FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Πριν τη φασαρία χθες η φιλη της μου είπε οτι σκέφτονται να μείνουν 4 5 μέρες
Πού το ξέρεις; Την πέτυχες τυχαία σε καναν διάδρομο;Είναι πολύ όμορφη αλλά Οχι η ίδια
Οπως και η Αντζέλικα
Ιδια βλακεία τις δέρνει
Η πλάκα είναι οτι χρησιμοποιεί φωτογραφίες ενός πολύ γνωστού μοντέλου της χώρας της
Πού το ξέρεις; Την πέτυχες τυχαία σε καναν διάδρομο;
ειναι φουλ μπουκετ μεχρι το σαββατο βραδι!!μαλλον γινεται χαμος!!μου επιβεβαιωσε οτι ειναι η ιδια και στο βιντεο και στο vk και εκλεισα ραντεβου μαζι της κυριακη πρωι...βεβαιως της ειπα οτι αν δεν ειναι η ιδια εφυγα και μου απαντησε ok!!θα ενημερωσω κυριακη μεσημερακι!!να με συγχωρείτε αλλά αν είχατε αυτό το μουνί πάνω θα ανέβαινα κι εγώ...
μάλλον όχι ε?
[video]7Z0RRhAJ4aE&feature=youtu.be[/video]
μεχρι ποτε θα κατσει;;ειναι φουλ μπουκετ μεχρι το σαββατο βραδι!!μαλλον γινεται χαμος!!μου επιβεβαιωσε οτι ειναι η ιδια και στο βιντεο και στο vk και εκλεισα ραντεβου μαζι της κυριακη πρωι...βεβαιως της ειπα οτι αν δεν ειναι η ιδια εφυγα και μου απαντησε ok!!θα ενημερωσω κυριακη μεσημερακι!!
επισης να ενημερωσω οτι στα 200 περιεχονται ολες οι υπηρεσιες εκτος αναλ!!κι αυτο γιατι απλα δεν κανει!!
δεν ξερω...μεχρι κυριακη σιγουρα παντως!!θα ενημερωσω κυριακη μετα τις 12!!μεχρι ποτε θα κατσει;;
καλα μιλαμε οτι καλυτερο εχει περασει απο την πολη μας
αχαχα!!τα ολιγα μ αρεσε!!Ζούμε συγκινητικές στιγμές στην πόλη....cybergils και ρωσσίδες μουνάρες εκδίδονται για ολίγα ευρώ...και είναι και φίλες...
Ζούμε συγκινητικές στιγμές στην πόλη....cybergils και ρωσσίδες μουνάρες εκδίδονται για ολίγα ευρώ...και είναι και φίλες...
αχαχα!!τα ολιγα μ αρεσε!!
κραταω μικρο καλαθι...κατσε να παω κυριακη πρωι να δουμε ειναι αυτη!!!Για τέτοιες μουνάρες λίγα είναι φίλε...
Ευκαιρία. Πάρτε σειρά να τις δούμε όλοι. Ας έρθουν και τα παιδιά από την Αθήνα....αλλά κάποιος να φέρει και τη Μαριλού.
κατσε να δουμε θα μεινει ως τοτε....μηπως φορτωσει ολους τους εμμεσους φορυς του Τσακαλωτου και φυγει....και λογικα καποιος θα γραψει ως τοτε....ασε που οπως μας τα λεει δεν ξερω τι φυσικη κατασταση εχει ...αλλο θα σερνεται με τοση ιππασιακραταω μικρο καλαθι...κατσε να παω κυριακη πρωι να δουμε ειναι αυτη!!!
για αυτο θα παω πρωι...κατσε να δουμε θα μεινει ως τοτε....μηπως φορτωσει ολους τους εμμεσους φορυς του Τσακαλωτου και φυγει....και λογικα καποιος θα γραψει ως τοτε....ασε που οπως μας τα λεει δεν ξερω τι φυσικη κατασταση εχει ...αλλο θα σερνεται με τοση ιππασια
Μην τυχον και ξενυχτησεις απο βραδυς...για αυτο θα παω πρωι...
θα κανω 5-6 παιχνιδακια LOL..και θα παω ξεκουραστος!!Μην τυχον και ξενυχτησεις απο βραδυς...
Νωρις για υπνο!!
να με συγχωρείτε αλλά αν είχατε αυτό το μουνί πάνω θα ανέβαινα κι εγώ...
μάλλον όχι ε?
[video]7Z0RRhAJ4aE&feature=youtu.be[/video]
Έρχομαι κι εγώ άμα είναι.
πηγες;Άντε,ανεβείτε.
Αυτό ρε παιδιά που όλες οι τανες σπουδάζουν οικονομικό στη Μόσχα με ξεπερνάει Έχω ρωτήσει 2-3 τώρα τελευταία τι κάνουν και μου απάντησαν οικονομικό Μόσχας...Φίλε από την κουβέντα που έκανα μαζί της μου είπε ότι σπούδασε οικονομικά στη Μόσχα και δεν ανέφερε κάτι σχετικά με modeling και ούτε τη ρώτησα επειδή δεν ήθελα να δείξω ότι το είχα ψάξει το θέμα. Πάντως μη σε νοιάζει και κοίταξε να πάρεις σειρά γιατί προβλέπω μποτιλιάρισμα.
Αυτά από μένα και ας ενημερώσει και κανένας άλλος πιο αναλυτικά μιας και εγώ το θέμα της περιγραφής δεν το έχω.