δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει που ειμαι παλιος εδω μεσα! πρωτα ο κουκουρουκου και τωρα εσυ τσαντιζεσαι γιατι συμπαιρενεις χωρις
σου να σου εχω πει ή να ξερεις ποιος ειμαι και τι ξερω και τι εμπειρια εχω!
για τον γαυρο δεν με απασχολει αν εισαι μελος! εξαλου ο πιο μεγαλος συνδεσμος του ΠΑΟΚ σε αριθμο μελων ηταν στην Ομονοια!
παντως καλο θα ηταν εσεις του porto leone να ξερετε οτι το original leone του porto leone κοσμει την Βενετια εδω και εκατονταδες χρονια!
δεν καταλαβαινω γιατι τσαντιζεστε μερικοι οταν καποιοι εχουν αλλες απαιτησεις απο εσας και ακομα χειροτερα
γιατι τοσο ευκολα σπευδετε να προστατευσετε την πουτανιστικη τιμη της καθε τανας!
εδω ειναι το bou δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεις και μεταφερεις κοντρες σου με ατομα απο διπλα ειδικα οταν δεν ειναι μελη εδω και δεν μπορουν να
σου απαντησουν! για τις κριτικες γνωμη μου ειναι οτι γραφεις μια φορα και τελος εκτος συγκλονιστικου απροοπτου!
αν η κριτικη σου ειναι ουσιαστικη και οχι αλλοπροσαλη γεματη ανακριβιες και πιρφοριες καλυπτει τους παιχτες! και ασε τους βαθμους!
μερικους μας ξενιζει να βαζουμε κριτικη οποτε πηδαμε την ιδια κοπελα αλλα εφοσον δεν υπαρχει κανονας που να το απαγορευει βαζε οσες θες!
πιστευεις οτι αυτο θα σε κανει περισσοτερο αξιοπιστο?
για την καθαριοτητα χαιρομαι που ησουν προσεκτικος παντως αν εμπενες στον κοπο να ρωτησεις τι κακες εμπειριες εχουν με την linda οι παιχτες
θα καταλαβαινες οτι υπαρχει πολυ σκεπτικισμος για την ιδια και τον τροπο που συστηνει στις κοπελες της να φερονται!
ρε φίλε εισαι και παλιός εδω μεσα!καταρχην δεν ειμαι κομπλεξαρα παρόλο γαυρος και συνδεσμιτης Porto leone!δεν αναφέρομαι σε όλους απλα πιαστηκα απο το παιδι που αμφιβάλλω αν την πήρε ιδίως μ αυρο που έγραψε για τον κωλο της και πίστεψε με ωραιους κωλους εχω δει αρκετούς!Παμε στην παμελα γιατι ο αντμιν απέναντι φαγωθηκε που έγραψα δευτερη κριτικη στην pam!εχω πάρει αρκετές 2-3 πλες φορές !δε θα εμπαινα ποτε στη διαδικασία να ξανά γράψω 2-3 φορές για μια και οι λόγοι ειναι μες την κριτικη!Στο θεμα καθαριότητας η συγκεκριμένη έκανε μπάνιο πριν και κατα τη διάρκεια των διαλειματων!Φυσικα το επιδιώκω και γω οταν βλεπω αντίθετες καταστάσεις!Εχω πετύχει μετρημένες στα δάκτυλα να το κάνουν μόνες τους το μπανακι και διουλου τυχαίως ειναι ps!εχω γαμησει πιο πλαστικές κούκλες και φυσικα ο Spider-Man μαλλον με τη στολη τη γαμησε αφου μεχρι 30 την έκανε ηλικιακα άρα φορούσε την κασκα κιόλας!προσωπικα πιστεύω οτι δεν την εχει δει καν απο κοντα και φυσικα πως ειναι μια real πλαστικη κούκλα!Οσο για την εμπειρία μου θεωρω οτι εχω πάρει τα καλύτερα για μένα και μια ποσότητα που να θεωρω να ειμαι έμπειρος να κρίνω σωστά,λιγότερο απο άλλους και περισσότερο απο μερικούς!Δε μπορω να καταλάβω για τη διπλό κριτικη που κ στα 2 φόρουμ αν ψάξεις θα βρεις απο αρκετα μέλη!