You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
.....πιστεψε με tresure αν και οι δυο ξεφευγαν απο την μετριοτητα
δυστυχως με μετριοτητες ασχολουμαστε φιλε μου...
miraz2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
οταν τη διαβασα μαραθηκε ο μου ουτε ο Βασιλακης Καιλας δεν εζησε τετοιο δραμαδιαβασα μια πολυ ωραια κριτικη απο Καβαλα (σκετη καταθεση ψυχης ο lover-boy)...
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Μην ασχολείσαι με τις πατσαβούρες ;)Αλλοι εδω μεσα πηδαν την λασκαρη και εμεις ασχολουμαστε με της πατσαβουρες που αρχισαν να πληθαινουν στην πολη.Γαμω τα κονε μου!!
ορμα στην Λάσκαρη
Αλλοι εδω μεσα πηδαν την λασκαρη και εμεις ασχολουμαστε με της πατσαβουρες που αρχισαν να πληθαινουν στην πολη.Γαμω τα κονε μου!!
......kai όχι μόνον. ..και είμαστε και προικισμένοι !όλοι πανω απο 30cm
Α! ... ....εκτός το γιωργο γιωργο πούναι 2χ 15
miraz2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
πολικο ψυχος επικρατει στην πρωην ΕΔΣΣ αλλα τα μουνακια δε λεν να κατεβουν .μεχρι και οι νανοπαπιες απο τη Νορβηγια ηρθαν στη Κερκινη.εμεις σαν φιλοξενος λαος που ειμαστε θα τις περιθαλψουμε με στοργη και .τι μαθαινετε τα αξιολογα πρακτορεια μας εγκατελειψαν στη φτωχεια μας.να κρατισω τις οικονομιες μου μηπως και μας επισκευτει κατι καλο;η να ενδωσω σε μασαζοθεραπεια
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Τι να κάνω bro? Να μην ανοίξει λίγο το ματάκι μου?να προσεχεις τα μάτια σου εσυ bro ;) (μου θες και Mati)
Καλό ΣΚ ;)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
εχουμε μετρηθει?......kai όχι μόνον. ..και είμαστε και προικισμένοι !όλοι πανω απο 30cm
Α! ... ....εκτός το γιωργο γιωργο πούναι 2χ 15
bardaris1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 36
- Like
- 953
- Πόντοι
- 991
αχ και βαχ...... και παλι αχ και βαχ.....αχ=τι μ@@@@@ρα ειναι αυτη!!! βαχ=παει στην αθηνα...!!!!!
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τελικα...εζησα ενα δραμα χθες βραδυ... !
κ δεν εννοω αυτο που παιχτηκε στην τουμπα... ;)!
μιλαω για την δεσποινιδα ... !
soon info
soon info
bardaris1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 36
- Like
- 953
- Πόντοι
- 991
soon info
.....βαλε ενα to be continued τουλαχιστον....μωρε θαλη...θυμιζω η τελευταια σου περιπετεια με το κωλοσκυλο εγινε best seller και δεν ειχε καν σεξ.......αν βαλω ομως την σαντρα..στο σεναριο..και σεξ.....τοτε.....μαλλον περασες στην ιστορια..!!!
τελικα μου φαινεται οτι σε εφαγε η προωρη ενημερωση!
περιμενω και εγω με αγωνια...
περιμενω και εγω με αγωνια...
.....
soon info
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μη μου ειστε ανυπομονοι,εχουμε κ υποχρεωσεις...
λοιπον εχω κλεισει 3ωρο εδω κ μια βδομαδα με τη σαντρα για κυριακη βραδυ στις 11.μαλιστα μου στελνει κ
μυνημα το απογευμα κ επιβεβαιωνω.περι τις 9κ30 στελνω μυν αν θα μπορεσει νωριτερα.μουγκα ε,λεω θα χει
διπλοβαρδια η δεσποινιδα.10κ50 μου στελνει μυν οτι κανει ενα quick shower κ ερχεται...δε μ αρεσε αυτο
αλλα τι να κανουμε.11κ20 μου λεει ερχομαι σε few minutes... τελικα 11κ40 χτυπαει την πορτα
τις ειχα πει να φοραει elegance dress,sexy lingerie,stockings k high heel shoes(παρεπιπτοντως τα ιδια
ζητησα κ απο την ολγαρα κ οταν ανοιξα την πορτα στο παρα τσαφ το γλιτωσα το επεισοδιο...).ανοιγω
κ τρωω δευτερη κρυαδα, μπαινει μεσα τη βλεπω καλυτερα !φορα ενα μαυρο φορεμα 15γιουρια,
κατι μαυρες γοβες που δε μπορει να περπατησει κ μπεζ ζαρτιερες που τις εχουν κατεβει καλτσακια στον αστραγαλο
(που σαι ολγααααααρα)...το δραμα συνεχιστηκε οταν για να με αποπλανησει εβγαλε το φορεμα κ το sexy
lingerie ηταν αστα να πανε...
γενικα η συμπεριφορα της ηταν λιγο βαρια,ειχε ορεξη πολυ για ,το σωμα της δεν ηταν του τυπου
μου(ανυπαρκτο στηθος-εντονα γραμμωμενοι τρικεφαλοι),προσωπο μετριο κ καμια σχεση με τις φωτο στο en.
κ οι υπηρεσιες ομως δε με ενθουσιασαν,προσπαθησε σε καποιο σημειο να ανεβασει στροφες αλλα τα βογκητα ηταν
λιγο υπερβολικα κ σε λαθος χρονο.
δε ξερω αλλα αν κ δεν εχω πολλες απαιτησεις με τη συγκεκριμενη δε ταιριαξαν τα χνωτα μας...αν κ ειχαμε
κανει σχεδιο για 3ωρο εμεινε 1ωρα κ ολα καλα.στα + της οτι δε μου πηρε λεφτα για κατι εξτραδακια αλλα
ειναι αρκετο αυτο...?
θα μπορουσα να τη συγκρινω εμφανισιακα με την πατριωτισσα της που μας επισκεφτηκε προ μηνος νομιζω
melinda(βοηθα πυθαγορα) αλλα τουλαχιστον αυτη ηταν ακουραστη εργατρια κ σκλαβα σε ολα!
λοιπον εχω κλεισει 3ωρο εδω κ μια βδομαδα με τη σαντρα για κυριακη βραδυ στις 11.μαλιστα μου στελνει κ
μυνημα το απογευμα κ επιβεβαιωνω.περι τις 9κ30 στελνω μυν αν θα μπορεσει νωριτερα.μουγκα ε,λεω θα χει
διπλοβαρδια η δεσποινιδα.10κ50 μου στελνει μυν οτι κανει ενα quick shower κ ερχεται...δε μ αρεσε αυτο
αλλα τι να κανουμε.11κ20 μου λεει ερχομαι σε few minutes... τελικα 11κ40 χτυπαει την πορτα
τις ειχα πει να φοραει elegance dress,sexy lingerie,stockings k high heel shoes(παρεπιπτοντως τα ιδια
ζητησα κ απο την ολγαρα κ οταν ανοιξα την πορτα στο παρα τσαφ το γλιτωσα το επεισοδιο...).ανοιγω
κ τρωω δευτερη κρυαδα, μπαινει μεσα τη βλεπω καλυτερα !φορα ενα μαυρο φορεμα 15γιουρια,
κατι μαυρες γοβες που δε μπορει να περπατησει κ μπεζ ζαρτιερες που τις εχουν κατεβει καλτσακια στον αστραγαλο
(που σαι ολγααααααρα)...το δραμα συνεχιστηκε οταν για να με αποπλανησει εβγαλε το φορεμα κ το sexy
lingerie ηταν αστα να πανε...
γενικα η συμπεριφορα της ηταν λιγο βαρια,ειχε ορεξη πολυ για ,το σωμα της δεν ηταν του τυπου
μου(ανυπαρκτο στηθος-εντονα γραμμωμενοι τρικεφαλοι),προσωπο μετριο κ καμια σχεση με τις φωτο στο en.
κ οι υπηρεσιες ομως δε με ενθουσιασαν,προσπαθησε σε καποιο σημειο να ανεβασει στροφες αλλα τα βογκητα ηταν
λιγο υπερβολικα κ σε λαθος χρονο.
δε ξερω αλλα αν κ δεν εχω πολλες απαιτησεις με τη συγκεκριμενη δε ταιριαξαν τα χνωτα μας...αν κ ειχαμε
κανει σχεδιο για 3ωρο εμεινε 1ωρα κ ολα καλα.στα + της οτι δε μου πηρε λεφτα για κατι εξτραδακια αλλα
ειναι αρκετο αυτο...?
θα μπορουσα να τη συγκρινω εμφανισιακα με την πατριωτισσα της που μας επισκεφτηκε προ μηνος νομιζω
melinda(βοηθα πυθαγορα) αλλα τουλαχιστον αυτη ηταν ακουραστη εργατρια κ σκλαβα σε ολα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K