NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Αυτή είναι φακίρη ;)
στο σερβις ειναι μια χαρα τα κοριτσια...βεβαια αν ψαχνεις μοντελα σε εμφανιση δεν θα τα δεις,αλλα το πακετο γενικα ειναι αρκετα καλο.
φιλε φακιρη με την ευχη μου να βρεισ χρονο και να το δεισ το κοριτσι!!απλα επειδη το ξερω πολλη καλα το λιντακι αν τησ φερθεισ ωραια δεν θα χασεισ!!!εγω παντωσ το κουμπι τησ το βρηκα και απο τοτε δεν ξεκολαει με την παρτι μου!!!Ωραιο φαινεται ρε ΚΑΒΑΛΑΡΗ....
Να το επισκεφθούμε.....Αν βρουμε χρονο,γιατι προβλεπεται ουρα μεχρι τη ρεσεπτιον...
thanks man!Μάγκες την πήρα χθες. Σλοβάκα 32χρ. Γαμώ τα κορμιά αλλά προσωπάκι....no comment. Πολύ καθαρή. Από τα πιο στενά μουνιά που έχω πάρει, αλλά δεν έχει ανάγκη. Σκυλί του πολέμου, παίρνει εύκολα μπρος με λίγο γλύψιμο και στα 4 με πέθανε στο γαμήσι. Δεν τη λες μοντέλο αλλά με έκανε πύραυλο.
To τελευταίο καιρό έχω μια επιθυμία να δοκιμάζω καινούργια πράγματα έτσι ,πηρά την απόφαση να συναντηθώ με την Έστερ. Έκλεισα το ραντεβού χωρίς προβλήματα μέσα από το site πανεύκολα. Εμφανισιακά η κοπέλα είναι αυτό που βλέπεται στις φωτογραφίες! Κόλος σχετικά σφικτούλικος και αρκετός για πολύ χούφτωμα, στήθος ικανοποιητικό, γεμίζει την χούφτα ίσως λίγο μαλακό για τα γούστα μου, όσο αφορά την συμμετοχή, έπεσε πολύ φιλί, γλείψιμο ρόγες τα πάντα όλα, ωραία στησίματα έπαιρνε πρωτοβουλίες μια αυτή μια εγώ, χύσιμο στην μάπα από επιλογής μου γιατί έχει ματάρες και μου την έδωσε άσχημα εκείνη τη στιγμή όπως με κοιτούσε. Καλά περάσαμε σε όσους αρέσει εμφανισιακά δοκιμάστε!
Ξέρουμε τίποτα για αυτήν?
δεν ερχεται για αγαπουλη trust me!!21-23. Συστημένη έρχεται για αγαπούλη. Ούτε που θα προλάβουμε να τη δούμε.
Για πες φίλε μου,ξέρεις τίποτα?Έχεις info?δεν ερχεται για αγαπουλη trust me!!