Τούμπανο δεν το λες το Σαπφιράκι ρε φίλε, πετίτ είναι, αλλά το κατέχει καλά το άθλημα.
πετιτ 100%...τουμπανο στο service εννοουσα...
αυτο ηθελα να πω αλλα δεν το εγραψα καλα
Τούμπανο δεν το λες το Σαπφιράκι ρε φίλε, πετίτ είναι, αλλά το κατέχει καλά το άθλημα.
που την εκανες εδω στο φορουμ;
ναι αλλα ερχεται και αυτη και δεν ξερω αναμεσα στις 2 ποια να διαλεξω... ... η μια εχει κριτικες η αλλη οχι...
λες εεε;Κανε υπομονη θα ερθει η Σαπφιρα μετα το περασμα της απο Αθηνα
λες εεε;
Κανε υπομονη θα ερθει η Σαπφιρα μετα το περασμα της απο Αθηνα
Να της τα καταθεσετε!!
ΈρχεταιιιιΕννοειται
Καλησπερα,ειμαι νεος στο συστημα.Θελω να παρω το πρωτο μου city tour.Γνωριζει κανενας τιποτα για αυτην: Η χαμηλη τιμη για city tour μου εκανε εντυπωση και φοβαμαι μηπως ειναι φιασκο.
Γ'αυτην τι ξερουμε ρε παιδες?
Ρε παιχτη κάνε ενα search με το ονομα αυτο στο site και θα βρεις πολλά σε προηγουμενες σελιδες του thread.
Συνοπτικά local call girl που πλασαρεται ως city tour. Ελληνορωσοποντια 30φευγα με εμφάνιση και συμπεριφορα κωλομπαρους.
Καλη συμετοχη και διαθεση αλλά σωμα πολυ μετριο εαν εξαιρεσεις την μεσογειακη (γεωργιανη για την ακριβεια)
αλλα σφιχτη κωλαρα της. Δεν ξερω ποσα ζηταει αλλα την ειχα παρει με 150 + hotel και μου ειχαν φανει πολλά.
Χάρμα θεού είναι φίλε. ΄Πολύ κοντά στις φωτό.Οσοι εχετε παρει sapfira απο προσωπο πως σας φανηκε? Στις φωτο στο αλλο sait με γλειφυτζουρια κλπ σε στυλ Pinup
που προφανως ειναι πιο καινουριες και λιγοτερο ρετουσαρισμενες απο τις υπολοιπες κατι με χαλει στο προσωπο της (λιγο τρομακτικη οταν γελαει)
Βεβαια στις αλλες με τη βαρκα και με την πισινα ειναι χαρμα θεου... ποιες αντιπροσωπευουν καλυτερα αυτο που θα δει κανεις στο δωματιο???
Τωρα ζηταει 200
Εννοειται
E ναι ρε φιλε αποτι βλεπω στις νεες φωτο εβαλε σιλικονες στα χειλια, να μην κανει αποσβεση?
(εκτος αν κανει κολπο στυλ duckface στη φωτο με το δικανο να μας ψαρωσει)
Οσοι εχετε παρει sapfira απο προσωπο πως σας φανηκε? Στις φωτο στο αλλο sait με γλειφυτζουρια κλπ σε στυλ Pinup
που προφανως ειναι πιο καινουριες και λιγοτερο ρετουσαρισμενες απο τις υπολοιπες κατι με χαλει στο προσωπο της (λιγο τρομακτικη οταν γελαει)
Βεβαια στις αλλες με τη βαρκα και με την πισινα ειναι χαρμα θεου... ποιες αντιπροσωπευουν καλυτερα αυτο που θα δει κανεις στο δωματιο???