Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Η πάλαι ποτέ γνωστή σε όλους μας δικαιολογία των κοριτσιών...πάντα όλα γίνονται επειδή φταίει ο πελάτης,ποτέ η εκάστοτε εργαζόμενη  :headbang: :headbang: :headbang:

Χθες το βράδυ δεν ξέρω τί μ'έπιασε και άνοιξα κουβέντα μαζί της....
Είμαι κακός άνθρωπος που έδωσα την εντύπωση σε όλους ότι είναι χοντρή και δεν πλένεται....
Και εξαιτίας μου δεν έχει ούτε έναν νεο πελάτη και γενικά καθόλου δουλειά....
Το ότι έχει φωτογραφίες που τη δείχνουν 10 κιλά πιό αδύνατη προφανώς δεν το θεωρεί κακό....και μάλλον θεωρεί φυσιολογικό να φιλάς μια γκόμενα και να δοκιμάζεις και τα χύσια σου... :S
Αν αγνοήσεις αυτά τα ασήμαντα θεματάκια κάνει καλό γαμήσι πάντως.

ae824210

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
6
Like
90
Πόντοι
1
Ορισμένοι εδω μέσα είναι εντελώς ναυάγια.....πραγματικά.... :jerking: :jerking: :jerking:
Την επόμενη του review της τσουβάλας Crystal κάποιος αγαπούλης/ταλαίπωρος/ανίατος/λεβεντομαλάκας πήγε και της τα διάβασε, με σκοπό να κερδίσει τι, δεν καταλαβαίνω....
Και το τσακάλι μας έχει εκνευριστεί και άρχισε να απειλεί.... :jerking:
Δεν πήγε να πλυθεί για να μη της κλέψω τα λεφτά.... :jerking: :jerking: :jerking:
Και είμαι χοντρός με μακριά μαλλιά και ήθελα να την πηδήξω χωρίς να πληρώσω και πήγα να την κλέψω...
Άλλο ένα πακιστανικό νούμερο στη μαύρη λίστα.... :birdman:
Πόσο για τον πούτσο είναι ορισμένοι....

ειναι αυτο που λεει το ρητο " απο ολα εχει ο μπαξες και απο ρουφιανους φρεσκους"

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Χθες το βράδυ δεν ξέρω τί μ'έπιασε και άνοιξα κουβέντα μαζί της....
Είμαι κακός άνθρωπος που έδωσα την εντύπωση σε όλους ότι είναι χοντρή και δεν πλένεται....
Και εξαιτίας μου δεν έχει ούτε έναν νεο πελάτη και γενικά καθόλου δουλειά....
Το ότι έχει φωτογραφίες που τη δείχνουν 10 κιλά πιό αδύνατη προφανώς δεν το θεωρεί κακό....και μάλλον θεωρεί φυσιολογικό να φιλάς μια γκόμενα και να δοκιμάζεις και τα χύσια σου... :S
Αν αγνοήσεις αυτά τα ασήμαντα θεματάκια κάνει καλό γαμήσι πάντως.
Μ'αρέσει όταν τα λένε έτσι χοντρά-εξαιτίας σου δεν έχω κανένα παλάτη-  :2funny: :2funny: :2funny: Μήπως θα σου κάνει και αγωγή για διαφυγόντα κέρδη?  :bounce: :bounce-glasses:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Δεν ξέρω, πέρα από τα σχόλια, το χιούμορ και τα όσα μας πέρασε για να τη συναντήσω, σαν βαθμολογία ήταν αρκετά καλή, δε νομίζω να της έκανα κακό....
Γενικά βρωμιάρα δε την είπα, πέρα από το σημείο αυτό με τα φλόκια στο στόμα, ήταν καθαρή.
Όσο για την εμφάνιση ούτε εκεί είπα ότι είναι τραγικό το θέαμα. Εξάλου πολλοί τρελαίνονται για γεματούλες.
Το ότι δεν έχει δουλειά έχει να κάνει με την περίοδο που ήρθε.
Αν έχεις ΕΝΦΙΑ και φροντιστήρια για τα παιδιά σου δεν θα έχεις την κάθε Crystal στο μυαλό σου να πας να της τα σκάσεις....

D

dude901123

Επισκέπτης
Μιλάμε αυτή αν και κατά καιρούς έχουν ειπωθεί καλά λόγια και πως είναι τίμια, παρά το σπασμένο πρόσωπο και την ηλικία της, χρεώνει 15λεπτα και μισάωρα. Η καλύτερη τιμή είναι απο το 0.45 μέχρι 1 ώρα. Αγοράζεις το τέταρτο 20 ευρώ. Ενώ η μισή ώρα από 00.00 μέχρι 00.30 πάει 130 ευρώ. 00.30 μέχρι 00.45 στα 50 ευρώ. Οπότε μόνο το ημίχρονο του αγώνα πάει φθηνά..

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
τελικα απο τα τελευταια ct που εχω παρει π.χ. σαρα, βαλερια, βικτωρια,σαντρα,αννα vip,τανια,αυτην που ξεχωρισα στον αγωνα και οχι μονο σαν εμφανιση ηταν η αννα και η βικτωρια.ολες η αλλες μετριες στο κρεβατι!!!

ae824210

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
6
Like
90
Πόντοι
1
Έγινε δοκιμή σε Crystal...
λίγο η έλλειψη προτάσεων, λίγο η βελτιωμένη τιμή που μου έκανε με οδήγησαν στην πόρτα της.
μπαμπατσικο πουτανακι με όχι άσχημο προσωπάκι και ικανοποιητικο service...
το social έτσι κ έτσι..νομίζει ότι ξέρει αγγλικά άλλα στην τελική μου δημιούργησε πονοκέφαλο..
για την τιμή που την πήρα δεν το μετάνιωσα αλλά και ούτε θα ξαναπηγαινα...

υ.γ. ούτε για την έκθεση δεν έρχονται πλέον τα κορίτσια...μεγάλη κατάντια

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Μιλάμε αυτή αν και κατά καιρούς έχουν ειπωθεί καλά λόγια και πως είναι τίμια, παρά το σπασμένο πρόσωπο και την ηλικία της, χρεώνει 15λεπτα και μισάωρα. Η καλύτερη τιμή είναι απο το 0.45 μέχρι 1 ώρα. Αγοράζεις το τέταρτο 20 ευρώ. Ενώ η μισή ώρα από 00.00 μέχρι 00.30 πάει 130 ευρώ. 00.30 μέχρι 00.45 στα 50 ευρώ. Οπότε μόνο το ημίχρονο του αγώνα πάει φθηνά..

όταν θα βάλει χρέωση με το δευτερόλεπτο όπως τα καρτοκινητά θα την επισκεφτώ  :2funny:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Έγινε δοκιμή σε Crystal...
λίγο η έλλειψη προτάσεων, λίγο η βελτιωμένη τιμή που μου έκανε με οδήγησαν στην πόρτα της.
μπαμπατσικο πουτανακι με όχι άσχημο προσωπάκι και ικανοποιητικο service...
το social έτσι κ έτσι..νομίζει ότι ξέρει αγγλικά άλλα στην τελική μου δημιούργησε πονοκέφαλο..
για την τιμή που την πήρα δεν το μετάνιωσα αλλά και ούτε θα ξαναπηγαινα...

υ.γ. ούτε για την έκθεση δεν έρχονται πλέον τα κορίτσια...μεγάλη κατάντια

πες και την βελτιωμένη τιμή παίχτη να γνωρίζουν όσοι έχουν σκοπό να πάνε. οι εκπτώσεις της κρύσταλ πάλας είναι ευγενική χορηγία της κριτικής του μαλλιά  :hi: 

ae824210

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
6
Like
90
Πόντοι
1
πες και την βελτιωμένη τιμή παίχτη να γνωρίζουν όσοι έχουν σκοπό να πάνε. οι εκπτώσεις της κρύσταλ πάλας είναι ευγενική χορηγία της κριτικής του μαλλιά  :hi: 

έχεις δίκιο..140/ώρα με όλα μέσα αλλά δε θα τη συνιστούσα γιαυτούς που ψάχνουν εμφάνιση

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
έχεις δίκιο..140/ώρα με όλα μέσα αλλά δε θα τη συνιστούσα γιαυτούς που ψάχνουν εμφάνιση
Ναι άλλα η μαντάμ το πήγε στα 200/ω  :jerking: :jerking: :jerking: Μάλλον ανέβηκε η "δουλειά" ελείψει προτάσεων  :headbang:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
όταν θα βάλει χρέωση με το δευτερόλεπτο όπως τα καρτοκινητά θα την επισκεφτώ  :2funny:
Βρε δε πάει να γ..... που θέλει και 200+έξτρα,αυτή και η φίλη της η Έμι με τόσα χλμ στο κοντέρ  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Ναι άλλα η μαντάμ το πήγε στα 200/ω  :jerking: :jerking: :jerking: Μάλλον ανέβηκε η "δουλειά" ελείψει προτάσεων  :headbang:

Ξαναλέω ότι τέτοια χαζομάρα δεν έχω ξανασυναντήσει....
Πήγε ο ae824210 και πήρε τιμή 140. :rockon:
Το τσακάλι μας για να μπορεί πλέον να διαπραγματεύεται εκπτώσεις το πήγε στα 200.... :jerking:
Κάποιος να πει στον ημιτασιόν Τσε Γκεβάρα :birdman: τώρα που είναι εδώ να της κάνει πρόταση να μπει στην ομάδα του υπ. οικονομικών...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ξαναλέω ότι τέτοια χαζομάρα δεν έχω ξανασυναντήσει....
Πήγε ο ae824210 και πήρε τιμή 140. :rockon:
Το τσακάλι μας για να μπορεί πλέον να διαπραγματεύεται εκπτώσεις το πήγε στα 200.... :jerking:
Κάποιος να πει στον ημιτασιόν Τσε Γκεβάρα :birdman: τώρα που είναι εδώ να της κάνει πρόταση να μπει στην ομάδα του υπ. οικονομικών...
Άστα,βράστα καρντάσι...  :jerking: :jerking: :jerking:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Δεν ξέρω, πέρα από τα σχόλια, το χιούμορ και τα όσα μας πέρασε για να τη συναντήσω, σαν βαθμολογία ήταν αρκετά καλή, δε νομίζω να της έκανα κακό....
Γενικά βρωμιάρα δε την είπα, πέρα από το σημείο αυτό με τα φλόκια στο στόμα, ήταν καθαρή.
Όσο για την εμφάνιση ούτε εκεί είπα ότι είναι τραγικό το θέαμα. Εξάλου πολλοί τρελαίνονται για γεματούλες.
Το ότι δεν έχει δουλειά έχει να κάνει με την περίοδο που ήρθε.
Αν έχεις ΕΝΦΙΑ και φροντιστήρια για τα παιδιά σου δεν θα έχεις την κάθε Crystal στο μυαλό σου να πας να της τα σκάσεις....
Βλέπε Φακίρης  :grin:

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Που είναι τα μουνια που θα ερχόντουσαν λόγω εκθεσης? Κάτι δεν παει καλα σε αυτή την πολη

geooorge

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ή ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ 56 ΚΑΙ Ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom