Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
281
Εγω την πηρα χθες. Εχω βαλει και κριτικη
Ευχαριστω πολυ την διαβασα....αλλα απογοητευτηκα, απο το προσωπο ..που ειπες οτι ειναι30+  Αυτες που κρυβουν προσωπο ειναι σαν τα αυγα κιντερ δεν ξερεις τι κρυβουν

thiossam29

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
καλημερα στην παρεα! επισκεψη στην ρια αρχικα με μεγαλη επιφυλαξη λογω κακων σχολιων που ειχα διαβασει!απλα πηρα το προγραμμα του μισαωρου οποτε  το ρισκο εγινε μικροτερο!απο εμφανιση αρχικα οντωs πολυ καλη πετιτ γκομενακι με αδυνατο κορμικαι πολυ ωραιο κωλο!οι 2 τελευταιεs φωτο με το κινητο στο χερι πολυ αντιπροσωπευτικεs!επισηs αποψη μου παντα πολυ ωραιο προσωπο!στα του αγωνα τωρα...καθαρα για λαιτ και ηρεμεs καταστασειs θα ελεγα σκυλι του πολεμου δεν την λεs  με τιποτα! απλα προσπαθει να βελτιωθει θελει ακομη δουλιτσα  δεν εκανε και αγγαρεια ομωs!καλη πιπα φιλια λιγα πραγματα και στο σεξ προσπαθησε αρκετα!αυτα απο εμενα καλη σαν συμπερασμα στον λιγο χρονο  βεβαια που ειχα στην διαθεση μου...

thiossam29

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
αν αυτεs οι ανεξαρτητεs  που ερχονται τωρα τελευταια με τιμεs  ιδιεs  με το ριτσ οντωs εχουν σχεση με το παλιο ριτσ οπωs λενε αρκετοι συναδερφοι αs ελπισουμε να φερουν παλι 2-3 πολυ δυνατα κομματια που ειχαν οπωs η  viktoria 2 και μια ξανθια τινα νομιζω οντωs αξιολογεs!!καλημερα σε ολουs

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από εμένα. Για το καινούργιο φρούτο γνωρίζουμε τιποτα?
Ναι γνωρίζουμε.Εγινε τεστ ντραιβ.Λοιπον..ειναι 1.70 όσο είμαι εγώ ο Αντετοκουμπο.1.63 το πολυ.Οι φωτο πολυ φωτοσοπ.Ειναι ζουμπουρλουδικη γεματουλα,μεγαλη περιφερεια,χαλαρός κωλος,ωραία επιδερμίδα, μεγαλα ωραια βυζια. Προσοχή σε μια ιδιαιτερότητα,η γλώσσα της έχει διχάλα,είναι κομμένη.Δεν μου άρεσε αυτό.Στο σεξ Καλή και καυλιαρα ,Καλή πίπα και δεν κουραζεται. Ευχάριστη σαν παρουσία αλλά 160 είναι πολλά,προσωπική εκτίμηση.

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Ναι γνωρίζουμε.Εγινε τεστ ντραιβ.Λοιπον..ειναι 1.70 όσο είμαι εγώ ο Αντετοκουμπο.1.63 το πολυ.Οι φωτο πολυ φωτοσοπ.Ειναι ζουμπουρλουδικη γεματουλα,μεγαλη περιφερεια,χαλαρός κωλος,ωραία επιδερμίδα, μεγαλα ωραια βυζια. Προσοχή σε μια ιδιαιτερότητα,η γλώσσα της έχει διχάλα,είναι κομμένη.Δεν μου άρεσε αυτό.Στο σεξ Καλή και καυλιαρα ,Καλή πίπα και δεν κουραζεται. Ευχάριστη σαν παρουσία αλλά 160 είναι πολλά,προσωπική εκτίμηση.
Αδελφέ ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν τι θα αντικρίσω. Τα βυζιά ήταν που με τράβηξαν. Θα πάω τελικά να τα ακουμπήσω στην Άσε που έχουν και την ίδια τιμή!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.481
Πόντοι
34.538
Αλλο κι αυτο παλι..ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΧΑΛΑ?
Φιδι ειναι η κοπελα?
Αν και με αυτο βγαζεις γουστα..
Σου γλυφει ταυτοχρονα τα αρχιδια!!!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
714
Πόντοι
901
εγινε ενα καλο μπαμ ηρθαν 3-4 καλα κοριτσια (το καλα για τα δικα μου γουστα) και απο πλευρας υπηρεσιας και απο εκει και περα παλι διακρινω σιγα σιγα τα ιδια και σαπιλα και τιμες που οσο πανε ανεβενουν το 120 εγινε 130 και το 130 εγινε 160 εμεις φταιμε που δεν αφηνουμε τις ελληνιδες να πεινασουνε να γινουνε πουτανες και τις δινουμε λεφτα και μετα δεν μας φτανουν να γαμησουμε ρωσιδες.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Οι EOG χαθηκαν....και δεν τους βλεπω να ξανεμφανιζονται...Θεσσαλονίκη, τιποτα εδω και καρο...

