You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Εγώ και με ένα φορτηγό Ουκρανές βολεύομαι....
Τέσπα, μπαίνω....
Ελπίζω η πληροφόρηση που έχω να είναι παρελθόν γιατί αν ισχύει... :S
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Δεν μπορεί να μιλήσει εδώ μέσα.Την έχει δει, έχει ξανάρθει Αθήνα.Όποιος ξέρει να μιλήσει. Αλλιώς τον πούλο. Κοριτσάκια είμαστε;
Κομοδίνο λέει.Κανε όπως νομίζεις, μπορεί να άλλαξε από τότε
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Ξέχασα να γράψω πως στο ξενοδοχείο της Gyuzel,υπήρχε ένα ωραίο μελαχρινό πλασματάκι,μάλλον η Kira.......
Όμορφη γυναίκα παρ΄όλο που φορούσε μια κόκκινη φόρμα.
Όμορφη γυναίκα παρ΄όλο που φορούσε μια κόκκινη φόρμα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
H ΓΑΛΑΤΑ μου εκανε ενα καλο δωρο με το 1&οβερ 3.5 και λεω να το επενδυσω Χριστουγεννιατικα αλλα ειμαι σε αδιεξοδο!
Ειμαι μεταξυ
Θελει καποιος να διαλεξει για μενα?
Ειμαι μεταξυ
bardaris1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 36
- Like
- 953
- Πόντοι
- 991
φιλε οποια και να διαλεξεις απο εμπειρα θα αντιμετωπισεις κατι οριακο λογω της ημερας..η θα ειναι σουρωμενη...η δεν θα θελει να σε βλεπει..η δεν θα σ αφηνει να φυγεις...ως ο αρκουδος..της σημερα....!!χρονια πολλα φιλε!!!
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
περασμα με γκιουζελ.το μωρακι εχει βγαλη την ρουμανικη σχολη πιπας Υ.Γ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΥΣΤΕΣ
H ΓΑΛΑΤΑ μου εκανε ενα καλο δωρο με το 1&οβερ 3.5 και λεω να το επενδυσω Χριστουγεννιατικα αλλα ειμαι σε αδιεξοδο!
Ειμαι μεταξυ
από τις 3
δαγκωτό
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Καλά Χριστούγεννα παίκτηπερασμα με γκιουζελ.το μωρακι εχει βγαλη την ρουμανικη σχολη πιπας Υ.Γ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΥΣΤΕΣ
καλα χριστουγεννα παικτες. Εγραψα και εχω για gyuzel απο την δικη μου οπτικη παντα.
σκεφτομαι σημερα να παρω και την alisa του club περα απο την κριτικη του φακιρη εχει καποιος να προσθεση κατι για την κορασιδα?
σκεφτομαι σημερα να παρω και την alisa του club περα απο την κριτικη του φακιρη εχει καποιος να προσθεση κατι για την κορασιδα?
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Μαύρα Χριστούγεννα έκανε η κοπέλα...περασμα με γκιουζελ.το μωρακι εχει βγαλη την ρουμανικη σχολη πιπας Υ.Γ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΥΣΤΕΣ
Μαύρα Χριστούγεννα έκανε η κοπέλα...
κατι τετοιο καταλαβα και εγω εχθες μπουτι δεν εκλεισε η ρουφιανα! καλυτερα να κανεις ληστεια το δωματιο της παρα καμμια τραπεζα στα σιγουρα χαχαχαχαχ
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
κατι τετοιο καταλαβα και εγω εχθες μπουτι δεν εκλεισε η ρουφιανα! καλυτερα να κανεις ληστεια το δωματιο της παρα καμμια τραπεζα στα σιγουρα χαχαχαχαχ
μην βαζεις ιδεες
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
γιΚαλα ρε παλικαρια, τι συμβαινει , δεν μπορω να κλεισω καμία, ολες απασχολημενες απο χθες το πρωι.χαλαρωστε λιγο
για ποιο λογο συριζα θα λετε κ θα πηδατε. χρονια πολλα χυστη με λιγη καλοτυχια στο πουτσο σουΚαλα ρε παλικαρια, τι συμβαινει , δεν μπορω να κλεισω καμία, ολες απασχολημενες απο χθες το πρωι.χαλαρωστε λιγο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
φιλε οποια και να διαλεξεις απο εμπειρα θα αντιμετωπισεις κατι οριακο λογω της ημερας..η θα ειναι σουρωμενη...η δεν θα θελει να σε βλεπει..η δεν θα σ αφηνει να φυγεις...ως ο αρκουδος..της σημερα....!!χρονια πολλα φιλε!!!
AXXX που ειναι οι εποχες με τις μις και τις σταρ που ερχοταν και μας κοιτουσαν στα ματια χαχαχα
ο κυβος εριφθει για Λειλα αυριο.
Χρονια πολλα σε ολους
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Πρόταση: Αντί για μαύρο μέλος θα έλεγα να σε λέμε Μαύρο Πητ,όπως λεγόταν ο ορκισμένος εχθρός του Μίκυ Μαουςγιγια ποιο λογο συριζα θα λετε κ θα πηδατε. χρονια πολλα χυστη με λιγη καλοτυχια στο πουτσο σου
γιγια ποιο λογο συριζα θα λετε κ θα πηδατε. χρονια πολλα χυστη με λιγη καλοτυχια στο πουτσο σου
αχαχαχα ωραιος, εις το επανιδείν. Χρονια πολλα παιδια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K