Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Axaxaxax!!! Σε αφτή ρε φίλε δεν πάω ούτε να με πληρώσει. Δρακουμελ μου κάνει... Μπρρρρρρρρρρρρρ....!!!  Έχω καυλώσει με το καυλοράπανο του μοντελς κομπάνιον τώρα. Χμμμμμ, σε τριλλημα είμαι. Είναι και το Ολλάκι που είπε ο νιτρο οτί είναι καλό και με το ζόρι κρατιέμαι να μην τα εμβολίσω όλα...!!!!!  :helpplea:

επειδη φαινεσαι εμπειρος και κυνηγος ταλεντων

θα σου συστησω σε ρουμανικη μορφη την χριστινα παπα ( πριν 20 χρονια )

αντε δεν μπορω να τα κανω ολα εγω .. εφυγες ....

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Axaxaxax!!! Σε αφτή ρε φίλε δεν πάω ούτε να με πληρώσει. Δρακουμελ μου κάνει... Μπρρρρρρρρρρρρρ....!!!  Έχω καυλώσει με το καυλοράπανο του μοντελς κομπάνιον τώρα. Χμμμμμ, σε τριλλημα είμαι. Είναι και το Ολλάκι που είπε ο νιτρο οτί είναι καλό και με το ζόρι κρατιέμαι να μην τα εμβολίσω όλα...!!!!!  :helpplea:
:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επειδη φαινεσαι εμπειρος και κυνηγος ταλεντων

θα σου συστησω σε ρουμανικη μορφη την χριστινα παπα ( πριν 20 χρονια )

αντε δεν μπορω να τα κανω ολα εγω .. εφυγες ....

Μπααααααα. Δεν με τραβάει κάτι τέτοιο, σόρρυ. Μετά τα άλογα που επηδαγα την προηγούμενη βδομάδα δεν θα υποβισβαστώ να πηδήξω πόνυ. Βλέπω ο κομπανιονς έχει 2 θεματάκια. Βασικά η μιά ήταν του ΕΟΓΚ .  :-

Για την ώρα έχω βάλει στο στόχο την Ολλα!!!! Αλλά αυτοί οι μαλάκες του νετγουορκ δεν έχουν βάλει τηλέφωνο ρε πουστή μου ή με τύφλωσε η καύλα και δεν το βλέπω πουθενα?!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
παραμενει μια γυναικαρα
αλλα το ξαναγραφω απεχει αρκετα απο αυτο το υπερμουνι στις φωτο
*πολυ αδυνατο σημειο ο κωλος
μα πολυ μειον...
ρε μας δουλεύεις;εκτος και αν γαμας Aleta ocean και πανω !ρε τι πάθαμε !Δε μπορω να καταλάβω τι ανωμαλία επικρατει στο βορρα!μια ζωή τριτο -τέταρτα  και τωρα που ερχονται κατι καλύτερα σε σχεση με τα μπάζα που γαμουσατε τα βγάζετε και σκαρτα είτε σε απόδοση είτε σε εμφάνιση !πολυ εμπειρία εχετε εκει πανω μερικοι!Μεχρι saphira και μεις ZAFIRA !

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Μια χαρά και η Saphira και η Zafira Παίχτη .
Ασε που η πρώτη δίνει και κωλο κάπου κάπου .
Τώρα για την Ρουμανα επειδή την πήρα πριν απο όλους σας .
Εμφάνιση παρά πολυ καλή .
Service τα κάνει όλα όσα γράφει και σε δυνατούς ρυθμούς  ( τότε έστω )
Σε κρατάει όμως σε μια απόσταση πάντα και ως εκεί .
Αυτά τα ολίγα !!!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Αυτά τα ολίγα !!!
με μπερδεψες!η Bettina Ρουμανα ειναι ;

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ρε μας δουλεύεις;εκτος και αν γαμας Aleta ocean και πανω !ρε τι πάθαμε !Δε μπορω να καταλάβω τι ανωμαλία επικρατει στο βορρα!μια ζωή τριτο -τέταρτα  και τωρα που ερχονται κατι καλύτερα σε σχεση με τα μπάζα που γαμουσατε τα βγάζετε και σκαρτα είτε σε απόδοση είτε σε εμφάνιση !πολυ εμπειρία εχετε εκει πανω μερικοι!Μεχρι saphira και μεις ZAFIRA !
Σ'αυτο εχεις δικιο.
Μεχρι χθες ειχαμε την γεωργια Βασιλειαδου και τις φιλες της , τωρα που ηρθαν αρκετες μας εχουν ξυνισει ολες...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γιατι ρε παιχτη? και η συγχωρεμενη και η καρο στα νειατα της και πολλες αλλες περασαν απο τα μερη μας! οποτε υπαρχουν αρκετοι παιχτες που εχουν εμπειρια! για να μην σου πω για εναν παιχτη που εχει long date σχεδον καθε ΣΚ!
τωρα εσυ που πηδηξες την πλαστικια κουκλα παμ παμ που σκουπιζοταν με τα μωρομαντηλα και πηγες και ξαναπηγες και εγραψες και ξαναεγραψες κριτικη
εισαι καλυτερος και πιο εμπειρος παιχτης απο εμας? ελπιζω να θυμασαι οτι την καναμε διπλα την πρωτη συζητηση για τα μωρομαντηλα της παμ και τον σεβασμο στον πελατη οποτε δεν εχει νοημα να την ξανακανουμε! και το εγραψε και αλλος παιχτης οποτε αστο καλυτερα!
αν δεν καταλαβαινεις εμας τους βορειους καλυτερα να μην προσπαθεις να μας καταλαβεις!
ειναι σαν να αναρωτιουνται οι γαυροι γιατι δεν μπορει να παρει προταθλημα ο ΠΑΟΚ!

ρε μας δουλεύεις;εκτος και αν γαμας Aleta ocean και πανω !ρε τι πάθαμε !Δε μπορω να καταλάβω τι ανωμαλία επικρατει στο βορρα!μια ζωή τριτο -τέταρτα  και τωρα που ερχονται κατι καλύτερα σε σχεση με τα μπάζα που γαμουσατε τα βγάζετε και σκαρτα είτε σε απόδοση είτε σε εμφάνιση !πολυ εμπειρία εχετε εκει πανω μερικοι!Μεχρι saphira και μεις ZAFIRA !

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ολες έχουν περάσει και απο πάνω , πλην του Zuzuna κάποιες !!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτά τα ολίγα !!!
:rockon: :rockon: :rockon:
Ολες έχουν περάσει και απο πάνω , πλην του Zuzuna κάποιες !!!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
γιατι ρε παιχτη? και η συγχωρεμενη και η καρο στα νειατα της και πολλες αλλες περασαν απο τα μερη μας! οποτε υπαρχουν αρκετοι παιχτες που εχουν εμπειρια! για να μην σου πω για εναν παιχτη που εχει long date σχεδον καθε ΣΚ!
τωρα εσυ που πηδηξες την πλαστικια κουκλα παμ παμ που σκουπιζοταν με τα μωρομαντηλα και πηγες και ξαναπηγες και εγραψες και ξαναεγραψες κριτικη
εισαι καλυτερος και πιο εμπειρος παιχτης απο εμας? ελπιζω να θυμασαι οτι την καναμε διπλα την πρωτη συζητηση για τα μωρομαντηλα της παμ και τον σεβασμο στον πελατη οποτε δεν εχει νοημα να την ξανακανουμε! και το εγραψε και αλλος παιχτης οποτε αστο καλυτερα!
αν δεν καταλαβαινεις εμας τους βορειους καλυτερα να μην προσπαθεις να μας καταλαβεις!
ειναι σαν να αναρωτιουνται οι γαυροι γιατι δεν μπορει να παρει προταθλημα ο ΠΑΟΚ!
ρε φίλε εισαι και παλιός εδω μεσα!καταρχην δεν ειμαι κομπλεξαρα παρόλο γαυρος και συνδεσμιτης Porto leone!δεν αναφέρομαι σε όλους απλα πιαστηκα απο το παιδι που αμφιβάλλω αν την πήρε ιδίως μ αυρο που έγραψε για τον κωλο της και πίστεψε με ωραιους κωλους εχω δει αρκετούς!Παμε στην παμελα γιατι ο αντμιν απέναντι φαγωθηκε που έγραψα δευτερη κριτικη στην pam!εχω πάρει αρκετές 2-3 πλες φορές !δε θα εμπαινα ποτε στη διαδικασία να ξανά γράψω 2-3 φορές για μια και οι λόγοι ειναι μες την κριτικη!Στο θεμα καθαριότητας η συγκεκριμένη έκανε μπάνιο πριν και κατα τη διάρκεια των διαλειματων!Φυσικα το επιδιώκω και γω οταν βλεπω αντίθετες καταστάσεις!Εχω πετύχει μετρημένες στα δάκτυλα να το κάνουν μόνες τους το μπανακι και διουλου τυχαίως ειναι ps!εχω γαμησει πιο πλαστικές κούκλες και φυσικα ο Spider-Man μαλλον με τη στολη τη γαμησε αφου μεχρι 30 την έκανε ηλικιακα άρα φορούσε την κασκα κιόλας!προσωπικα πιστεύω οτι δεν την εχει δει καν απο κοντα και φυσικα πως ειναι μια real  πλαστικη κούκλα!Οσο για την εμπειρία μου θεωρω οτι εχω πάρει τα καλύτερα για μένα και μια ποσότητα που να θεωρω να ειμαι έμπειρος να κρίνω σωστά,λιγότερο απο άλλους και περισσότερο απο μερικούς!Δε μπορω να καταλάβω για τη διπλό κριτικη που κ στα 2 φόρουμ αν ψάξεις θα βρεις απο αρκετα μέλη!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η ενρίκα είναι κομμάτι πού σπάνια θα ξαναδείτε εκεί πάνω. Φερθείτε σωστά και θα πάρετε αυτό που θέλετε. Απορώ τι περίμενε ο συναγωνιστής να δεί και να πάρει. Ίσως τα 250 να είναι τσιμπημένα εφόσον πρόκειτε για ανεξάρτητη και γιαυτό η γκρίνια.  ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει που ειμαι παλιος εδω μεσα! πρωτα ο κουκουρουκου και τωρα εσυ τσαντιζεσαι γιατι συμπαιρενεις χωρις
σου να σου εχω πει ή να ξερεις ποιος ειμαι και τι ξερω και τι εμπειρια εχω!
για τον γαυρο δεν με απασχολει αν εισαι μελος! εξαλου ο πιο μεγαλος συνδεσμος του ΠΑΟΚ  σε αριθμο μελων ηταν στην Ομονοια!
παντως καλο θα ηταν εσεις του porto leone να ξερετε οτι το original leone του porto leone κοσμει την Βενετια εδω και εκατονταδες χρονια!
δεν καταλαβαινω γιατι τσαντιζεστε μερικοι οταν καποιοι εχουν αλλες απαιτησεις απο εσας και ακομα χειροτερα
γιατι τοσο ευκολα σπευδετε να προστατευσετε την πουτανιστικη τιμη της καθε τανας!
εδω ειναι το bou δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεις και μεταφερεις κοντρες σου με ατομα απο διπλα ειδικα οταν δεν ειναι μελη εδω και δεν μπορουν να
σου απαντησουν! για τις κριτικες γνωμη μου ειναι οτι γραφεις μια φορα και τελος εκτος συγκλονιστικου απροοπτου!
αν η κριτικη σου ειναι ουσιαστικη και οχι αλλοπροσαλη γεματη ανακριβιες και πιρφοριες καλυπτει τους παιχτες! και ασε τους βαθμους!
