Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ρε παιδιά τι γίνεται?Κοιτάω ξανακοιτάω και δεν έχει τίποτα που να άξιζει να το "τιμήσεις" :-Ούτε καν κάτι καινούργιο για κάνα κασκαντεριλίκη  :tickedoff:

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Ρε παιδιά τι γίνεται?Κοιτάω ξανακοιτάω και δεν έχει τίποτα που να άξιζει να το "τιμήσεις" :-Ούτε καν κάτι καινούργιο για κάνα κασκαντεριλίκη  :tickedoff:

:2funny: :2funny:
Θα σου πρότεινα να πας στις καθαρίστριες, αλλά και αυτό δεν μπορεί να ονομαστεί κασκαντεριλίκι! Είναι δεδομένο ότι θα φας φόλα!!  :headbang: :headbang:
Εκτός και αν τις πάρεις και τις 2 με 100 ευρώ και φύγεις πρίν πληρώσεις, γιατί και αυτό παίζει. Να φύγεις πρίν καν φτάσεις.
Την Kira δεν έχω πάρει οπότε και δεν μπορώ να εκφραστώ, αλλά για τις Sexymoon... μην moon γιατί δεν είναι Sexy!!
οπότε καλύτερα  :jerking: :sleeping:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
:2funny: :2funny:
Θα σου πρότεινα να πας στις καθαρίστριες, αλλά και αυτό δεν μπορεί να ονομαστεί κασκαντεριλίκι! Είναι δεδομένο ότι θα φας φόλα!!  :headbang: :headbang:
Εκτός και αν τις πάρεις και τις 2 με 100 ευρώ και φύγεις πρίν πληρώσεις, γιατί και αυτό παίζει. Να φύγεις πρίν καν φτάσεις.
Την Kira δεν έχω πάρει οπότε και δεν μπορώ να εκφραστώ, αλλά για τις Sexymoon... μην moon γιατί δεν είναι Sexy!!
οπότε καλύτερα  :jerking: :sleeping:

Τις sexymoon τις πήρες παρτούζα? Είναι και οι δύο χάλια?

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Τις sexymoon τις πήρες παρτούζα? Είναι και οι δύο χάλια?
Συγγνώμη!! αν μετέφερα κάτι λάθος! Δεν τις πήρα, απλά επιβεβαίωσα αυτό που λένε οι φωτογραφίες ιδίοις σώμαση..
Το να ολοκληρώσω μια τέτοια συνάντηση θα ήμουν τουλάχιστον  :uglystupid:
Για τις άλλες μπαζόλες αναφερόμουν...
Συμβουλή στον προηγούμενο παίχτη!!
Μην κοιτάς εδώ... όλες οι μπαζόλες είναι μαζεμένες στη συμπρωτεύουσα! πήγαινε μια βόλτα στις μαγαζάρες σας στην παραλία και τουλάχιστον θα βλεφαριάσεις καλύτερα!

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Συγγνώμη!! αν μετέφερα κάτι λάθος! Δεν τις πήρα, απλά επιβεβαίωσα αυτό που λένε οι φωτογραφίες ιδίοις σώμαση..
Το να ολοκληρώσω μια τέτοια συνάντηση θα ήμουν τουλάχιστον  :uglystupid:
Για τις άλλες μπαζόλες αναφερόμουν...
Συμβουλή στον προηγούμενο παίχτη!!
Μην κοιτάς εδώ... όλες οι μπαζόλες είναι μαζεμένες στη συμπρωτεύουσα! πήγαινε μια βόλτα στις μαγαζάρες σας στην παραλία και τουλάχιστον θα βλεφαριάσεις καλύτερα!

Άσκησες δηλαδή το ιερό δικαίωμα της μεταβολής. αν ήταν μπάζα πολύ καλά έκανες.

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Άσκησες δηλαδή το ιερό δικαίωμα της μεταβολής. αν ήταν μπάζα πολύ καλά έκανες.
Δεν μπορώ φιλαράκι ... το πρόβλημά μου είναι ότι αν δεν μου κάνει κλικ, μου είναι πιο εύκολο να φύγω παρά να κάτσω!

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Δεν μπορώ φιλαράκι ... το πρόβλημά μου είναι ότι αν δεν μου κάνει κλικ, μου είναι πιο εύκολο να φύγω παρά να κάτσω!

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου φίλε μου. έχω πετάξει λεφτά σε στούντιο έτσι και έχω φύγει άπραγος .

