Στην κορασίδα λοιπόν να ξεκινήσω λέγοντας πως το γράφειο μάλλον είναι κουκουρουκου κ στη δική μας συνεννόηση αυτό μου έδειξε αφού 15' πριν την συνάντηση μου έστειλε ξενοδοχείο για Αθήνα κ μετά κατάλαβε ότι μιλάμε για Θεσσαλονίκη κ την Eva αλλά και από αυτά που είπε στον sith περί έξτρα... Η κοπέλα είναι μια πολύ όμορφη ξανθιά ρωσιδουλα με σφιχτό κορμί πολύ ωραίο κολο κ στήθος, έχει ελάχιστα σημάδια ακμής στο πρόσωπο αλλά ούτε που φαίνονται... Γλυκιά ευγενική, φιλί με γλώσσα κανονικά κ όχι έξτρα, ανταποκρίνεται πολύ καλά στο γλύψιμο καθώς έτσι ξεκίνησε ο αγώνας, λέει όχι μόνο στο δάχτυλο για λόγους υγιεινής μου είπε... Τσιμπουκι ακαποτο κανονικά κ όχι έξτρα, όχι κάτι ιδιαίτερο η αλήθεια είναι.... Στο σεξ αρκετά καλή αλλά όχι για πολύ ζόρισμα.... Τελείωμα την δεύτερη φορά πάνω της χωρίς έξτρα επίσης.... Social εξαιρετικό κ πολύ ευχάριστο με καλά αγγλικά όχι Λονδίνου αλλά όχι με Google translate όπως οι περισσότερες πλέον.... Γενικά μου άφησε καλή εντύπωση κ θα της έβαζα ένα 7/10...
Αν ανέβει προφίλ θα γράψω κριτική κ εκεί...

kastanoksanthos

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μιλάμε για την Εύα την Ισπανίδα ή μία από τις άλλες δύο ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom