chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
Αν ζητούσε ένα 250 θα ήμουν ευχαριστημένος εσυ?
Σε σχεση με την Λευκορωσσιδα που της δινω ενα εκατομπαλο και καθετε 1 με 2 ωρες ,στην Σκαρλετ μπορει και να μην εμπαινα αν ηταν στο Φυλης 59 με ενα 20αρικο .Κάτσε να βάλω μια άλλη να σας βοηθήσω....
εσενα σε εστειλε εντος του νομου εμενα που ηθελε να με στειλει αθηνα εντελως ερασιτεχνεςασε χθες εστειλα μνμ για prada κ πηρα απαντηση μετα απο μια ωρα οτι ειναι φουλ κ κανονιζω για μονικ κ μου λεει για καπσις παω στην ωρα μου κ περιμενω νουμερο δωματιου μετα απο κανενα 15λεπτο μου το λεει κ παω χτυπαω την πορτα μου ανοιγει ενας θειος κ μου λεει να ξαναερθω σε ενα λεπτο!!!! περιμενω στο χωλ κ ξαναπαω σε ενα 5λεπτο χτυπαω κ δεν ανοιγει κανενας... δεν γαμιεστε λεω θα σας παρακαλαω για να σας δωσω λεφτα? παω να φυγω κ με παιρνει ενας θειος τηλεφωνο κ με ρωταει σε ποιο ξενοδοχειο ειμαι! κ του λεω να δει τα μνμ του κ οτι μ εστειλε στο καπσις... error μου λεει μονικ ις μετ εντ γουειτ γιου ιν δε ρουμ... αι σιχτιρ του ειπα κ αυτο ηταν με μενα θα παιζουν?
θειος ειπαμε...μπερδεψες το σοιΕπρεπε να γαμήσεις τον παππού
Τωρα για την Lois γιατι πολυ κουβεντα εγινε .
Εχει service πολυ καλο !!
Εχει τιμη προσιτη για αυτο που προσφερη .
Ναι ειναι σκυλομουρα αλλα εμενα αυτες με φτιαχνουν για αγριαδες .
Τωρα τα υπολοιπα ειναι στην γνωμη του καθενος , και οπως εχουμε ξαναπει παλιοτερα οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες !!
Ολοι εχουμε και απο μια !!!
Να πατε και να ξαναπατε παιδια και να της δωσετε και χαιρετισματα !!!
Την Αθηνα μαλλον την εκοψε γιατι την κοψανε !!!
Δε βαριεσαι,λεπτομερειες,ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει. ;)θειος ειπαμε...μπερδεψες το σοι
Εδω θα συμφωνήσω 1000%Τωρα για την Lois γιατι πολυ κουβεντα εγινε .
Εχει service πολυ καλο !!
Εχει τιμη προσιτη για αυτο που προσφερη .
Ναι ειναι σκυλομουρα αλλα εμενα αυτες με φτιαχνουν για αγριαδες .
Τωρα τα υπολοιπα ειναι στην γνωμη του καθενος , και οπως εχουμε ξαναπει παλιοτερα οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες !!
Ολοι εχουμε και απο μια !!!
Στειλτους και συ λοιπον στον αγυριστο να τελειωνεις.Ετσι κι'αλλιως δε φερνουν και τιποτα της προκοπηςεσενα σε εστειλε εντος του νομου εμενα που ηθελε να με στειλει αθηνα εντελως ερασιτεχνες
Να κάνω μια ερώτηση?
Αν δεν ήταν γνωστή ηθοποιός η Σκάρλετ, πόσα θα τις δίνατε για 1 ώρα?
http://[URL unfurl="true"]www.twittingstars.com/uploads/2011/05/scarlett-johansson-art-auction.jpg[/img[/URL]]
Για να δω αν έχασα το γούστο μου....
[/quote]
Ουτε φωτογραφία τον π.... μου δεν της έδινα :cool:
αααααααχαχαχα! ερχεται η ΝΤσουλια!
αντε να μαζευτουμε ;) να πατε!
καλημερα σου αδελφεΤυχερούληδες
θειος ειπαμε...μπερδεψες το σοι
Now in Thessaloniki:
Monik
Soon in Thessaloniki:
Inga
her reviews on Bourdela:
Monica
her reviws on Bourdela:
Margo (first time in Greece)
Best Regards
Thank you for notifying the thread.We're all gonna line up for the ladies.Please keep the order by number.Now in Thessaloniki:
Monik
Soon in Thessaloniki:
Inga
her reviews on Bourdela:
Monica
her reviws on Bourdela:
Margo (first time in Greece)
Best Regards
alexm4n , εγω θα ξαναπαω . και να δεις που πολλοι απο εδω μεσα παλι παρελαση θα κανουν στο δωματιο της . αν η χημεια ταιριαζει ρε αδερφε μου , και μεχρι τωρα το κοριτσι τα δουλεψε τα λεφτα της στο παραπανω κι εδωσε service που ικανοποιει απολυτα γιατι να καθομαι και να ασχολουμαι με καθαριστριες που ζητανε 250αρια και ρωσσακια που ειναι αλλεργικα στο σαπουνι ? και για να μην βιαστει κανεις να πει καμια κακιουλα , ναι σε σχεση με αυτα που στελνει ο ρωσσος του AF τα οποια εγω θεωρω δεν κανουν ουτε για μπουρδελο , θεωρω τη dzulia μια χαρα προταση . μηπως υπαρχει και κατι αλλο ? δεν νομιζω . ο ζουζουνας που φερνει καλα κοματια , δεν στελνει θεσσαλονικη . αστερια οπως η stella και η lauryn προτιμουν μονο αθηνα και ερχονται θεσσαλονικη μια φορα το χρονο ... βλεπεις εσυ καποια καλυτερη προταση μεσα στις επομενες μερες ?αααααααχαχαχα! ερχεται η ΝΤσουλια! αντε να μαζευτουμε ;) να πατε!