sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Τι να κανω μου μπηκε απο προχθες στο ματι, τα ηθελε βεβαια και ο κολος μου. Δεν πειραζει τωρα καλο πασχα ξανα!
Τι να κανω μου μπηκε απο προχθες στο ματι, τα ηθελε βεβαια και ο κολος μου. Δεν πειραζει τωρα καλο πασχα ξανα!
Με τις εποχες η με τις γιορτες γαμας?
καθε αυγουστο - χριστουγγενα - πασχα, δηλαδη οταν παιρνω δωρο απο την δουλεια
Απλα ο Αγιος βασιλης ηρθε νωριτερα φετος.
σωπα ρε απλα το boss!καθε αυγουστο - χριστουγγενα - πασχα, δηλαδη οταν παιρνω δωρο απο την δουλεια
Τουλάχιστον πέρασες καλά;καθε αυγουστο - χριστουγγενα - πασχα, δηλαδη οταν παιρνω δωρο απο την δουλεια
Τουλάχιστον πέρασες καλά;
Σίγουρα τα λεφτά είναι αρκετά αλλά η κοπέλα είναι πολύ ωραία!!κ στο κάτω κάτω ΓΑΜΗΣΕΤη 2ωρες ξεκαυλωσε απόλαυσε το μωρό Κ άσε τα cif cim για ΚΑΜΜΙΑ άλλη!!
Το μπιφτεκομίλφ Sonya μέχρι εχθές, σήμερα στο κλαμπ σαν Όλγα
Εδώ και λίγες βδομάδες δεν βρίσκεις στο κλαμπ,αν δεν κλείσεις πολύ νωρίτεραΑπό τα 200€ στα 160€ ήρθε η ανάπτυξη
Εδώ και λίγες βδομάδες δεν βρίσκεις στο κλαμπ,αν δεν κλείσεις πολύ νωρίτερα
Εντωμεταξύ κάποιοι διατείνονται ότι είναι πιπινομοντελάκηδες αλλά τις έχουν σφάξει όλες...λεπτές,ψηλές,κοντές,τσουβάλες
Εδώ κάνανε αύξηση τιμών κι αυξήθηκε η δουλειά τους ρε,τι black fridayΆμα ανακοινώσουν μπλακ φραιντει(80€/ωρα) θα ψωνίσω
Στην Ελλάδα φίλος θέλεις Black money, γιατί αλλιώς σε έφαγε το black snake (με τους φόρους και τις εισφορές που έβαλε ο σύντροφος), τι να σε κάνει μια black friday. Φίλε Sith τα νόμιμα δηλωθέντα εισοδήματα πέφτουν στην Ελλάδα, και οι τιμές σταθερές ή προς τα πάνω , άρα έχουμε πράγματι ανάπτυξη .... του black moneyΆμα ανακοινώσουν μπλακ φραιντει(80€/ωρα) θα ψωνίσω
Φυσα κ έρχεται!θα ανοιξει η καρτελα να ανεβασουμε καμια κριτικη για αυτην την alexa τελικα.
Η γυναίκα είναι σίφουνας, αλλά δεν πέρασε από Θεσσαλονίκη... Δεν έχασες τίποτα.
Σ'αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο αγορίνα.its all about black... Αφού τείνω να πιστέψω ότι το κάνουν επίτηδεςΣτην Ελλάδα φίλος θέλεις Black money, γιατί αλλιώς σε έφαγε το black snake (με τους φόρους και τις εισφορές που έβαλε ο σύντροφος), τι να σε κάνει μια black friday. Φίλε Sith τα νόμιμα δηλωθέντα εισοδήματα πέφτουν στην Ελλάδα, και οι τιμές σταθερές ή προς τα πάνω , άρα έχουμε πράγματι ανάπτυξη .... του black money
Δεν διάβασες καλά,γράφει ο άνθρωπος ότι είναι παλαιότερη συνάντηση για την οποία είχε αποφασίσει να μην γράψει τότεσυμφωνα με την κριτικη του blizardeye ηταν στην πολη μας στις 17/11.
Φυσα κ έρχεται!