MAGICSTICK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.009
- Πόντοι
- 990
οχι φιλε, κανεις λαθος. Η κοπελα είναι αυτη που ψαχνει:
οχι φιλε, κανεις λαθος. Η κοπελα είναι αυτη που ψαχνει:
Εγω την πηρα χθες. Εχω βαλει και κριτικηΚαλησπερα, την παρακατω την εχει παρει κανεις? Ή ειναι καινουριο φρουτο
Ευχαριστω πολυ την διαβασα....αλλα απογοητευτηκα, απο το προσωπο ..που ειπες οτι ειναι30+ Αυτες που κρυβουν προσωπο ειναι σαν τα αυγα κιντερ δεν ξερεις τι κρυβουνΕγω την πηρα χθες. Εχω βαλει και κριτικη
Ναι γνωρίζουμε.Εγινε τεστ ντραιβ.Λοιπον..ειναι 1.70 όσο είμαι εγώ ο Αντετοκουμπο.1.63 το πολυ.Οι φωτο πολυ φωτοσοπ.Ειναι ζουμπουρλουδικη γεματουλα,μεγαλη περιφερεια,χαλαρός κωλος,ωραία επιδερμίδα, μεγαλα ωραια βυζια. Προσοχή σε μια ιδιαιτερότητα,η γλώσσα της έχει διχάλα,είναι κομμένη.Δεν μου άρεσε αυτό.Στο σεξ Καλή και καυλιαρα ,Καλή πίπα και δεν κουραζεται. Ευχάριστη σαν παρουσία αλλά 160 είναι πολλά,προσωπική εκτίμηση.Καλησπέρα και από εμένα. Για το καινούργιο φρούτο γνωρίζουμε τιποτα?
Αδελφέ ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν τι θα αντικρίσω. Τα βυζιά ήταν που με τράβηξαν. Θα πάω τελικά να τα ακουμπήσω στην Άσε που έχουν και την ίδια τιμή!!!Ναι γνωρίζουμε.Εγινε τεστ ντραιβ.Λοιπον..ειναι 1.70 όσο είμαι εγώ ο Αντετοκουμπο.1.63 το πολυ.Οι φωτο πολυ φωτοσοπ.Ειναι ζουμπουρλουδικη γεματουλα,μεγαλη περιφερεια,χαλαρός κωλος,ωραία επιδερμίδα, μεγαλα ωραια βυζια. Προσοχή σε μια ιδιαιτερότητα,η γλώσσα της έχει διχάλα,είναι κομμένη.Δεν μου άρεσε αυτό.Στο σεξ Καλή και καυλιαρα ,Καλή πίπα και δεν κουραζεται. Ευχάριστη σαν παρουσία αλλά 160 είναι πολλά,προσωπική εκτίμηση.
Αλλο κι αυτο παλι..ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΧΑΛΑ?Ναι γνωρίζουμε.Εγινε τεστ ντραιβ.Λοιπον..ειναι 1.70 όσο είμαι εγώ ο Αντετοκουμπο.1.63 το πολυ.Οι φωτο πολυ φωτοσοπ.Ειναι ζουμπουρλουδικη γεματουλα,μεγαλη περιφερεια,χαλαρός κωλος,ωραία επιδερμίδα, μεγαλα ωραια βυζια. Προσοχή σε μια ιδιαιτερότητα,η γλώσσα της έχει διχάλα,είναι κομμένη.Δεν μου άρεσε αυτό.Στο σεξ Καλή και καυλιαρα ,Καλή πίπα και δεν κουραζεται. Ευχάριστη σαν παρουσία αλλά 160 είναι πολλά,προσωπική εκτίμηση.
εχεις περασει σε άλλη διασταση...Αλλο κι αυτο παλι..ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΧΑΛΑ?
Φιδι ειναι η κοπελα?
Αν και με αυτο βγαζεις γουστα..
Σου γλυφει ταυτοχρονα τα αρχιδια!!!!
Δε πτοήσαι με τίποτα ε?Αλλο κι αυτο παλι..ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΧΑΛΑ?
Φιδι ειναι η κοπελα?
Kαλο το τσουβαλακι..Δε πτοήσαι με τίποτα ε?
Εδώ με μία και δε μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα :S φαντάσου με δύοKαλο το τσουβαλακι..
Το κακο που φοβαμαι...μην μιλαει πολυ..
Με δυο γλωσσες..
Ναι σαν φίδι με τις δύο άκρες να κινούνται ανεξάρτητα.Θα έχεις δει στο ίντερνετ ή στην τν κάποιον τύπο που είναι γεμάτος τατουάζ και πιρσινγκ και έχει κοψει την γλωσσα του διχαλα..ετσι ακριβώς φίλε.Γκουγκλαρε να δεις.Στην πίπα σου την βάζει μέσα στη διχάλα και την γλύφει ταυτόχρονα αριστερα-δεξια χαχα.Οποιος δεν πιστεύει μια δοκιμή και θα το διαπιστώσει.Αλλο κι αυτο παλι..ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΧΑΛΑ?
Φιδι ειναι η κοπελα?
Ναι σαν φίδι με τις δύο άκρες να κινούνται ανεξάρτητα.Θα έχεις δει στο ίντερνετ ή στην τν κάποιον τύπο που είναι γεμάτος τατουάζ και πιρσινγκ και έχει κοψει την γλωσσα του διχαλα..ετσι ακριβώς φίλε.Γκουγκλαρε να δεις.Στην πίπα σου την βάζει μέσα στη διχάλα και την γλύφει ταυτόχρονα αριστερα-δεξια χαχα.Οποιος δεν πιστεύει μια δοκιμή και θα το διαπιστώσει.
Λοιπον μάγκες ενημέρωση για molly. Η κοπελα είναι αυτή των φωτο και μικρή γύρω στα 23 θα έλεγα. 1.70 σιγουρα, δυαρακι βυζι, ουτε αδύνατη, ουτε χοντρή. Δεν έχει την κλασσική ρωσική φυσιογνωμία αρα θα πιστέψω οτι είναι λιθουανή. Πάντως μιλούσε ρωσικά και αγγλικά, όχι πολλά αλλά ικανοποιητικά. Πρόσχαρη με καλη διάθεση, δίνει γλωσοφιλα και φαίνεται να αντέχει και σε pse καταστάσεις, αλλά εγώ δεν είμαι για τέτοια. Επίσης δεν μπορω να σας πω για πίπα γιατί αποφεύγω τα ακαποτα και δεν ζήτησα. Παιρνει πρωτοβουλίες και δε φαίνεται πρωταρα. Καλό βόλι.
Αντισθένη ανέβασε κανένα προφίλ.
Λοιπον μάγκες ενημέρωση για molly. Η κοπελα είναι αυτή των φωτο και μικρή γύρω στα 23 θα έλεγα. 1.70 σιγουρα, δυαρακι βυζι, ουτε αδύνατη, ουτε χοντρή. Δεν έχει την κλασσική ρωσική φυσιογνωμία αρα θα πιστέψω οτι είναι λιθουανή. Πάντως μιλούσε ρωσικά και αγγλικά, όχι πολλά αλλά ικανοποιητικά. Πρόσχαρη με καλη διάθεση, δίνει γλωσοφιλα και φαίνεται να αντέχει και σε pse καταστάσεις, αλλά εγώ δεν είμαι για τέτοια. Επίσης δεν μπορω να σας πω για πίπα γιατί αποφεύγω τα ακαποτα και δεν ζήτησα. Παιρνει πρωτοβουλίες και δε φαίνεται πρωταρα. Καλό βόλι.
Αντισθένη ανέβασε κανένα προφίλ.