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Ανέβασα κριτική για την Johanna και θα ακολουθήσουν και άλλες για τις τελευταίες μου εξορμήσεις, και αν προσέξεις γράφω ότι εκείνο το Σαββάτο έφυγα από τρεις!!! Δεν είναι καλό αν το καλοσκεφτούμε!!! Και σε αυτήν περιγράφω γιατί έκατσα! Βαρέθηκα να ψάχνω 5η και ήταν με το χαμόγελο οπότε και έμεινα! Αλλά πρόσεξε το τέλος της κριτικής αν τη διαβάσεις!!!
:headbang: :headbang: :headbang:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Ανέβασα κριτική για την Johanna και θα ακολουθήσουν και άλλες για τις τελευταίες μου εξορμήσεις, και αν προσέξεις γράφω ότι εκείνο το Σαββάτο έφυγα από τρεις!!! Δεν είναι καλό αν το καλοσκεφτούμε!!! Και σε αυτήν περιγράφω γιατί έκατσα! Βαρέθηκα να ψάχνω 5η και ήταν με το χαμόγελο οπότε και έμεινα! Αλλά πρόσεξε το τέλος της κριτικής αν τη διαβάσεις!!!

Σίγουρα θα την διαβάσω φίλε μου γιατί τα γούστα μας και οι κριτικές μας συμφωνούνε (Regina).

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου φίλε μου. έχω πετάξει λεφτά σε στούντιο έτσι και έχω φύγει άπραγος .
Μια από αυτές τις κριτικές είναι για studio!!!!! 2 φορές έχω πάει όλες κι όλες, παρασυρώμενος από κριτικές, συναδέλφων που έκαναν σύγκριση των κοριτσιών με αυτές των cityτοur!!
Aν είναι δυνατόν!!! Απαράδεκτη συμπεριφορά αλλά ακόμη χειρότερη στο τι πραγματικά μπαζόλες είτο!!! Μάλλον να τις ξεχάσω θα ήθελα όχι να γράψω και κριτικές και να τις θυμάμαι!!!

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

Μετά από μία αποτυχημένη συνάντηση με πουτάνα αισθάνομαι πολύ χάλια και γι αυτό αν δεν μου κάνει κλίκ την κοπανάω αμέσως

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Μια από αυτές τις κριτικές είναι για studio!!!!! 2 φορές έχω πάει όλες κι όλες, παρασυρώμενος από κριτικές, συναδέλφων που έκαναν σύγκριση των κοριτσιών με αυτές των cityτοur!!
Aν είναι δυνατόν!!! Απαράδεκτη συμπεριφορά αλλά ακόμη χειρότερη στο τι πραγματικά μπαζόλες είτο!!! Μάλλον να τις ξεχάσω θα ήθελα όχι να γράψω και κριτικές και να τις θυμάμαι!!!

Άλλο επίπεδο τα καλά city-tour λειτουργείς αμέσως σαν να είσαι με την κοπέλα σου.Τα γλωσσόφιλα αν και θεωρούνται  επικίνδυνα με καβλώνουν πολύ.

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Μετά από μία αποτυχημένη συνάντηση με πουτάνα αισθάνομαι πολύ χάλια και γι αυτό αν δεν μου κάνει κλίκ την κοπανάω αμέσως

κοίτα εδώ...
και μετά πες μου γιατί εδώ..
να μας κάνει κέφι να πάμε!!

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Άλλο επίπεδο τα καλά city-tour λειτουργείς αμέσως σαν να είσαι με την κοπέλα σου.Τα γλωσσόφιλα αν και θεωρούνται  επικίνδυνα με καβλώνουν πολύ.
Ακριβώς αλλά σπανίζουν πλέον αυτά φίλε μου!!
Γιατί και αυτές που ήταν κορυφαίες μετά τόσα χρόνια στη δουλειά, έχουν "ξενερώσει" και πλέον κάνουν ξεπέτα για την κονόμα και μόνο!!
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι όταν τις περνάνε 40 & 50 άτομα την εβδομάδα δηλαδή περίπου 5 την ημέρα, και δεν έχουν χρόνο για μπάνιο,καθαριότητα και το φιλί είναι ότι χειρότερο!  

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Μην πάς καθόλου φίλε μου είναι ντίβα και ψυχρή.

Το ξέρω!! Την έχω πάρει παλιότερα αλλά διάβασα ότι δεν άλλαξε!! Λιθουανή είναι άλλωστε !! τι να περιμένεις! θα ήθελα απλά να τη χύσω στην ντιβοξινισμένη μάπα της,να πάρω τα ρέστα μου να φύγω!  :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom