Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Δεν είχα γράψει κριτική. Την είδα την πρώτη φορά που είχε έρθει και είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Τα πάντα όλα, κώλος, χύσιμο στη μάπα, στο στόμα και όλα τα καλά.... Από τότε την έχουν σχολιάσει αρνητικά μερικοί φίλοι εδω μέσα. Και αν παρατηρήσει κανείς και τί ζητούσε σε κάποια περίοδο, αν θυμάμαι καλά είχε φτάσει και τα 250, βγαίνει το συμπέρασμα ότι φούσκωσε το μυαλουδάκι της και την είδε ντίβα. Ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που την πήρε πρόσφατα...

επίσκεψη τέλη Ιουνίου όσο το είχε ακόμα στα 180 αυτά είχα γράψει:

πέρασμα χτες από τα γράφω εδώ μιας και δεν υπάρχει προφίλ.
Είχα πάρα πολύ καιρό να επισκεφτώ ψηλή κοπέλα αλλά και ανεξάρτητη. 
Η πρώτη εντύπωση μόλις άνοιξε η πόρτα είναι μέτρια, ναι μεν βλέπεις μια πανύψηλη κοπέλα (1,82) αλλά στο πρόσωπο καμία σχέση τόσο με τις proffesional όσο και με τις amateur φώτος όπου έχει πέσει πολύ επεξεργασία. Ηλικιακά 23-28 εκτιμώ. To σώμα το οποίο αποκαλύφτηκε λίγο αργότερα πολύ σφιχτό παντού, καθόλου κυτταρίτιδα, στήθος ίδιο με τις φωτό, κώλος μεγαλύτερος και γενικά πιο γεμάτη από αυτό που περιμένεις να δείς. Εμφάνιση δηλαδή για τα δικά μου γούστα μέτρια, ίσως παίζει ρόλο ότι με υποδέχτηκε και άβαφη και έχασε πολύ στο πρόσωπο.
Ξεκίνημα με γλωσσόφιλα όπου δεν είχε κάποια ιδιαίτερη τεχνική, λίγο επιθετική και βιαστική θα έλεγα, ωραία και γεμάτα χείλη. Στην πίπα καλή, όχι αισθησιακή όμως όπως μαρέσει, τον εξαφανίζει άνετα και μου κανε εντύπωση ότι ήταν ακούραστη και δεν έριξε το τέμπο καθόλου. Στο 69 που κάναμε δεν έδειξε κανένα σημάδι ευχαρίστησης. Λέω από μέσα μου ωχ πολύ ντεκαβλέ μου φαίνεται... Παρόλα αυτά στο γαμήσι γουστάρει τρελά κοπανιέται και αν την βάλεις από πάνω δίνει ένα ροντέο-σοου για πολύ pse καταστάσεις. 
Σόσιαλ 0 μιας και αγγλικά της είναι φτωχά. Ξεκίνημα με πίπα στα όρθια αυτή το φορά όπου είχε καλύτερη απόδοση. O δεύτερος γύρος ήταν πιο hard οπότε κατάφερα να τελειώσω πριν την λήξη. (έχουμε και τέτοια θέματα...)
Κώλο δεν πήρα, ίσως εκεί να είναι το δυνατό της σημείο.
για 180ε πάντως δεν είναι με τίποτα.

άσχετο, με την κριτική της όλγας συμφωνώ σε όλα 100% μιας και την είδα πρόσφατα   

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
επίσκεψη τέλη Ιουνίου όσο το είχε ακόμα στα 180 αυτά είχα γράψει:

πέρασμα χτες από τα γράφω εδώ μιας και δεν υπάρχει προφίλ.
Είχα πάρα πολύ καιρό να επισκεφτώ ψηλή κοπέλα αλλά και ανεξάρτητη. 
Η πρώτη εντύπωση μόλις άνοιξε η πόρτα είναι μέτρια, ναι μεν βλέπεις μια πανύψηλη κοπέλα (1,82) αλλά στο πρόσωπο καμία σχέση τόσο με τις proffesional όσο και με τις amateur φώτος όπου έχει πέσει πολύ επεξεργασία. Ηλικιακά 23-28 εκτιμώ. To σώμα το οποίο αποκαλύφτηκε λίγο αργότερα πολύ σφιχτό παντού, καθόλου κυτταρίτιδα, στήθος ίδιο με τις φωτό, κώλος μεγαλύτερος και γενικά πιο γεμάτη από αυτό που περιμένεις να δείς. Εμφάνιση δηλαδή για τα δικά μου γούστα μέτρια, ίσως παίζει ρόλο ότι με υποδέχτηκε και άβαφη και έχασε πολύ στο πρόσωπο.
Ξεκίνημα με γλωσσόφιλα όπου δεν είχε κάποια ιδιαίτερη τεχνική, λίγο επιθετική και βιαστική θα έλεγα, ωραία και γεμάτα χείλη. Στην πίπα καλή, όχι αισθησιακή όμως όπως μαρέσει, τον εξαφανίζει άνετα και μου κανε εντύπωση ότι ήταν ακούραστη και δεν έριξε το τέμπο καθόλου. Στο 69 που κάναμε δεν έδειξε κανένα σημάδι ευχαρίστησης. Λέω από μέσα μου ωχ πολύ ντεκαβλέ μου φαίνεται... Παρόλα αυτά στο γαμήσι γουστάρει τρελά κοπανιέται και αν την βάλεις από πάνω δίνει ένα ροντέο-σοου για πολύ pse καταστάσεις. 
Σόσιαλ 0 μιας και αγγλικά της είναι φτωχά. Ξεκίνημα με πίπα στα όρθια αυτή το φορά όπου είχε καλύτερη απόδοση. O δεύτερος γύρος ήταν πιο hard οπότε κατάφερα να τελειώσω πριν την λήξη. (έχουμε και τέτοια θέματα...)
Κώλο δεν πήρα, ίσως εκεί να είναι το δυνατό της σημείο.
για 180ε πάντως δεν είναι με τίποτα.

