topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.116
- Πόντοι
- 5.646
Βεβαίως!λες ε ????
Βεβαίως!λες ε ????
Βεβαίως!
Ντεν κσερει εγκο κυργιος ..
εγκο από μπαγλαντες
..ντεν καταλαβαινει καλα Ελήνικος
Η έκπτωση τα σκεπαζει όλα!
Η έκπτωση τα σκεπαζει όλα!
δηλαδή αν επιστρεψει στην ενεργο δραση ..αυτή !!!!!!ποσο θα πρεπει να ζηταει 1000 το μισαωρο ??
δηλαδή αν επιστρεψει στην ενεργο δραση ..αυτή !!!!!!ποσο θα πρεπει να ζηταει 1000 το μισαωρο ??
που ειναι ενεργη η κοπελα αυτη?Είναι ενεργή αλλά οχι Ελλάδα. Κάπου τόσα ζητάει εκει που είναι
είχα πάρει πέρυσι με 150 για μια ωρα. Πάρα πολλά τα λεφτά που ζητούσεδηλαδή αν επιστρεψει στην ενεργο δραση ..αυτή !!!!!!ποσο θα πρεπει να ζηταει 1000 το μισαωρο ??
Εγώ ούτε για 100 μπάτ δεεεεν μ'αυτήΆμα είναι για μπατ ενδιαφέρομαι..
Εγώ ούτε για 100 μπάτ δεεεεν μ'αυτή
Άστο,γούστα είναι αυτά.Μπορεί να τραβάει στην ανηφόρα αλλά η εμφάνιση δεν τραβάει εμένα,τι να κάνουμε...τοσο ξερεις ..τοσο λες φιλε ...
Άστο,γούστα είναι αυτά.Μπορεί να τραβάει στην ανηφόρα αλλά η εμφάνιση δεν τραβάει εμένα,τι να κάνουμε...
Αυτο που βλεπεις στις φωτογραφιες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θα δεις απο κοντα!!!
Θα σου τρεχουν τα σαλια..Διαβασε κριτικη μου που τις πηρα παρτουζα και θα καταλαβεις ;)
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! Καλό θα ήταν να αναφερθούμε και στις μαθήτριες της που άφησε πίσω της!ποια από ολες να διαβασει ????..εχει καμια 50ρια η κυρία
και παλι καλα που δεν γράφαμε κάθε φορά που πηγαίναμε μαζι της γιατι δεν θα χωραγε ο server ...
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! Καλό θα ήταν να αναφερθούμε και στις μαθήτριες της που άφησε πίσω της!
Εξαιρετική δε λέω. Είχε κάτι το classy!H gyuzel καλη είναι δεν λεω ..πολύ καλυτερη από κατι άλλες ..αλλα όλα και όλα συντροφε ..η δικηγορίνα μια είναι