sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.038
- Πόντοι
- 16.596
Μόνο μη πας σήμερα αν έφαγες σκορδαλιά γιατί δε την κόβω να αντέχει....
Μόνο μη πας σήμερα αν έφαγες σκορδαλιά γιατί δε την κόβω να αντέχει....
![]()
![]()
Αυτή φίλε είναι για γούτσου-γούτσου μόνο,όποιος πάει μ'αυτή τη διάθεση οκ,αλλιώς άστο
![]()
Σαν κουνούπι είναι ρε φίλε...και το RAID πρέπει να την πιάνει αυτή...
Γράψε τίποτα ρε φίλε γιατί ψήνομαι...
δεν ξερω αν θα βοηθησει κατι αλλο....ψηλη ξανθια...δερμα καλο....κωλαρα....δυμισαρι βυζι...διαθεση μια χαρα...δεν την εκοψα για pse...απο τις κινησεις..και τους στεναγμους..κλπ...πρεπει να εχει πολλα χιλιομετρα γιατι παρακολουθουσε...κυριολεκτικα..τους ρυθμους μου..να με κανει να χυσω...γενικα..στα 140 μια χαρα... ..
χαχαχα φιλε..μου χει μεινει....απο τοτε που παρατηρουσα..με τις ωρες.....την κονσερβα νουνου με την μικρη ολλανδεζα!!! ;) ;) ;)Tι τρελλα εχεις με τις ευσωμες![]()
![]()
Δεν ανεβάζεις φίλε μια κριτική για να μένουν αυτές οι πληροφορίες. Χρήσιμες είναι.δεν ξερω αν θα βοηθησει κατι αλλο....ψηλη ξανθια...δερμα καλο....κωλαρα....δυμισαρι βυζι...διαθεση μια χαρα...δεν την εκοψα για pse...απο τις κινησεις..και τους στεναγμους..κλπ...πρεπει να εχει πολλα χιλιομετρα γιατι παρακολουθουσε...κυριολεκτικα..τους ρυθμους μου..να με κανει να χυσω...γενικα..στα 140 μια χαρα... ..
δοκιμασα την βανεσσα.... ο ορισμος της μιλφαρας...απο ουκρανια μερια...κοντα στα 28 με 30...στηθος καλο.δυομισαρι...τατουαζ αυτα που φαινονται στην φωτο...περασα καλα...κωλαρα και μπουταρες..πρωσωπο λιγο πιο σπασμενο απο τις φωτο...για 140 ευρω πολυ καλα..αν σκεφτειτε τα πειραματα γενετικης...που μας ερχονται...με 200.
Εχει ηλιθια φατσα ειναι η αληθεια...
Το Μπελάκι εδώ που βαψε μαύρη την κόμη το τίμησε κάποιος;
Ε,τότε αφού είναι free να πάμε ρε συΤο GDE την εβγαλε για free fuck εδω στη Θεσσαλονικη![]()
Ε,τότε αφού είναι free να πάμε ρε συ![]()
Άμα είναι για 10 κάτι γίνεταιΠρεπει λεει να γραψεις 10+ λεξεις με θετικα σχολιαγια να γαμησεις τζαμπα
![]()
Πρεπει λεει να γραψεις 10+ λεξεις με θετικα σχολιαγια να γαμησεις τζαμπα
![]()
Πρεπει λεει να γραψεις 10+ λεξεις με θετικα σχολιαγια να γαμησεις τζαμπα
![]()
Bεβαίως,δες:Μπορείς να βρεις 10 θετικά;
Bεβαίως,δες:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έπαιξα για την πάρτη της
![]()
![]()
![]()
Λυσε μου μια απορία...
Τι είναι μιλφαρα ;;;;
Για σένα εννοώ.
Γιατί τα χαρακτηρίστηκα που λες είναι παντελώς άσχετα με τον ορισμό.
Εκτός αν είσαι 11 χρόνων οπότε τα 28-30 είναι mature