You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
bardaris1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 36
- Like
- 953
- Πόντοι
- 991
αν και ειχα ολη την "καλη" διαθεση να σκαλισω τον θαλη....τελικα ως....συμπασχων ....θα μεινω τελικα ησυχος...κρατω την ξενερα :'(που εφαγε στα πρωτα λεπτα..οταν ειδε το μιζερο look της κυριας...επειδη ακριβως δεν ειμαστε στην χωρα του borat το να ρθει η δεσποινης με look σαν να βγηκε απο τσοντα ..του marc dorcel ειναι απαιτηση..τωρα επειδη...αυτα τα πρωτα λεπτα...ειναι κρισιμα...εκει χαθηκε και ο αγωνας.....οπως ακριβως....και εμεις με τον ολυμπιακο.....
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
...το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως η Παοκάρα στην Τούμπα και τη Μπάρτσα λυγίζει!
Έτσι...να ψαρώνουν τ' αρειανά!
ετσι!
τωρα τον ελλιωσες τον φιλο GFE!
νυχτες!
τι οιστρος νυχτιατικα!!! υπνο δεν εχετε?
τα Αρειανά περναμε φαση ανατασης επιτελους...ακομα εχουμε χαμηλους τονους...κατσε να παρουμε τον Τελη και μετα ;)
Φτερουγα...Σε ειχα για δικεφαλο, αλλα οχι μαυρο...κανω λαθος ?
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Καλημέρες
Προσέξτε την Μπάρτσα γιατί είναι σε κοιλιά
Προσέξτε την Μπάρτσα γιατί είναι σε κοιλιά
Καλημέρα στην παρέα.
Μια βοήθεια σε μη γνώστη.
Για την victoria, έχει κανείς προσωπική εμπειρία?
baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα στην παρέα.
Την είχα πάρει σε ντούο το καλοκαίρι. Με τις φωτο δεν έχει και πολύ σχέση χωρίς να είναι άσχημη αδυνατούλα ξανθιά με μικρό αλλά καλό στήθος. Τώρα για συμμετοχή δεν λέει και πολλά εγώ είχα τρελαθεί με την άλλη του ντούο που ήταν πολύ καβλιάρα. Αν θες να πας οπωσδήποτε παζάρεψε με τίποτα μη δώσεις τα λεφτά που ζητάει. Και δεν κάνει CIM.
Eυχαριστώ για ενημέρωση baby1974.Την είχα πάρει σε ντούο το καλοκαίρι. Με τις φωτο δεν έχει και πολύ σχέση χωρίς να είναι άσχημη αδυνατούλα ξανθιά με μικρό αλλά καλό στήθος. Τώρα για συμμετοχή δεν λέει και πολλά εγώ είχα τρελαθεί με την άλλη του ντούο που ήταν πολύ καβλιάρα. Αν θες να πας οπωσδήποτε παζάρεψε με τίποτα μη δώσεις τα λεφτά που ζητάει. Και δεν κάνει CIM.
Αφού δεν έχει σ΄χεση με τις φώτο και δεν έχει το πλύσιο και στητό στήθος που δίχνει, μάλλον δεν θα πάω.
Η άλλη που είχες στο τρίγωνο, ποιά ήταν?
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αρχικως απαντω ΟΧΙ, δεν εχω προσωπικη εμπειρια...Καλημέρα στην παρέα.
και δεν θα ειχα ποτε, μιας και στα 250€ και με αυτο το σερβις δεν παω ουτε με σφαιρες...
Services:
all services included in the price!!
Sex In Different Positions, Oral without condom, Kissing with tongue, Cum on body, Cum in face, 69 Position, Fingering, Golden Shower, Erotic massage, Masturbation, Striptease,Toys
some extras plus 100 euros (εδω ειναι το κολπο γκροσο.... ;) )
Τωρα, αν συνυπολογισεις οτι οπως λεει ο συμπαιχτης, δεν εχει και πολυ σχεση με τις φωτο, ε κρινεις και αποφασιζεις...
some extras plus 100 euros (εδω ειναι το κολπο γκροσο.... ;) )
ΜΑΥΡΟ συην ξανθειά που θέλει για "some extras plus 100 euros"
baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
Eυχαριστώ για ενημέρωση baby1974.
Αφού δεν έχει σ΄χεση με τις φώτο και δεν έχει το πλύσιο και στητό στήθος που δίχνει, μάλλον δεν θα πάω.
Η άλλη που είχες στο τρίγωνο, ποιά ήταν?
Φίλε μου ξέχασε την σ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι απαράδεκτες οι τιμές που ζητάει η κυρία. Πρέπει όλες οι τιμές να προσαρμοστούν πρός τα κάτω. Με πολύ λιγότερα λεφτά και με πολύ καλύτερο service πήγαινε πρός Μύλο μεριά και θα περάσεις πολύ καλύτερα.Αν δεν τις ρίξουμε μαύρο δεν πρόκειται να κατεβάσουν τις τιμές τους.
Φίλε μου ξέχασε την σ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι απαράδεκτες οι τιμές που ζητάει η κυρία. Πρέπει όλες οι τιμές να προσαρμοστούν πρός τα κάτω. Με πολύ λιγότερα λεφτά και με πολύ καλύτερο service πήγαινε πρός Μύλο μεριά και θα περάσεις πολύ καλύτερα.Αν δεν τις ρίξουμε μαύρο δεν πρόκειται να κατεβάσουν τις τιμές τους.
Μαύρο στις καθαρίστριες του εξωτερικού που έρχονται μόνο για ξεπέτες ! ! !
ε οχι και απειροι ρε φουστη μου! μην τρελαθουμε κιολας!
εσυ τους εβγαζες ειδημονες και εμπειρους και δεν ξερω τι...(και ειδικα ο ενας ειναι πιο παλιος και απο τις πετρες! respect!)
Μπορεί εμένα να εννοεί ως άπειρο (με 23-24 κριτικές και BOURDELAχρήστης από το 2006)!!!
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
συμπασχω μαζι σου τεκνον μου... !τη συνέχεια του δραματος την έζησα εγώ σήμερα!!
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μολις εγινε κ αυτο... !ο διπλογιωργης μια χαρα τα ειπε...
γραψτε το δραμα στην βιτρινα του μαγαζιου ρε!
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αν και ειχα ολη την "καλη" διαθεση να σκαλισω τον θαλη....τελικα ως....συμπασχων ....θα μεινω τελικα ησυχος...κρατω την ξενερα :'(που εφαγε στα πρωτα λεπτα..οταν ειδε το μιζερο look της κυριας...επειδη ακριβως δεν ειμαστε στην χωρα του borat το να ρθει η δεσποινης με look σαν να βγηκε απο τσοντα ..του marc dorcel ειναι απαιτηση..τωρα επειδη...αυτα τα πρωτα λεπτα...ειναι κρισιμα...εκει χαθηκε και ο αγωνας.....οπως ακριβως....και εμεις με τον ολυμπιακο.....
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αρχαιος μπορει αλλα οχι κ πιο παλιος απο τις πετρες... !ε οχι και απειροι ρε φουστη μου! μην τρελαθουμε κιολας!
εσυ τους εβγαζες ειδημονες και εμπειρους και δεν ξερω τι...(και ειδικα ο ενας ειναι πιο παλιος και απο τις πετρες! respect!)
για τον δον κιχωτη ξερεις εσυ τι εννοεις δεν με απασχολει...
στο ειπα αν κανεις υποδειξεις σε ολους δεν με πειραζει παρολο που δεν ειναι η θεση σου να κανεις υποδειξεις
οι επιλεκτικες συμπαθειες και οι επιλεκτικες υποδειξεις με ενοχλουν!
τωρα οι καθαρες κουβεντες να λεγονται και σιγουρα η εξηγηση σου ειναι στην σωστη κατευθηνση! εγγυησεις δεν υπαρχουν!
(μου θυμιζει πολυ την κατακλειδα του cheyene στις κριτικες του!)
αλλα δεν σημαινει οτι επειδη καποιος δεν περασε καλα πρεπει να βγεις να συμπαρασταθεις στην τανα!
εγω οτι και να γινει ακομα και σε κακη μερα της τανας ειμαι με τον παιχτη...
εκτος και αν δεν μπορεις να το καταλλαβεις αυτο...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
τον φουρναρη κουμπαρο σου εννοει ;)Μπορεί εμένα να εννοεί ως άπειρο (με 23-24 κριτικές και BOURDELAχρήστης από το 2006)!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K