άσχετο, με την κριτική της όλγας συμφωνώ σε όλα 100% μιας και την είδα πρόσφατα   

Εδω εισαι  ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Η μια ώρα ήταν στα 160 όταν έκανε την εμφάνισή της,εδω και 2 μέρες στα 180€  :jerking: cim δεν κάνει και γενικά ότι κάνει τα κάνει με έξτρα χρέωση!!!
Τουλάχιστον πήγε κανένας να μας πει αν αξίζει αυτά που ζητάει?

thegun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
13
Like
646
Πόντοι
991
Με το γραφείο ThessalonikiSex τι έγινε?το κλεινουν το παραρτημα?Εδω και μέρες μονο την Jasmine εχουν.
Ειχα παει με την Sweet Eva πριν απο 1 βδομαδα και μαπα το καρπουζι, εφυγα στο μισαωρο.Εχει βαρεθει αυτο που κανει, την ψώνισε, δεν ξερω , γιατι ειχε καλες κριτικες.
Τωρα θελω να παω με . εχει κανεις καποια γνωμη για τουτη?

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Με το γραφείο ThessalonikiSex τι έγινε?το κλεινουν το παραρτημα?Εδω και μέρες μονο την Jasmine εχουν.
Ειχα παει με την Sweet Eva πριν απο 1 βδομαδα και μαπα το καρπουζι, εφυγα στο μισαωρο.Εχει βαρεθει αυτο που κανει, την ψώνισε, δεν ξερω , γιατι ειχε καλες κριτικες.
Τωρα θελω να παω με . εχει κανεις καποια γνωμη για τουτη?
Πριν λίγες μέρες είχα πει για την Εύα ότι το καβάλησε το καλάμι, μάλλον είχα δίκιο ε;  :headbang:

thegun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
13
Like
646
Πόντοι
991
ετσι φάνηκε, και μ επρηξε με την Τουρκια κανενα 10 λεπτo, το ποσο καλα περναει εκει. Της ειπα αι σιχτιρ and go to Turkey and never back to Greece.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
η σαμπρινα παιδια δεν παιζει πια στην πολη?

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
ετσι φάνηκε, και μ επρηξε με την Τουρκια κανενα 10 λεπτo, το ποσο καλα περναει εκει. Της ειπα αι σιχτιρ and go to Turkey and never back to Greece.
Στο καλό και να μην μας γράφει  :grin: Θα την γράφουμε εμείς  :effemine:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Τις ιδιες παπαριες μου ελεγε και μενα ... τα ειχα γραψει και σε κριτικη
Παλι καλα που το εγραψες και εσυ ρε φιλε ..μπας και σωθει κανενας

• Like
Αντιδράσεις: thegun

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Τις ιδιες παπαριες μου ελεγε και μενα ... τα ειχα γραψει και σε κριτικη
Παλι καλα που το εγραψες και εσυ ρε φιλε ..μπας και σωθει κανενας
Τουρκόπληκτο σαπάκι,άιντε από δω πέρα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

• Like
Αντιδράσεις: thegun

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Η Dana μας τελείωσε πρόωρα...γμτ μπελά μου μέσα....

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Θέλω να δοκιμάσω αυτή τη καινούργια από eog.  Αν και ο σωματότυπος δεν είναι το σύνηθες στυλ μου, μου βγάζει κάτι. Έχει δοκιμάσει κανεις?

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

123kostas123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2016
Κριτικές
16
Like
358
Πόντοι
290
Επίσκεψη προχτές στην Κίρα πριν φύγει για την πατρίδα. Άριστες εντυπώσεις. Για λάτρεις των πετίτ και skinny είναι το ιδανικό. Το στήθος της αν και ψεύτικο απλά δεν υπάρχει με τις ρώγες που έχει. Σώμα ζωγραφιά, με την κυτταρίτιδα έχει μαλώσει εκ γενετής. Θα ακολουθήσει κριτική.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Αυτή λέει blue eyes..... :jerking2: Μάλλον αχρωματοψία έχω εγώ....Ά, είναι και 25 χρ. λέει....
Και η τιμή ανεβαίνει σιγά σιγά....Για προσγειωθείτε λίγο :hammer:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom