NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Αν και όλοι μπαίνετε και στης Αθήνας και διαβάζετε, πάρτε το και εδώ μιας και σας ήρθε.
[xhamster]
]
[xhamster]
Αν και όλοι μπαίνετε και στης Αθήνας και διαβάζετε, πάρτε το και εδώ μιας και σας ήρθε.
[xhamster]]
Επαγγελματίας όμως το κορίτσι, τα δουλεύει με πάθος τα λεφτά της σαν να έχει μπροστά της τον Τζων Χολμς!Το κορυφαιο ειναι οταν του κανει ντιπ θροουτ και τα 6-7 εκατοστα του εξαφανιζονται με ενα χαψιμο!
Έχεις δίκιο φίλε Τάσο, έκανα κι εγώ πλακίτσα πάνω στο σχόλιο του Luc, ενώ δεν πρέπει. Σημασία έχει ότι ο φίλος του video περνάει καλά και είναι ο μέσος έλληνας στα προσόντα του. Μακάρι κι εμείς να περάσουμε καλά με το πτηνό αυτό. Απλά ήθελα να δείξω ότι το κορίτσι δείχνει να το απολαμβάνει ανεξαρτήτως του μεγέθους και χωρίς να τεμπελιάζει.Κατανοω την πλακα του πραγματος αλλα ΟΛΟι πια εδω μεσα ειναι ψωλαραδες και κανουν πλακα ? (που εν πασει περιπτωσει φυσιολογικος φαινεται ο ανθρωπος)
[xhamster]]
Πιο μεγάλα είναι τα δικά σου;;; azazel σε γουστάρω, στήσουΕγω παλι,μολις ειδα το βιντεο αλλαξα γνωμη και χαλαστικα,πολυ αβυζι ρε παιδι μου(οπως λεει κι ο γιορκι -1 εχει αυτη,τα δικα μου ειναι ποιο μεγαλα)!!!
Πιο μεγάλα είναι τα δικά σου;;; azazel σε γουστάρω, στήσου
Είμαι βυζολάγνος, αλλά ζω τα τελευταία 22 χρόνια με μια πανέμορφη γυναίκα τέτοιου βυζοδιαμετρήματος (1+) και δεν με χαλάει. Αναπληρώνω αλλού τα κενά ;)Πιστευω 0,5 η εστω νουμερο 1 θα εχω,εσυ παλι τι γουστα ειναι αυτα που εχεις?
Εσυ την εφτιαξες Παικτη ας προσεχες !!! ;)Λογο σολντ αουτ ανεβασε τιμη το κοριτσι?
Ρε πατε καλα?
Εσυ την εφτιαξες Παικτη ας προσεχες !!! ;)
Για πες.....Εγω δεν πηγα ρε BABY,αλλα στα 150ε εχει πολυ καλυτερα εδω στη Θεσσαλονικη ;)
Για πες.....
:o :o :o :o :o :o :o
Δεν πηγες αλλα τοσες μερες ολο Jolie κai Jolie εισαι Παικτη μου !!!Εγω δεν πηγα ρε BABY,αλλα στα 150ε εχει πολυ καλυτερα εδω στη Θεσσαλονικη ;)
Δεν πηγες αλλα τοσες μερες ολο Jolie κai Jolie εισαι Παικτη μου !!!
Btw το συνηθιζεις ειτε να κραζεις γκομενες που δεν ξερεις η να τις κανεις θεες !!!
Με το ρεγουλο Παιχτη !!!
Το κορίτσι ήρθε στον Βορρά. Τυχεράκιδες... Για πείτε της καμιά καλή κουβέντα μπας και κατέβει Αθήνα γιατί πολύ στο κλάσιμο μας έχει τις τελευταίες φορές που έχει έρθει Ελλάδα.