sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Χρόνια πολλά και καλά παίκτηαχαχαχα ωραιος, εις το επανιδείν. Χρονια πολλα παιδια
Χρόνια πολλά και καλά παίκτηαχαχαχα ωραιος, εις το επανιδείν. Χρονια πολλα παιδια
Και για τους ανασφάλιστους...
Η Hyundai ή Kia του εσκορτ κλαμπ είναι ένα μασαζοκόριτσο που κάνει καλά τη δουλειά της.Κοντούλα με κιλάκια εκει που πρεπει.Βυζι 2+, τσουπωτό κωλαράκι.Αυτά σύμφωνα με έγκυρες πηγές
Φίλε δεν έχω προσωπική άποψη.Έχει μερικά κιλάκια εκεί που πρέπει μου είπε ο φίλος.Τσαχπινογαργαλοπούτανο είναι γύρω στα 23-24,λέει... Απλώς είπα να γράψω αυτό που έμαθαΣτις φωτο ρε Sith τη βλεπω καπως μπαμπατσικη
Σαν κιοφτεδάκι φαίνεται στις (επεξεργασμένες) φωτο.....φοράει και μπλούζα Superman....
Σαν κιοφτεδάκι φαίνεται στις (επεξεργασμένες) φωτο.....φοράει και μπλούζα Superman....
Εχω ιδια μπλουζα..
Θα τη βαλω και θα παω..
Εχω ιδια μπλουζα..
Θα τη βαλω και θα παω..
Λόγω της μπλούζας θα πας?? άστα αυτά ...Εχω ιδια μπλουζα..
Θα τη βαλω και θα παω..
Ο Φακιρης είπε θα πάει,κι αυτός με μπλούζα σούπερμαν..
Τα μυρίζεται τα κεφτεδάκια από μακρυά η κουφάλα!!!
Θέλει να διαπιστώσει εάν πρόκειται για το Kia το πεντάθυρο ή το τρίθυροΛόγω της μπλούζας θα πας?? άστα αυτά ...
καλά αυτό εννοείτε, μακάρι ο φίλος...λίγο χουλιαμά να μην κάνουμε ;;αφηστε τον ανθρωπο ησυχο να το ευχαριστηθει ρε ...
καλά αυτό εννοείτε, μακάρι ο φίλος...λίγο χουλιαμά να μην κάνουμε ;;