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Αλλο κι αυτο παλι..ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΧΑΛΑ?
Φιδι ειναι η κοπελα?
Αν και με αυτο βγαζεις γουστα..
Σου γλυφει ταυτοχρονα τα αρχιδια!!!!
Ναι σαν φίδι με τις δύο άκρες να κινούνται ανεξάρτητα.Θα έχεις δει στο ίντερνετ ή στην τν  κάποιον τύπο που είναι γεμάτος τατουάζ και πιρσινγκ και έχει κοψει την γλωσσα του διχαλα..ετσι ακριβώς φίλε.Γκουγκλαρε να δεις.Στην πίπα σου την βάζει μέσα στη διχάλα και την γλύφει ταυτόχρονα αριστερα-δεξια χαχα.Οποιος δεν πιστεύει μια δοκιμή και θα το διαπιστώσει.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Ναι σαν φίδι με τις δύο άκρες να κινούνται ανεξάρτητα.Θα έχεις δει στο ίντερνετ ή στην τν  κάποιον τύπο που είναι γεμάτος τατουάζ και πιρσινγκ και έχει κοψει την γλωσσα του διχαλα..ετσι ακριβώς φίλε.Γκουγκλαρε να δεις.Στην πίπα σου την βάζει μέσα στη διχάλα και την γλύφει ταυτόχρονα αριστερα-δεξια χαχα.Οποιος δεν πιστεύει μια δοκιμή και θα το διαπιστώσει.

Κυριολεκτικά σαύρα δηλαδή.....

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Λοιπον μάγκες ενημέρωση για molly. Η κοπελα είναι αυτή των φωτο και μικρή γύρω στα 23 θα έλεγα. 1.70 σιγουρα, δυαρακι βυζι, ουτε αδύνατη, ουτε χοντρή. Δεν έχει την κλασσική ρωσική φυσιογνωμία αρα θα πιστέψω οτι είναι λιθουανή. Πάντως μιλούσε ρωσικά και αγγλικά, όχι πολλά αλλά ικανοποιητικά. Πρόσχαρη με καλη διάθεση, δίνει γλωσοφιλα και φαίνεται να αντέχει και σε pse καταστάσεις, αλλά εγώ δεν είμαι για τέτοια. Επίσης δεν μπορω να σας πω για πίπα γιατί αποφεύγω τα ακαποτα και δεν ζήτησα. Παιρνει πρωτοβουλίες και δε φαίνεται πρωταρα. Καλό βόλι.
Αντισθένη ανέβασε κανένα προφίλ.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Λοιπον μάγκες ενημέρωση για molly. Η κοπελα είναι αυτή των φωτο και μικρή γύρω στα 23 θα έλεγα. 1.70 σιγουρα, δυαρακι βυζι, ουτε αδύνατη, ουτε χοντρή. Δεν έχει την κλασσική ρωσική φυσιογνωμία αρα θα πιστέψω οτι είναι λιθουανή. Πάντως μιλούσε ρωσικά και αγγλικά, όχι πολλά αλλά ικανοποιητικά. Πρόσχαρη με καλη διάθεση, δίνει γλωσοφιλα και φαίνεται να αντέχει και σε pse καταστάσεις, αλλά εγώ δεν είμαι για τέτοια. Επίσης δεν μπορω να σας πω για πίπα γιατί αποφεύγω τα ακαποτα και δεν ζήτησα. Παιρνει πρωτοβουλίες και δε φαίνεται πρωταρα. Καλό βόλι.

:think: :think: :think: :think: :think:

Και πως σου σηκωνεται εσενα ρε τυπε,μονο με την εικονα η εχεις μεγαλη φαντασια?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης

Ok το ακαποτο το καταλαβαινω...ομως το καθολου πιπα ειναι ακατανοητο ....επισεις ακατανοητο ειναι να μην κανεις ακαποτο αλλα να δινεις γλωσοφιλα....

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Ουτε τα γλωσοφιλα τα προτιμώ, απλα είπα οτι δίνει αν θελεις

Παρόμοια θέματα