ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Δεν παίζεσαι , απάντα όμως και σε κανένα π.μ.Αυτές αντί να ρουφάς τη ρώγα πρέπει να φυσάς μήπως φουσκώσει....
Δεν παίζεσαι , απάντα όμως και σε κανένα π.μ.Αυτές αντί να ρουφάς τη ρώγα πρέπει να φυσάς μήπως φουσκώσει....
Οκ να είσαι καλά , πάντως εάν και όταν δοκιμάσω, θα ενημερώσωΤην έχω στα υπόψη, αλλά όχι άμεσα. Πάντως αν δεις φωτο τα έχουν κάνει μαντάρα. Άλλη φάτσα στις παλιές, άλλη σε κάτι καινούριες που είδα τώρα. Photoshop παίζει σίγουρα, το θέμα είναι σε ποιες! χαχα
Δεν παίζεσαι , απάντα όμως και σε κανένα π.μ.
Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για την διάθεση του πολύτιμου σας χρόνου , αλλά νομίζω όπως γνωρίζεται πολύ καλά και φυσικά ενημερώνοντας και τους συναθλητές για εμπειρίες μου, κάνω κασκαντεριλίκια τα οποία και μοιράζομαι εδώ , αλλά λόγω και της οικονομικής στενότητας θέλεις να έχεις πιο σίγουρες λύσεις , ώστε να σκορπάς όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα σε αποτυχημένες καταστάσειςΕίμαι πολυάσχολο και πολυδιάστατο άτομο....σε έμένα στέλνεις pm; Τόσα κορίτσια έχει διαθέσιμα, κάνε κανένα κασκαντεριλίκι, να νιώθεις το αίμα να ρέει στις φλέβες σου, να ιδρώνεις απο αγωνία αν θα σου ανοίξει η Λαμποργκίνα.....Άντε, Sashenka, όρμα!
Και πες μας και εμάς μετά να ξέρουμε.....
Καλησπέρα στην παρέα!
yorkie η γεματούλα με ενδιαφέρει κι εμένα και ρώτησα το πρακτορείο. Μου είπανε ότι κάνει incall. Αύριο θα δω αν θα μου κλείσει και τι και θα ενημερώσω.
mallias θεόςΑυτές αντί να ρουφάς τη ρώγα πρέπει να φυσάς μήπως φουσκώσει....
Για ποιά λές?Όταν πήρα εγώ δεν είχε incall.Καλησπέρα στην παρέα!
yorkie η γεματούλα με ενδιαφέρει κι εμένα και ρώτησα το πρακτορείο. Μου είπανε ότι κάνει incall. Αύριο θα δω αν θα μου κλείσει και τι και θα ενημερώσω.
Αυτές αντί να ρουφάς τη ρώγα πρέπει να φυσάς μήπως φουσκώσει....
Για ποιά λές?Όταν πήρα εγώ δεν είχε incall.
Καλησπέρα το είδα και φρίκαρα: , είναι ποτέ δυνατόν 300 , που πάμε...κανένας συναγωνιστής που να πήγε με κανένα από τα δυο μωρά Saty, Angelina, 45 κιλά το καθένα?? δυο μέρες θα είναι ακόμα εδώ και σκέφτομαι να τιμησω ένα από τα δυο.
πηγαινε εσυ και ερχομαστε και εμεις...αν δεν μας δεις στον πηγεμο, γραψε μας ενα γραμμα ...κανένας συναγωνιστής που να πήγε με κανένα από τα δυο μωρά Saty, Angelina, 45 κιλά το καθένα?? δυο μέρες θα είναι ακόμα εδώ και σκέφτομαι να τιμησω ένα από τα δυο.
Τι να ανέβει το μαλλί... υποτίθεται είναι Εσκορτ , υπάρχει και πιο οικονομική λύση , να τις στήσουνε εκεί γύρο από την Γιαννιτσών και να γίνεται η δουλειά στα σοκάκια...ε φιλε αμα πανε στα 5* θα ανέβει το μαλι ...
Βεβαια και μενα το Ρεξ με ξεπερνάει ....
Θα μάθουν όμως σιγα σιγα ,,πρωτη φορά ανεβαινουν πανω
Διάβασε πιο πίσω για Denisa (Palermo) και δες κριτικές για Veronica (Yorkie).Έχει πάρει κανείς denisa ή veronica??
Καμιά γνώμη??