mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 508
- Πόντοι
- 316
Δεν είχα γράψει κριτική. Την είδα την πρώτη φορά που είχε έρθει και είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Τα πάντα όλα, κώλος, χύσιμο στη μάπα, στο στόμα και όλα τα καλά.... Από τότε την έχουν σχολιάσει αρνητικά μερικοί φίλοι εδω μέσα. Και αν παρατηρήσει κανείς και τί ζητούσε σε κάποια περίοδο, αν θυμάμαι καλά είχε φτάσει και τα 250, βγαίνει το συμπέρασμα ότι φούσκωσε το μυαλουδάκι της και την είδε ντίβα. Ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που την πήρε πρόσφατα...
επίσκεψη τέλη Ιουνίου όσο το είχε ακόμα στα 180 αυτά είχα γράψει:
πέρασμα χτες από τα γράφω εδώ μιας και δεν υπάρχει προφίλ.
Είχα πάρα πολύ καιρό να επισκεφτώ ψηλή κοπέλα αλλά και ανεξάρτητη.
Η πρώτη εντύπωση μόλις άνοιξε η πόρτα είναι μέτρια, ναι μεν βλέπεις μια πανύψηλη κοπέλα (1,82) αλλά στο πρόσωπο καμία σχέση τόσο με τις proffesional όσο και με τις amateur φώτος όπου έχει πέσει πολύ επεξεργασία. Ηλικιακά 23-28 εκτιμώ. To σώμα το οποίο αποκαλύφτηκε λίγο αργότερα πολύ σφιχτό παντού, καθόλου κυτταρίτιδα, στήθος ίδιο με τις φωτό, κώλος μεγαλύτερος και γενικά πιο γεμάτη από αυτό που περιμένεις να δείς. Εμφάνιση δηλαδή για τα δικά μου γούστα μέτρια, ίσως παίζει ρόλο ότι με υποδέχτηκε και άβαφη και έχασε πολύ στο πρόσωπο.
Ξεκίνημα με γλωσσόφιλα όπου δεν είχε κάποια ιδιαίτερη τεχνική, λίγο επιθετική και βιαστική θα έλεγα, ωραία και γεμάτα χείλη. Στην πίπα καλή, όχι αισθησιακή όμως όπως μαρέσει, τον εξαφανίζει άνετα και μου κανε εντύπωση ότι ήταν ακούραστη και δεν έριξε το τέμπο καθόλου. Στο 69 που κάναμε δεν έδειξε κανένα σημάδι ευχαρίστησης. Λέω από μέσα μου ωχ πολύ ντεκαβλέ μου φαίνεται... Παρόλα αυτά στο γαμήσι γουστάρει τρελά κοπανιέται και αν την βάλεις από πάνω δίνει ένα ροντέο-σοου για πολύ pse καταστάσεις.
Σόσιαλ 0 μιας και αγγλικά της είναι φτωχά. Ξεκίνημα με πίπα στα όρθια αυτή το φορά όπου είχε καλύτερη απόδοση. O δεύτερος γύρος ήταν πιο hard οπότε κατάφερα να τελειώσω πριν την λήξη. (έχουμε και τέτοια θέματα...)
Κώλο δεν πήρα, ίσως εκεί να είναι το δυνατό της σημείο.
για 180ε πάντως δεν είναι με τίποτα.
άσχετο, με την κριτική της όλγας συμφωνώ σε όλα 100% μιας και την είδα πρόσφατα