ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Μήπως να ρίξετε σύρμα να τις μαζέψει...Ο μπόγιας!!!
κοίτα εδώ...
και μετά πες μου γιατί εδώ..
να μας κάνει κέφι να πάμε!!
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!
Μήπως να ρίξετε σύρμα να τις μαζέψει...Ο μπόγιας!!!
Δεν έχω δοκιμάσει φιλαράκι όπως ανέφερα και χθες! Κοιτά και φύγε αν δε λέει!Τελικά μόνο αυτή η kira(κυρά) λέει λίγο αλλά ξέρουμε τίποτα γι'αυτήν? Λέω να πάω αλλά...Λέτε να φάω φόλα?
Καλά λες,αλλά καμιά φορά τη φόλα τη τρώς απ'τις υπηρεσίες κι οχι απ'την εμφάνιση!Αμα είναι καμιά ψύχρα τη κάτσαμεΔεν έχω δοκιμάσει φιλαράκι όπως ανέφερα και χθες! Κοιτά και φύγε αν δε λέει!
Φίλε πισττεψέ με γι'αυτό και μόνο το λόγο πολλές φορές πάω σε νέες αφίξεις σκεπτόμενος πως καλύτερα να φάω φόλα αμα λάχει παρά βρωμιάΑνέβασα κριτική για την Johanna και θα ακολουθήσουν και άλλες για τις τελευταίες μου εξορμήσεις, και αν προσέξεις γράφω ότι εκείνο το Σαββάτο έφυγα από τρεις!!! Δεν είναι καλό αν το καλοσκεφτούμε!!! Και σε αυτήν περιγράφω γιατί έκατσα! Βαρέθηκα να ψάχνω 5η και ήταν με το χαμόγελο οπότε και έμεινα! Αλλά !!![size=10pt]πρόσεξε το τέλος της κριτικής αν τη διαβάσεις[/size]
Thanks alex.Σε μια πρώτη κρούση που έκανα μου είπαν για 200+50,θα ξαναδοκιμάσω σε λίγο...Απο ομορφιά καλή?Ετών?Τρυπούλες σφιχτές ή πηγάδι?(Σε ζάλισα ε?)εχει πολυ φωτοσοπ σε σημειο να δυσκολευεσαι να αναγνωρισεις την κοπελα! προσχαρη φιλικη κανει τα παντα να σε ευχαριστησει! το αναλ δεν την τρελενει
αλλα το κανει για να σε ευχαριστησει! 200+70 ειναι πολλα στην εποχη κρισης που ζουμε! κανε παζαρια μπας και στην αφησουν στα 200 με αναλ!
Πριν πόσο καιρό την είδες Αλεξ?Ετσι για να λογαριάσω τι μπορεί να έγινε απο τότε.Πάντως στα 230 δε συμφώνησανεχει πολυ φωτοσοπ σε σημειο να δυσκολευεσαι να αναγνωρισεις την κοπελα! προσχαρη φιλικη κανει τα παντα να σε ευχαριστησει! το αναλ δεν την τρελενει
αλλα το κανει για να σε ευχαριστησει! 200+70 ειναι πολλα στην εποχη κρισης που ζουμε! κανε παζαρια μπας και στην αφησουν στα 200 με αναλ!
περιπου στα 23 την θυμαμαι με αρκετα σφυχτε τρυπες αλλα και κορμι! στην πορεια δεν ξερω αν χαλασε! να απιμεινεις στα παζαρια! εστω στα 230 να παει!
ps! για την Johanna δεν εχω αποψη αλλα αν δεν ξερετε ποια ειναι η linda και πως λειτουργουσε και λειτουργει ακομα ρωτησε καμια κοπελα!
εχει χρονια που μου ελεγε μια οτι συστηνει στις κοπελες να σκουπιζονται με μωρομαντιλα και να μην χανουν χρονο με μπανιο αναμεσα στα ραντεβου!
Κατά φωνή και η Angel!
Τελικά είχες απόλυτο δικιο.
Ναι, αλλά δεν νομίζω ότι θα έρθει στην Θεσσαλονίκη
Έχει σχεδόν 2 χρόνια δηλαδή.Θα'χει γράψει πολλά χλμ. απο τότε.Τέσπα,έτσι κι αλλιώς δε δέχτηκαν τίποτε κάτω απο 200+50 οπότε...6-10-2010
Να τους στειλει Πασχαλιατικες καρτ ποσταλ !!!
να στειλω και εγω τοτες...
εχει πολυ φωτοσοπ σε σημειο να δυσκολευεσαι να αναγνωρισεις την κοπελα! προσχαρη φιλικη κανει τα παντα να σε ευχαριστησει! το αναλ δεν την τρελενει
περιπου στα 23 την θυμαμαι με αρκετα σφυχτε τρυπες αλλα και κορμι! στην πορεια δεν ξερω αν χαλασε! να απιμεινεις στα παζαρια! εστω στα 230 να παει!
ps! για την Johanna δεν εχω αποψη αλλα αν δεν ξερετε ποια ειναι η linda και πως λειτουργουσε και λειτουργει ακομα ρωτησε καμια κοπελα!
εχει χρονια που μου ελεγε μια οτι συστηνει στις κοπελες να σκουπιζονται με μωρομαντιλα και να μην χανουν χρονο με μπανιο αναμεσα στα ραντεβου!
Φίλε πισττεψέ με γι'αυτό και μόνο το λόγο πολλές φορές πάω σε νέες αφίξεις σκεπτόμενος πως καλύτερα να φάω φόλα αμα λάχει παρά βρωμιά
Ακριβώς έτσι το βλέπω και'γώ φίλε. Επίσης εκτιμώ οτι τα θετικά είναι πιο πολλά απο τ'αρνητικά ;)Φιλαράκι οι νέες αφίξεις έχουν πάντα την μαγεία τους!
1ο Δουλεύουν τα ευρώ τους!
2ο Πιστεύουν ότι με σωστή συμπεριφορά θα έχουν περισσότερη δουλειά
3ο Εκτιμούν τον πελάτη, όχι γιατί είναι πελάτης και έχει πάντα δίκιο, αλλά γιατί δεν έχουν σιχαθεί τη δουλειά-άρα τον πελάτη
4ο Δεν είναι κουρασμένες πνευματικά και κυρίως ψυχολογικά!
5ο Χαμογελάνε και μπροστά και πίσω από την πλάτη σου
6ο Αν κάνεις και καμιά μαλακία, δεν σε διαολοστέλνουν, και κυρίως δεν σου σπάνε τα αρχίδια με την ξινισμένη μούρη τους
7ο Δεν τις έχουν ... ακόμα τουλάχιστον... φουσκώσει τα μυαλά τους οι αγαπούληδες και δεν έχουν ανεβάσει τη μύτη πιο πάνω από το λιλί σου!
8ο Κάνουν μπάνιο και δεν καθαρίζουν το μουνί τους με μωρομάντηλα!
φυσικά έχουν και αρνητικά... αλλά αυτά σε άλλο επεισόδιο!
Πραγματικός δεινόσαυρος για τους λάτρεις της παλαιολιθικής εποχής