Vaggelas_bou
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οκ Βαγγέλα.....
Τώρα πες μας εσύ που είσαι γαμιάς, λεφτάς, τσαμπουκάς, greek lover-άς και "γαμώ την Βαγγελίστρα μου" τυπάς, ποια άλλη προτείνεις εκτός την Λουίζα!!!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην στην πουν τα καθάρματα τα άλλα, που εμφανίστηκες στο θρεντ όταν εμφανίστηκε και η Λουίζα στην συμπρωτεύουσα.....
Εγώ είδα να γράφετε μία ανακριβεία και πήρα το μέρος αυτού που θεωρώ ότι έχει δίκιο,τον ρόλο του γαμάω τον παίζεις εσύ εδώ μεσα και του δύσκολου και του πολλά βαρύ. Που ανάθεμα αν τον έχεις χώσει σε μουνί που να μην είναι πουτάνας αγοράκι μου. Αν δεν έβγαιναν να γράψουν μαλακίες δεν θα μίλαγα όπως δεν μιλάω και στο άλλο για την αθήνα, αλλά αν πεταχτεί κανείς μπαγλαμάς και γράψει μαλακίες και εκεί για οποιαδήποτε κοπέλα που έχω γνώμη και αποψη, θα πεταχτώ και εκεί.
Για άλλους προτείνω την Στέλα που την θεωρώ μαζί με την Λουίζα τις μόνες τοπ στον ελλαδικό χώρο αυτή την στιγμή αλλά επειδή εσύ είσαι φραγκοφονιάς πήγενε σε καμιά του μάμπα με 40-50 ευρώ και μην μας ζαλίζεις τον έρωτα. Τώρα έγινα και διαφιμιστής τις στέλας
Αντε διαφημίστε τώρα τις δικές σας γιατί σας χάλασε την πιάτσα η Λουίζα.