parsifalx
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Χαιρετώ τους συναδέλφους!
Έχει κάποιος άποψη για την κορασίδα;
Ναι,πολύ όμορφη και ακριβήΧαιρετώ τους συναδέλφους!
Όχι φίλε,πλάκα κάνω,δεν ξέρω.Είπα να πάω σήμερα αλλά με έχουν μαυρισμένο,δεν μου μιλάνε από τότε που είχα γράψει για μια Κate3 μούφα που είχαν φέρειΣχετικά με το παρουσιαστικό, μιλάς εκ πείρας ή κρίνεις από τις φωτογραφίες;
Το ζαχαρώνω από χθες γμτ...
Κουκλίτσα φαίνεται. Από σέρβις όμως ίσως φωτιά ίσως κομοδίνο ίσως άχρωμη και άοσμη; Κάποιος θα κάνει τον κασκαντέρ μήπως εσύ; έχει και αυτό τη γοητεία του ;)Χαιρετώ τους συναδέλφους!
Δεν σε πρόλαβα ε; :SΕίμαι στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω την πηγή σου.
Πολύ όμορφη κοπέλα αλλά με τα μαντηλάκια της και τα gel της. Δεν είναι ο ορισμός του κομοδίνου αλλά αισθάνεσαι ότι δε πολυγουστάρει αυτό που κάνει.
Όταν έχω χρόνο θα γράψω πιο αναλυτική κριτική
Ναι...και ΑΘΗΝΑ ψαξε κριτικες..έχει ξανάρθει αυτό το φρούτο? ?
Ναι...και ΑΘΗΝΑ ψαξε κριτικες..
Με αυτό το όνομα ήταν εδώ.Ενδέχεται να μην έχει γίνει κάν προφίλ για αυτό δεν βρίσκεις τίποτα.Μ΄αυτό τ όνομα δεν βρήκα τίποτα , ούτε στα callgirls ούτε στα citytours. μήπως με άλλο όνομα έχει ξανάρθει?
Με αυτό το όνομα ήταν εδώ.Ενδέχεται να μην έχει γίνει κάν προφίλ για αυτό δεν βρίσκεις τίποτα.
Εκείνο το καιρό το gde έφερνε συνέχεια και κάποιες δεν έχουν σημειωθεί.Μιλφάκι είχε αναφερθεί αν δεν με απατά η μνήμη μου
Μ΄αυτό τ όνομα δεν βρήκα τίποτα , ούτε στα callgirls ούτε στα citytours. μήπως με άλλο όνομα έχει ξανάρθει?
ΚΩΣΤΑΚΗ..ασε ρε φακιρη που συμφωνειςςςςς κιολαςςςςςς
μια χαρα προφιλ ειχε λεμεεεεεεε
Ωραίος,κάτι θυμόμουν αλλά...Να και οι κριτικές της Βικτόριας
Η δική μου είχε δημοσιευτή μισή γιατρό κόβεται ξαφνικά. Λοιπόν όταν την είδα και επειδή είχε γίνει ένα μπέρδεμα με το γραφείο η κοπέλα μου είπε ότι της είπαν από το γραφείο να με περιποιηθεί καλά για να μην φύγω, πράγμα που έγινε.