Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ae824210

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
6
Like
90
Πόντοι
1
Τούμπανο δεν το λες το Σαπφιράκι ρε φίλε, πετίτ είναι, αλλά το κατέχει καλά το άθλημα.

πετιτ 100%...τουμπανο στο service εννοουσα...
αυτο ηθελα να πω αλλα δεν το εγραψα καλα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Nyxterinosgeorge19801

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,ειμαι νεος στο συστημα.Θελω να παρω το πρωτο μου city tour.Γνωριζει κανενας τιποτα για αυτην: Η χαμηλη τιμη για city tour μου εκανε εντυπωση και φοβαμαι μηπως ειναι φιασκο.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Καλησπερα,ειμαι νεος στο συστημα.Θελω να παρω το πρωτο μου city tour.Γνωριζει κανενας τιποτα για αυτην: Η χαμηλη τιμη για city tour μου εκανε εντυπωση και φοβαμαι μηπως ειναι φιασκο.

Καλη επιλογη αλλα πιστευω δε θα κλεινει μπουτι  :grin:

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281

Ρε παιχτη κάνε ενα search με το ονομα αυτο στο site και θα βρεις πολλά σε προηγουμενες σελιδες του thread.
Συνοπτικά local call girl που πλασαρεται ως city tour. Ελληνορωσοποντια 30φευγα με εμφάνιση και συμπεριφορα κωλομπαρους.
Καλη συμετοχη και διαθεση αλλά σωμα πολυ μετριο εαν εξαιρεσεις την μεσογειακη (γεωργιανη για την ακριβεια)
αλλα σφιχτη κωλαρα της. Δεν ξερω ποσα ζηταει αλλα την ειχα παρει με 150 + hotel και μου ειχαν φανει πολλά.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ρε παιχτη κάνε ενα search με το ονομα αυτο στο site και θα βρεις πολλά σε προηγουμενες σελιδες του thread.
Συνοπτικά local call girl που πλασαρεται ως city tour. Ελληνορωσοποντια 30φευγα με εμφάνιση και συμπεριφορα κωλομπαρους.
Καλη συμετοχη και διαθεση αλλά σωμα πολυ μετριο εαν εξαιρεσεις την μεσογειακη (γεωργιανη για την ακριβεια)
αλλα σφιχτη κωλαρα της. Δεν ξερω ποσα ζηταει αλλα την ειχα παρει με 150 + hotel και μου ειχαν φανει πολλά.

Τωρα ζηταει 200  :jerking:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Οσοι εχετε παρει sapfira απο προσωπο πως σας φανηκε? Στις φωτο στο αλλο sait με γλειφυτζουρια κλπ σε στυλ Pinup
που προφανως ειναι πιο καινουριες και λιγοτερο ρετουσαρισμενες απο τις υπολοιπες κατι με χαλει στο προσωπο της (λιγο τρομακτικη οταν γελαει)
Βεβαια στις αλλες με τη βαρκα και με την πισινα ειναι χαρμα θεου... ποιες αντιπροσωπευουν καλυτερα αυτο που θα δει κανεις στο δωματιο??? :think: :think:
Χάρμα θεού είναι φίλε. ΄Πολύ κοντά στις φωτό.

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281

E ναι ρε φιλε αποτι βλεπω στις νεες φωτο εβαλε σιλικονες στα χειλια, να μην κανει αποσβεση?
(εκτος αν κανει κολπο στυλ duckface στη φωτο με το δικανο να μας ψαρωσει) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281

Οσοι εχετε παρει sapfira απο προσωπο πως σας φανηκε? Στις φωτο στο αλλο sait με γλειφυτζουρια κλπ σε στυλ Pinup
που προφανως ειναι πιο καινουριες και λιγοτερο ρετουσαρισμενες απο τις υπολοιπες κατι με χαλει στο προσωπο της (λιγο τρομακτικη οταν γελαει)
Βεβαια στις αλλες με τη βαρκα και με την πισινα ειναι χαρμα θεου... ποιες αντιπροσωπευουν καλυτερα αυτο που θα δει κανεις στο δωματιο??? :think: :think:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
E ναι ρε φιλε αποτι βλεπω στις νεες φωτο εβαλε σιλικονες στα χειλια, να μην κανει αποσβεση?
(εκτος αν κανει κολπο στυλ duckface στη φωτο με το δικανο να μας ψαρωσει) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε μη ξεχνας ειναι 30+ ειναι πολλα τα λεφτα Αρη

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Γουστα ειναι αυτα παιχτη, αλλα η φωτο που εχει στο προφιλ της την δειχνει ............. καθυστερημενη!  :grin:

Με ενα 50αρικο ισως και να την ξαναεβλεπα!  :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom