loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
πηγε για μπουγατσα
πηγε για μπουγατσα
Οποιος παει και δει κάτι λιγότερο απο αυτό που λέω τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση τουΑντισθένηAzazel
Και αυτή τη φορά δε με νοιάζει να με πείτε προμοτορα κλπ
Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΟΣ
Αυτή θα ήταν πάνω στο ποδήλατοΦίλε την ΑΝΝΑ του gde που την είπες μπάζο την είδες απο κοντά; Ήθελα να τη δοκιμάσω. Ήταν και αυτή στο διάδρομο με τις ανεξάρτητες και έκοβαν βόλτες;
Μαλλον καταλάβατε αλλη Άννα
Οχι το Μπάχο του gde
Την ξανθιά
Φιλέ παρά την ειρωνία σου θα σου πω.Εγώ για τη μελαχρινή ρωτάω. Την είδες; Γιατί την χαρακτηρίζεις μπάχο, μάλλον μπάζο ήθελες να γράψεις.
Φιλέ παρά την ειρωνία σου θα σου πω.
Μπορεί να έγραψα μλκ λέγοντας μπαζο
Αλλά όπως μου την πεσατε θεώρησα ότι η αλλη είναι το αντίθετο απο αυτό που περιεγραψα.
Προφανώς και εκείνες του gde στο ίδιο ξενοδοχείο είναι
Αλλα Οχι δεν την ειδα τη συγκεκριμένη
Και κάτι για όλους τους πονηρουληδες που ειρωνεύτηκαν
σήμερα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο δουλεύουν 7 8 κοπέλες
Συν τα τοπικά κορίτσια
Φιλέ παρά την ειρωνία σου θα σου πω.
Μπορεί να έγραψα μλκ λέγοντας μπαζο
Αλλά όπως μου την πεσατε θεώρησα ότι η αλλη είναι το αντίθετο απο αυτό που περιεγραψα.
Προφανώς και εκείνες του gde στο ίδιο ξενοδοχείο είναι
Αλλα Οχι δεν την ειδα τη συγκεκριμένη
Και κάτι για όλους τους πονηρουληδες που ειρωνεύτηκαν
σήμερα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο δουλεύουν 7 8 κοπέλες
Συν τα τοπικά κορίτσια
Καμμία ειρωνία τύπε....τη γνώμη σου ζήτησα γιατί ήθελα να τη δοκιμάσω...
Μόνος σου εκτέθηκες δε στη έπεσε κανένας.... Αλλά χαζοί δεν είμαστε....
Τι εκτέθηκα ρε πασχαλακο????
Για ρωτα για μένα
Μιλησες με κάποιον ηδη
Σου το ξαναλεω
Πήγαινε και αν δεν είναι ωραία πες στον αζαζελ να βγάλει τα μούτρα μου σε δημόσια θεα
Μάγκες ΜΗ χάσετε αυτό το μωρό, σπάνια έχουμε τέτοιες ευκαιρίες και αυτά που περιγράφει ο Κρητικός στο ΕΝ είναι σωστά. Το μωρό έχει ένα κορμί λαμπάδα, είναι πολύ όμορφο με κάτι ματάρες και χειλάρες σκέτη τρέλα και με μια φωνούλα σκέτη γκάβλα. Πεντακάθαρο, γκαβλιάρικο και ορεξάτο που του αρέσει το SEX και δεν κολώνει σε τίποτα. Στην πόλη μας δεν ξέρει πόσες μέρες θα μείνει ενώ από ότι κατάλαβα είναι το πρώτο της tour γενικά και ίσως να υπάρχει ένα θέμα με την διαχείριση των ραντεβού της. Εγώ ήμουνα τυχερός γιατί δεν είχε κίνηση χθες και απόλαυσα το μωρό περισσότερο από τον κανονισμένο χρόνο.αδελφια για αυτο τι λετε;;
φαινεται κροτιδα
ω ρε φιλε μας βλεπω σαν στην τραπεζα αναμονη με το χαρτακι ...Μάγκες ΜΗ χάσετε αυτό το μωρό, σπάνια έχουμε τέτοιες ευκαιρίες και αυτά που περιγράφει ο Κρητικός στο ΕΝ είναι σωστά. Το μωρό έχει ένα κορμί λαμπάδα, είναι πολύ όμορφο με κάτι ματάρες και χειλάρες σκέτη τρέλα και με μια φωνούλα σκέτη γκάβλα. Πεντακάθαρο, γκαβλιάρικο και ορεξάτο που του αρέσει το SEX και δεν κολώνει σε τίποτα. Στην πόλη μας δεν ξέρει πόσες μέρες θα μείνει ενώ από ότι κατάλαβα είναι το πρώτο της tour γενικά και ίσως να υπάρχει ένα θέμα με την διαχείριση των ραντεβού της. Εγώ ήμουνα τυχερός γιατί δεν είχε κίνηση χθες και απόλαυσα το μωρό περισσότερο από τον κανονισμένο χρόνο.
Αυτά και να περνάτε καλά.
Μάγκες ΜΗ χάσετε αυτό το μωρό, σπάνια έχουμε τέτοιες ευκαιρίες και αυτά που περιγράφει ο Κρητικός στο ΕΝ είναι σωστά. Το μωρό έχει ένα κορμί λαμπάδα, είναι πολύ όμορφο με κάτι ματάρες και χειλάρες σκέτη τρέλα και με μια φωνούλα σκέτη γκάβλα. Πεντακάθαρο, γκαβλιάρικο και ορεξάτο που του αρέσει το SEX και δεν κολώνει σε τίποτα. Στην πόλη μας δεν ξέρει πόσες μέρες θα μείνει ενώ από ότι κατάλαβα είναι το πρώτο της tour γενικά και ίσως να υπάρχει ένα θέμα με την διαχείριση των ραντεβού της. Εγώ ήμουνα τυχερός γιατί δεν είχε κίνηση χθες και απόλαυσα το μωρό περισσότερο από τον κανονισμένο χρόνο.
Αυτά και να περνάτε καλά.
Φίλε από την κουβέντα που έκανα μαζί της μου είπε ότι σπούδασε οικονομικά στη Μόσχα και δεν ανέφερε κάτι σχετικά με modeling και ούτε τη ρώτησα επειδή δεν ήθελα να δείξω ότι το είχα ψάξει το θέμα. Πάντως μη σε νοιάζει και κοίταξε να πάρεις σειρά γιατί προβλέπω μποτιλιάρισμα.Τη ρώτησες αν είναι το μοντέλο με τις φωτογραφήσεις ή απλά είναι κάποια που της μοιάζει?