Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

De marco 156

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2017
Κριτικές
49
Like
1.677
Πόντοι
4.381

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ναι σαν φίδι με τις δύο άκρες να κινούνται ανεξάρτητα.Θα έχεις δει στο ίντερνετ ή στην τν  κάποιον τύπο που είναι γεμάτος τατουάζ και πιρσινγκ και έχει κοψει την γλωσσα του διχαλα..ετσι ακριβώς φίλε.Γκουγκλαρε να δεις.Στην πίπα σου την βάζει μέσα στη διχάλα και την γλύφει ταυτόχρονα αριστερα-δεξια χαχα.Οποιος δεν πιστεύει μια δοκιμή και θα το διαπιστώσει.
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Συνάδελφοι δυστυχώς δεν κατάφερα προ ημερών να κάνω κατάθεση σε επειδή άλλαξε το πρόγραμμα μου,αλλά τώρα βλέπω και καινούργια πράγματα.
Έχει κανείς άποψη για δε βλέπω κριτικές.
Φιλε για μιλανα δλδ την τρανσφορμερς μαλλων θελεις να πεις σου λεω απλα φυγε οχι μονο μακρια αλλα ετσι και την δεις και γυμνη θα ψαξεις να βρεις κανα λαγουμι σαν του μπινλαντεν φαση να χωθεις για κανα 3μηνω κ βαλε μεχρι να συνελθεις απο το σοκ.ετσι επαθα κ εγω κ ψαχνομε δικε μου.αφου ναπουμε η γκομενα δεν μπορει να μιληση καλα καλα λογο του οτι τα δοντια της ειναι ψευτικα και μεγαλα και κολλανε με τα χειλια της που κ αυτα ειναι ψευτικα κ το καλυτερο ειναι τ βυζια της που παιζει να ειναι κ τα χειροτερα που εχω δει σε εσκορτ.σιγουρα δεν πηγε σε πλαστικο να της τα φτιαξει αλλα σε μπετατζη λιγο στοκο λιγο ασβεστη κ εγινε αυτο που εγινε.ακυρο κ λιγο της ειναι.....!!!νικος ευοσμος3!!!

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Ok το ακαποτο το καταλαβαινω...ομως το καθολου πιπα ειναι ακατανοητο ....επισεις ακατανοητο ειναι να μην κανεις ακαποτο αλλα να δινεις γλωσοφιλα....

κάνει ακάποτο. Γενικά είναι μεγάλη καύλα. Γουστάρει να γαμιέται.

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
κάνει ακάποτο. Γενικά είναι μεγάλη καύλα. Γουστάρει να γαμιέται.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι η κοπέλα αν συνεχίσει έτσι θα έρθει σε επίπεδο (ξέρω ότι είναι ιεροσυλία) με την Sapfira. Δεν μοιάζουν εμφανησικά όμως οι κινήσεις, η δοτικότητα, όλα της θυμιίζουν sapfira.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Φιλε για μιλανα δλδ την τρανσφορμερς μαλλων θελεις να πεις σου λεω απλα φυγε οχι μονο μακρια αλλα ετσι και την δεις και γυμνη θα ψαξεις να βρεις κανα λαγουμι σαν του μπινλαντεν φαση να χωθεις για κανα 3μηνω κ βαλε μεχρι να συνελθεις απο το σοκ.ετσι επαθα κ εγω κ ψαχνομε δικε μου.αφου ναπουμε η γκομενα δεν μπορει να μιληση καλα καλα λογο του οτι τα δοντια της ειναι ψευτικα και μεγαλα και κολλανε με τα χειλια της που κ αυτα ειναι ψευτικα κ το καλυτερο ειναι τ βυζια της που παιζει να ειναι κ τα χειροτερα που εχω δει σε εσκορτ.σιγουρα δεν πηγε σε πλαστικο να της τα φτιαξει αλλα σε μπετατζη λιγο στοκο λιγο ασβεστη κ εγινε αυτο που εγινε.ακυρο κ λιγο της ειναι.....!!!νικος ευοσμος3!!!

Μη λες τετοια πραγματα,πρεπει να εισαι βαλτος και συ(οπως και γω)...

De marco 156

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2017
Κριτικές
49
Like
1.677
Πόντοι
4.381

Ευχαριστώ φίλε με σώζεις όντως κάτι δεν κολλάει..και μάλλον είναι τα δόντια! 

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
714
Πόντοι
901
Καλησπέρα αναφερθηκαν καποιοι συναγωνιστες για την bianka δινοντας καθοριστικες πληροφοριες περι γλωσσας - φιδι και τα σχετικα! Θελω να ρωτησω ειναι ΧΟΝΤΡΗ ή γεμάτι μπουτού εχει χοντρό σφιχρολυπαρο κολο χοντρης η ειναι χαλαρή;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Καλησπέρα αναφερθηκαν καποιοι συναγωνιστες για την bianka δινοντας καθοριστικες πληροφοριες περι γλωσσας - φιδι και τα σχετικα! Θελω να ρωτησω ειναι ΧΟΝΤΡΗ ή γεμάτι μπουτού εχει χοντρό σφιχρολυπαρο κολο χοντρης η ειναι χαλαρή;

Μπαμπινιώτη εσύ; :think:

• Like
Αντιδράσεις: azazel

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
714
Πόντοι
901
ελα ενταξει ενα λαθος καναμε μπορει και δυο! Τελικα εχουμε καποιο σχολιο; Γιατι ψηνωμαι να παω.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Aman1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα αυτό μ'αρέσει  :P Αραγες να έχει καμιά σχέση με τις φωτό το μωρό?  :think: Ξέρει κανείς τίποτις?
Μου έκανε χθες μια επίσκεψη.
Οι φωτό είναι αρκετά αντιπροσωπευτικές.
Ωραίο σώμα, αδυνατη, βυζιά καλό μέγεθος αλλά σιλικονάτα, που με χάλασε λίγο.
Από συννενόηση Αγγλικά τα βασικά .

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom