iakobos111
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα κι απο εμένα.Είμαι νέος κι έχω 'ελειψη γνώσεων. Τα φώτα σας παρακαλώ..
καλησπερα κι απο εμένα.Είμαι νέος κι έχω 'ελειψη γνώσεων. Τα φώτα σας παρακαλώ..
Κάτι είχε γραφτεί παλαιότερα πίσω στον Φεβρουάριο όταν ήταν Αθήνα. Ο Πρόεδρος είχε γράψει κάτι αν θυμάμαι καλά.
αυτό το κορίτσι τι λέει...?Φίλος μπές εδώ διάλεξε κομμάτι και ρώτα εδώ πάλι κατά πόσο αξίζει τα λεφτά που ζητάει η όχι, διαφορετικά μπορείς να ψάξεις για πληροφορίες που έχουν δώσει άλλα μέλη() στο πεδίο αναζήτηση με το όνομα της. Ελπίζω να σε βοήθησα!
Μέτα την δοκιμή καλό είναι να μοιράζεσαι στο περίπου τις εμπειρίες σου εδώ!
στο σερβις ειναι μια χαρα τα κοριτσια...βεβαια αν ψαχνεις μοντελα σε εμφανιση δεν θα τα δεις,αλλα το πακετο γενικα ειναι αρκετα καλο.μάγκες και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά...σίγουρα δεν θα το μετανιώσω καθώς είναι μουνάρες και οι δυο..και για την βικτώρια που έχει κριτικές λένε οι συναγωνιστές το πολύ 20% photoshop... και οι φωτογραφίες στο site που έχουν μαζί είναι σκέτη κάβλα!!
Λέει οτι μέχρι κυριακή θα είναι...αν τις πάρετε στείλτε εντυπώσεις...το ίδιο θα κάνω και γώ!
συμφωνω με σικελο για carolina οντως πολυ καλη!για αννιτα δεν ξερω!μην ασχολείστε με αυτές τις σαβούρες
υπάρχει και η μουνάρα η Καρολίνα και η Αννίτα που είναι επίσης μουνάρα
μην ασχολείστε με αυτές τις σαβούρες
υπάρχει και [size=10pt]η μουνάρα η Καρολίνα [/size]και η Αννίτα που είναι επίσης μουνάρα
Παίδες να ρωτήσω. Η Εύα Sexymoon γιατί χάθηκε; Έχει κανείς νέα;
cim+cif στα 150 έπαιξε;Tελικα σε μια στιγμη αδυναμιας δοκιμασα την VIKA.
Την ψιλιαστηκα οτι ηταν κουρασμενη(πηγα 00¨30 και μου ειπε οτι δεν ειχε κοιμηθει καθολου επειδη μεχρι το πρωι δουλευε στο Αμστερνταμ και ηρθε απ ευθειας) και το ωριαιο εγινε μισαωρακι.
Εχει καποια διαφορα απο τις φωτο ενω το βυζι ειναι τρομπαριστο αλλα οταν ξαπλωνει ανασκελα χαλαει αρκετα(δεν ειναι δλδ τοσο ωραιο οσο στις φωτο).Ωραιο προσωπο καλη πιπα και ωραιο σωμα γενικα.
Οκ για 150 δεν ειναι ασχημα.
Βγηκε στη συνταξη
Στειλε μνμ και ρωτα τη ΜΑΡΛΕΝ που ερχεται σε λιγες μερες....Διαπιστωμένο;;;; Ή το υποθέτεις;;;
Tελικα σε μια στιγμη αδυναμιας δοκιμασα την VIKA.
Την ψιλιαστηκα οτι ηταν κουρασμενη(πηγα 00¨30 και μου ειπε οτι δεν ειχε κοιμηθει καθολου επειδη μεχρι το πρωι δουλευε στο Αμστερνταμ και ηρθε απ ευθειας) και το ωριαιο εγινε μισαωρακι.
Εχει καποια διαφορα απο τις φωτο ενω το βυζι ειναι τρομπαριστο αλλα οταν ξαπλωνει ανασκελα χαλαει αρκετα(δεν ειναι δλδ τοσο ωραιο οσο στις φωτο).Ωραιο προσωπο καλη πιπα και ωραιο σωμα γενικα.
Οκ για 150 δεν ειναι ασχημα.