Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Για να τα βγαλεις περα με το τσουβαλακι,
πρεπει να εισαι ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ..
Για να τα βγαλεις περα με το τσουβαλακι,
πρεπει να εισαι ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ..
Ο mihla..
Κανενας που να πηγε προσφατα?
Έρχεται ξεκούραστη από 3ήμερο.Έφαγε,ήπιε,ξεκουράστηκε... φρέσκια φρέσκια ήρθε ;)
Έρχεται ξεκούραστη από 3ήμερο.Έφαγε,ήπιε,ξεκουράστηκε... φρέσκια φρέσκια ήρθε ;)
Εγώ την έχω σε βρακί,δαγκωμένο από την Gyuzel......Εχω ιδια μπλουζα..
Θα τη βαλω και θα παω..
Α..μου εδωσες ιδεα..Εγώ την έχω σε βρακί,δαγκωμένο από την Gyuzel......
αμήν ...Μονο αυτη ειναι φρεσκια,γιατι η τιμη και η ηλικια ειναι απο τοτε που υπηρχε το πασοκ το ορθοδοξο
Έταιρον εκάτερον φίλε, ρώτησες και είπα αυτό που ξέρω,τα υπόλοιπα είναι περί ορέξεωςΜονο αυτη ειναι φρεσκια,γιατι η τιμη και η ηλικια ειναι απο τοτε που υπηρχε το πασοκ το ορθοδοξο
Αφού έχυσες άρα το ραντεβού πέτυχεΕγώ έφαγα την φόλα μου σήμερα απ την αλισα του εσκορτ...
φιλιά δεν έδωσε .. λέει είμαι αξύριστος κ θα κοκινησει το πρόσωπο μ ( 1 μέρα αξύριστος) .
Πίπα με χέρι της το έπαιρνα , αλλά τιπ . Την έστησα στα 4 , έχυσα κ έφυγα ..
Εγώ έφαγα την φόλα μου σήμερα απ την αλισα του εσκορτ...
φιλιά δεν έδωσε .. λέει είμαι αξύριστος κ θα κοκινησει το πρόσωπο μ ( 1 μέρα αξύριστος) .
Πίπα με χέρι της το έπαιρνα , αλλά τιπ . Την έστησα στα 4 , έχυσα κ έφυγα ..
κουφαλα αζαζελ πηρες δωρακι χριστουγεννων και εχεις παραμαζωμα ολα τα citytouria? Ζηλευω ρε! δεν μου εχει μεινει τπτ. Γαμω τις υποχρεωσεις μου, γαμω.
Και να ευχηθω χρονια πολλα σε ολους τους χυστες και να *τις μπαινει καλα το νεο ετος τις μουναρες που καποιοι θα γαματε* γκουχ γκουχ.
Ρε κουφάλα με παρακολουθείς?
Τώρα μόλις μιλούσα με τον πρόεδρο από το σωματείο για τον λόγο που δεν πήρα δώρο,να ναι καλά το μέρισμα και η bet365
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους