mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Boss για βάλε και αυτή.....
Την βδομάδα της έκθεσης να δουμε τι θα εχει το μαγαζί ...
Για την ωρα ένα αξιόλογο μονο
Τι σας ελεγα για την υποτιθεμενη Ιρινα που ΘΑ ερχοταν?το βρηκα...Αρα πρεπει να ηταν μου φα η γκομενα...Λες να ειναι μουφα? Η παλκα ειναι οτι τη θυμαμαι περυσι το καλοκαιρι να ειναι στη Μυκονο,και στο καπακι να εχουν τις φωτο της σε ενα στουντιο στην Αθηνα...Τωρα εμφανιζεται εδω...Το κοβω για μουφα,αλλα απο την αλλη εχει "verified"
Σου λείπουν μαθήματα!Το έγραψα σελ.1986.Τι σας ελεγα για την υποτιθεμενη Ιρινα που ΘΑ ερχοταν?το βρηκα...Αρα πρεπει να ηταν μου φα η γκομενα...
Εχει ακομα τα περιττά κιλά;
Την βδομάδα της έκθεσης να δουμε τι θα εχει το μαγαζί ...
Για την ωρα ένα αξιόλογο μονο
Εδω εισαιΚαμιά κριτική υπάρχει?
οντως,δεν σε ειχα προσεξει οτιτο ανεφερεςΑυτή η Irina δούλευε στο studio deluxe Ισμήνης 2 Δάφνη!Τώρα ct!
Εχει στο κατω μερος της σελιδας ενα γουατσαπ
Αυτή και γαμώ τα τηλέφωνα....0000000
Δεν έβγαλε και καμία φωτό να σκουπίζει και τον κώλο της....
Για την καινούρια του εογκ μην τολμήσει κανείς..
Διακόσια πεταμένα..
Ούτε όρεξη να γράψω δεν είχα μετά από τέτοια ήττα..
Θα ανεβάσω αν είναι κριτική..
Ούτε αυτή γεμίζει το μάτι..Και ήμουν έτοιμος να κλείσω.... Μάλλον τότε θα δοκιμάσουμε την olga του rich να δούμε...
Για την καινούρια του εογκ μην τολμήσει κανείς..
Διακόσια πεταμένα..
Ούτε όρεξη να γράψω δεν είχα μετά από τέτοια ήττα..
Θα ανεβάσω αν είναι κριτική..
Η Αναστασια μετά την συνεδρια δίνει αρκουδάκι δώρο! Αρχές Σεπτεμβρίου κ γεμίσαμε παλτά στην πόλη μας!Νομίζω παίρνει πανηγυρικά την πρώτη θέση στο πάνθεον των μεγαλύτερων μπάζων. Εμφάνιση, συμμετοχή, τίποτα μα τίποτα καλό. Ούτε κριτική δεν έχω διάθεση να γράψω
Εγώ φίλε στα είπα χθες... Πεταμένα λεφτά είναι οι περισσότερες από αυτές. Δεν φταίνε όμως τα κορίτσια. Αυτό μπορούν να δώσουν , αυτό δίνουν. Εμείς φταίμε αποκλειστικά. Γι αυτό και στάμάτησα το σπορ των C/T...Η Αναστασια μετά την συνεδρια δίνει αρκουδάκι δώρο! Αρχές Σεπτεμβρίου κ γεμίσαμε παλτά στην πόλη μας!