μερικους μας ξενιζει να βαζουμε κριτικη οποτε πηδαμε την ιδια κοπελα αλλα εφοσον δεν υπαρχει κανονας που  να το απαγορευει βαζε οσες θες!
πιστευεις οτι αυτο θα σε κανει περισσοτερο αξιοπιστο?
για την καθαριοτητα χαιρομαι που ησουν προσεκτικος παντως αν εμπενες στον κοπο να ρωτησεις τι κακες εμπειριες εχουν με την linda οι παιχτες
θα καταλαβαινες οτι υπαρχει πολυ σκεπτικισμος για την ιδια και τον τροπο που συστηνει στις κοπελες της να φερονται!
ρε φίλε εισαι και παλιός εδω μεσα!καταρχην δεν ειμαι κομπλεξαρα παρόλο γαυρος και συνδεσμιτης Porto leone!δεν αναφέρομαι σε όλους απλα πιαστηκα απο το παιδι που αμφιβάλλω αν την πήρε ιδίως μ αυρο που έγραψε για τον κωλο της και πίστεψε με ωραιους κωλους εχω δει αρκετούς!Παμε στην παμελα γιατι ο αντμιν απέναντι φαγωθηκε που έγραψα δευτερη κριτικη στην pam!εχω πάρει αρκετές 2-3 πλες φορές !δε θα εμπαινα ποτε στη διαδικασία να ξανά γράψω 2-3 φορές για μια και οι λόγοι ειναι μες την κριτικη!Στο θεμα καθαριότητας η συγκεκριμένη έκανε μπάνιο πριν και κατα τη διάρκεια των διαλειματων!Φυσικα το επιδιώκω και γω οταν βλεπω αντίθετες καταστάσεις!Εχω πετύχει μετρημένες στα δάκτυλα να το κάνουν μόνες τους το μπανακι και διουλου τυχαίως ειναι ps!εχω γαμησει πιο πλαστικές κούκλες και φυσικα ο Spider-Man μαλλον με τη στολη τη γαμησε αφου μεχρι 30 την έκανε ηλικιακα άρα φορούσε την κασκα κιόλας!προσωπικα πιστεύω οτι δεν την εχει δει καν απο κοντα και φυσικα πως ειναι μια real  πλαστικη κούκλα!Οσο για την εμπειρία μου θεωρω οτι εχω πάρει τα καλύτερα για μένα και μια ποσότητα που να θεωρω να ειμαι έμπειρος να κρίνω σωστά,λιγότερο απο άλλους και περισσότερο απο μερικούς!Δε μπορω να καταλάβω για τη διπλό κριτικη που κ στα 2 φόρουμ αν ψάξεις θα βρεις απο αρκετα μέλη!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει που ειμαι παλιος εδω μεσα! πρωτα ο κουκουρουκου και τωρα εσυ τσαντιζεσαι γιατι συμπαιρενεις χωρις
σου να σου εχω πει ή να ξερεις ποιος ειμαι και τι ξερω και τι εμπειρια εχω!
για τον γαυρο δεν με απασχολει αν εισαι μελος! εξαλου ο πιο μεγαλος συνδεσμος του ΠΑΟΚ  σε αριθμο μελων ηταν στην Ομονοια!
παντως καλο θα ηταν εσεις του porto leone να ξερετε οτι το original leone του porto leone κοσμει την Βενετια εδω και εκατονταδες χρονια!
δεν καταλαβαινω γιατι τσαντιζεστε μερικοι οταν καποιοι εχουν αλλες απαιτησεις απο εσας και ακομα χειροτερα
γιατι τοσο ευκολα σπευδετε να προστατευσετε την πουτανιστικη τιμη της καθε τανας!
εδω ειναι το bou δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεις και μεταφερεις κοντρες σου με ατομα απο διπλα ειδικα οταν δεν ειναι μελη εδω και δεν μπορουν να
σου απαντησουν! για τις κριτικες γνωμη μου ειναι οτι γραφεις μια φορα και τελος εκτος συγκλονιστικου απροοπτου!
αν η κριτικη σου ειναι ουσιαστικη και οχι αλλοπροσαλη γεματη ανακριβιες και πιρφοριες καλυπτει τους παιχτες! και ασε τους βαθμους!
μερικους μας ξενιζει να βαζουμε κριτικη οποτε πηδαμε την ιδια κοπελα αλλα εφοσον δεν υπαρχει κανονας που  να το απαγορευει βαζε οσες θες!
πιστευεις οτι αυτο θα σε κανει περισσοτερο αξιοπιστο?
για την καθαριοτητα χαιρομαι που ησουν προσεκτικος παντως αν εμπενες στον κοπο να ρωτησεις τι κακες εμπειριες εχουν με την linda οι παιχτες
θα καταλαβαινες οτι υπαρχει πολυ σκεπτικισμος για την ιδια και τον τροπο που συστηνει στις κοπελες της να φερονται!
Εσυ κολλήσες με τη Linda!εχεις πάρει ποτε η ακούς τις εμπειρίες άλλων;αξιόπιστο γιατι να μ κανει η διπλοκριτικη;αξιόπιστο με κανει οταν βάζω πρωτος μια κριτικη και συμφωνούν μαζι μου οσοι πήραν την κοπέλα μετα αλλα να την πήραν και οχι μουφες !επισης αξιόπιστος θεωρούμαι οταν δίνω σωστές πληροφοριες για μια σε ενα παίκτη και ειμαι μεσα στα λεγόμενα και δε λέω οτι να ναι!στο θεμα καθαριότητας δίνω μεγαλη βάση !

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom