ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.072
- Πόντοι
- 34.538
Έχει κριτικές το κοντοπούτανο....
Έχει κριτικές το κοντοπούτανο....
για να διαβασουμε λοιπον!!Έχει κριτικές το κοντοπούτανο....
δεν εχει νομιζω..δεν μπορω να τις βρωΈχει κριτικές το κοντοπούτανο....
δεν εχει νομιζω..δεν μπορω να τις βρω
λολ αυτη ειναι;ρε εχει βαλει αλλες φωτο...αγνωριστη!!
αυτες που εβαλε ειναι μιας Ρουμανας sex symbol εκει...τωρα γιατι το εκανε;;;μαλλον αρχισε να ψαχνει για γαμπρο και κρυβει προσωπα...ξερεις κανενα εθελοντή;;; με προλαβε βλεπω ο προηγουμενος ...ναι η loredana ειναιλολ αυτη ειναι;ρε εχει βαλει αλλες φωτο...αγνωριστη!!
ε μα για αυτο δε την εβρισκα..αυτες που εβαλε ειναι μιας Ρουμανας sex symbol εκει...τωρα γιατι το εκανε;;;μαλλον αρχισε να ψαχνει για γαμπρο και κρυβει προσωπα...ξερεις κανενα εθελοντή;;; με προλαβε βλεπω ο προηγουμενος ...ναι η loredana ειναι
ε μα για αυτο δε την εβρισκα..
θα πάω εγώ αργότεραγαμησε κανενας την bianca ?
εχει κατεβει θεςς
θα πάω εγώ αργότερα
Αλλά την έχω ξανασυναντήσει και είναι πολύ καλή
θα πάω εγώ αργότερα
Αλλά την έχω ξανασυναντήσει και είναι πολύ καλή
Γαμησα πριν λίγο την Αλεξάνδρα η κοπέλα μάλλον είναι από το fyrom και όχι την Μολδαβία κρίνοντας την εξωτερική εμφάνιση. Η εμφάνιση για τα γούστα μου πάντα κάτω του μετρίου υπηρεσίες μέτριες με καλή πιπα καλούτσικη όρεξη αλλά συμπεριφορά καθαρά επαγγελματική τίποτα παραπάνω θεωρώ ότι στις φωτογραφίες ο κολος δείχνει καλύτερος. Όσον αφορά τώρα την γενική συμπεριφορά καλή κοπελίτσα άργησα 2-3 λεπτά στο μπάνιο δεν είπε τίποτα χρησιμοποίησα και το listering και φυσικά δεν το αρνήθηκε σοσιαλ καλούτσικο. Τώρα σχετικά με την καθαριότητα δείχνει προσοχή στα πέρασμα καποτας πράγμα που εκτιμώ μιας που με τις αμπαλες συχνά σπάει έτσι που το βάζουν. Γενικά δεν θα την ξανά προτιμήσω καθαρά λόγο εμφάνισης και όχι για κάποιο άλλο λόγο. Αυτά...
ελα ντε ....Πώς κατάλαβες ότι είναι μακεντόνσκι από την εμφάνιση; Έχουν καμμία στάμπα τον ήλιο της Βεργίνας στο μέτωπο;
Άντε εντάξει να το πάρει το ποτάμι είδα την βαλίτσα που είχε καρτέλα από πτήση με fyrom και ένα αυτοκόλλητο Σκοπίων απ έξω άρα πολύ πιθανόν στο διαταυτα μούφα η ιστορία κάτω του μέσου όρου το πιπινι άντε το σώζει μόνο επειδή έχει καλό χαρακτήρα