Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.102
- Πόντοι
- 15.565
Ακριβο γι μιλφ
κατι περα από αυτό ????
Ακριβο γι μιλφ
Ex δοκίμασε Jessica!κατι περα από αυτό ????
Ex δοκίμασε Jessica!
Επιτιμο μελος θα σε αναγαγουν μαλλον..
Όχι ακόμα Εντωμεταξύ ήθελα να πάω Κίρα και με τις μαλακίες του Μαχμούντ χαλάστηκα και βγήκα κερδισμένος αν κρίνω από τη κριτική που ανέβηκεΕπιτιμο μελος θα σε αναγαγουν μαλλον..
Δεν εχεις αφησει καμμια..
Την τηλεφωνητρια την πηρες?
Ποια Κίρα;;; Αυτή που πήγα εγώ;;; Μακρυά...Όχι ακόμα Εντωμεταξύ ήθελα να πάω Κίρα και με τις μαλακίες του Μαχμούντ χαλάστηκα και βγήκα κερδισμένος αν κρίνω από τη κριτική που ανέβηκε
Όχι,την Κίρα GDE,άλλο τσουβάλιΠοια Κίρα;;; Αυτή που πήγα εγώ;;; Μακρυά...
Kανονικά αλλά επειδή την πονάει ο λαιμός της απέφυγα τα πολλά πολλά ;)Sithlord. Zina απο γλωσσοφιλα πως παει;
Μετά την Μαρί, το χάος. Θα κάνουμε κανα τρίμηνο να ξαναδούμε καλό C/T στο χωριό μας...Όχι,την Κίρα GDE,άλλο τσουβάλι
Μετά την Μαρί, το χάος. Θα κάνουμε κανα τρίμηνο να ξαναδούμε καλό C/T στο χωριό μας...
Θα πάει σήμερα ο Μπούκας και θα μας πει εντυπώσεις. Μετά την Κίρα την χρειάζομαι , γιατί έφαγα μεγάλη φόλα...Πανε Τζεσικα,γκλάμουρ καταστάσεις!!!
Γι αυτό και γω πάω και ξεδίνω στα φθηνά και δε τα κλαίω...Μετά την Μαρί, το χάος. Θα κάνουμε κανα τρίμηνο να ξαναδούμε καλό C/T στο χωριό μας...
Όχι ακόμα Εντωμεταξύ ήθελα να πάω Κίρα και με τις μαλακίες του Μαχμούντ χαλάστηκα και βγήκα κερδισμένος αν κρίνω από τη κριτική που ανέβηκε
Σωστός , αλλά και το μοντελάκι ...είναι άλλο πράγμα.Γι αυτό και γω πάω και ξεδίνω στα φθηνά και δε τα κλαίω...
Θα πάει σήμερα ο Μπούκας και θα μας πει εντυπώσεις. Μετά την Κίρα την χρειάζομαι , γιατί έφαγα μεγάλη φόλα...
Απόψε έχει ΠΑΟΚ... Αύριο βλέπουμε.Ο μπουκλας αυριο θα παει,πηγα εγω σημερα,γι αυτο στην προτείνω ;)