Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Που να δεις και την άλλη την Αλίνα
Με παρέσυρε αυτός ο σερσερής ο Καβαλάρης
Ωραίο μουνί,αλλά το σέρβις επικεικώς βαθμολογείται υπό το μηδέν

Χώρια που μάλλον είχε καπνίσει μισό στρέμμα από τη Δράμα πριν έρθει!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Πήγα σε Λίζα.
Που πας κοριτσάκι μου στα 160 ή 200 ευρω΄??
Κοντή μαυριδερή αμιλητη
Φορούσε μία κάλτσα και στο άλλο πόδι δεν φορούσε!

Σαν τον Ψάλτη στο καμικάζι αγάπη μου που βγήκε έξω και ξέχασε να βάλει παντελόνι!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Πήγα σε Λίζα.
Κοντή μαυριδερή αμιλητη

Σαν τον Ψάλτη στο καμικάζι αγάπη μου που βγήκε έξω και ξέχασε να βάλει παντελόνι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :hi:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Πήγα σε Λίζα.
Κοντή μαυριδερή αμιλητη

Που πας ξυπόλητη στ'αγκάθια?  :grin: :grin: :grin:

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436
Ωραίο κορμί, έχει τα πιασίματα του, καυλοφατσα. Αεροπιπα με χέρι, της το τραβας αλλά αυτή επιμένει, δεν το χει με τη πίπα. Καλά στησίματα αλλά για χαμηλές στροφές αν την πας δυνατά αρχίζει και κάνει μαλακιες. Κρίμα γιατί στα τέσσερα η κωλαρα της είναι για δυνατό σκίσιμο. Κοιτάει να φάει χρόνο στο φουλ. Από τις λίγες που έχουν ξεκινήσει δεύτερο γύρο και με έστειλαν χωρίς να περιμένουν να χύσω, και αυτή μου είπε ότι δεν έχει άλλο ραντεβού μετά από μένα. Γλωσσόφιλα ούτε να το σκεφτείς. Ψέκασμα συνεχόμενο σε βαθμό σπαστικό, πλέον είναι πρακτική σε όλα τα κορίτσια του γραφείου νομίζω.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Ωραίο κορμί, έχει τα πιασίματα του, καυλοφατσα. Αεροπιπα με χέρι, της το τραβας αλλά αυτή επιμένει, δεν το χει με τη πίπα. Καλά στησίματα αλλά για χαμηλές στροφές αν την πας δυνατά αρχίζει και κάνει μαλακιες. Κρίμα γιατί στα τέσσερα η κωλαρα της είναι για δυνατό σκίσιμο. Κοιτάει να φάει χρόνο στο φουλ. Από τις λίγες που έχουν ξεκινήσει δεύτερο γύρο και με έστειλαν χωρίς να περιμένουν να χύσω, και αυτή μου είπε ότι δεν έχει άλλο ραντεβού μετά από μένα. Γλωσσόφιλα ούτε να το σκεφτείς. Ψέκασμα συνεχόμενο σε βαθμό σπαστικό, πλέον είναι πρακτική σε όλα τα κορίτσια του γραφείου νομίζω.

πως παραμενει αυτο το γραφειο ακομα με ολες τις μουφα φωτος με ολες αυτες τις αρνητικες κριτικες ειναι πραγματικα αποριας αξιο

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.134
Πόντοι
5.646
Karelia69 καλα εκανες κ ενημερωσες αμεσα κ γρηγορα!Μerlin κυρία μου πάρε λοιπόν τα τρία μου!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
πως παραμενει αυτο το γραφειο ακομα με ολες τις μουφα φωτος με ολες αυτες τις αρνητικες κριτικες ειναι πραγματικα αποριας αξιο
Είναι απλό,παραμένουν γιατί έχουν δουλειά,εαν δε βγαίνανε θα μας είχαν αφήσει χρόνους.Απλώς υπάρχουν πολλά κορόιδα αιμοδότες  :headbang: :jerking:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Σου έκανε φλίτ καρντάσι?  :jerking:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.551
Πόντοι
33.818

Δεν υπάρχει πλέον γραφείο χωρίς μούφα φωτογραφίες. Ακόμα και οι δήθεν ανεξάρτητες τα έχουν σκάσει σε έναν καριόλη και έχουν κάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις με το απαραίτητο πείραγμα για να βγουν θεές. Η μόνη διαφορά εδώ είναι η τιμή που είναι στα ύψη. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τουλάχιστον στο θέμα της εμφάνισης, όχι για όλες βέβαια, αν θέλεις κάτι παραπάνω από μετριότητες δεν έχεις και άλλες επιλογές στη Θεσσαλονίκη.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.551
Πόντοι
33.818

Πανάθεμά την πως είναι έτσι... :headbang:
Δεν μπορεί να κλείσει τα χείλη της....σαν ροφός είναι και αυτή...Έχει και τις καραμανλικές φρυδάρες...έλεος...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Πανάθεμά την πως είναι έτσι... :headbang:
Δεν μπορεί να κλείσει τα χείλη της....σαν ροφός είναι και αυτή...Έχει και τις καραμανλικές φρυδάρες...έλεος...
Γάμα τα καρνάσι  :headbang: Και θέλει και +30 για cif,cim ακατέβατα  :jerking: Δεν δέχτηκε τίποτα λιγότερο...Ξέρεις τι σημαίνει αυτό?Ότι έχει δουλειά και δεν καίγεται  ;)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Σωστός , αλλά και το μοντελάκι ...είναι άλλο πράγμα.
Συνήθως αδερφέ τα μοντελάκια που μας πουλάν ακριβά είναι γιαλαντζί  :huh: Για δες τις φωτό της Κίρα GDE κια μετά διάβασε τη κριτική του Pablo escobar...πίκρα  :headbang:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.551
Πόντοι
33.818
Αυτή προτιμά να μην δουλέψει από το να  μου στείλει έστω μια φωτογραφία με το πρόσωπό της.... :jerking:
Πρέπει να είναι πολύ ταγάρι...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.551
Πόντοι
33.818
Απ' ότι βλέπω είναι παλιά στο κουρμπέτι και ήταν με άλλο όνομα, μάλλον Karina αλλά δεν μπορώ να τη βρώ.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.551
Πόντοι
33.818
Σε μια στιγμή αδυναμίας έκανα επαφή για να συναντήσω τον θυλικό Καραμανλή....Ευτυχώς η επιλογή ξενοδοχείου που έχει κάνει για σήμερα απέτρεψε  :jerking: την συνάντησή μας....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom