GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εδω δεν ξερουμε αν αξιζει η καθεμια τους μεμονωμενα.....για ντουετο αποψη ψαχνεις?? ;)Ντουέτο Nika, Liza αξίζει άραγε?
εδω δεν ξερουμε αν αξιζει η καθεμια τους μεμονωμενα.....για ντουετο αποψη ψαχνεις?? ;)Ντουέτο Nika, Liza αξίζει άραγε?
κανε οικονομια αδελφε....μην τρωγεσαι!!!Ποιά θα μου το ξύσει όμως
Eίχε σχολιαστεί νομίζω πως απέχουν πολύ από τις φωτό, αλλά δε θυμάμαι σίγουρα...εδω δεν ξερουμε αν αξιζει η καθεμια τους μεμονωμενα.....για ντουετο αποψη ψαχνεις?? ;)
Σουρή, συγχαρητήρια! Υποδειγματική έκθεση κι ας δηλώνεις πρωτάρης ;)
Με απάλλαξες απ' τη φαγούρα... Κατά τα γραφόμενά σου πάντως το VFM το πολύ 3αρι μου βγαίνει!
το VFM 5 το έβαλα για την διάθεση της κοπέλας κ μόνο κ για το οτι ήταν πρόθυμη σε όλα.Στο σώμα είναι σίγουρα χαμηλότερα
κανε οικονομια αδελφε....μην τρωγεσαι!!!
ΥΓ....και κοιτα να κανει την δουλεια της η ομαδα σου!!! ;)
Τις καλησπέρες μου.. Αυτή η Liza τι λέει, ξέρει κανείς? Με τρώει να πάω το βράδυ και αναρωτιέμαι.. να παω σε αυτήν ή σε μια γκόμενα που με κάλεσε σπίτι της. Όχι τίποτα άλλο το ένα είναι δωρεάν και έχουμε κρίση. Μη μας βγεί και πιο μέτρια απο τη δωρεάν η Liza!
Είσαι μάντης. Βέβαια να σου καταθέσω πως είχαμε χθες συνεννόηση μπουζούκι με τη Liza. Έλα στις 12, μετά από ένα λεπτό όχι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο, αμέσως μετά πάμε σε κάποιο minihotel και θα σου κάνω έκπτωση 30 ευρώ, όχι λύθηκε τελικά το πρόβλημα έλα. Και μέσα σε αυτό το μπάχαλο, που με βοήθησε να αποφασίσω το άκυρο, απέφυγα το κασκαντεριλίκι τελικά. Πάντως όταν ανάμεσα στα μηνύματα της είπα πως θα ενημερώσω το σίτε για την συμπεριφορά της (έλα στις 12, όχι μην έρχεσαι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο) αμέσως ψάρωσε και το έλυσε. Επίσης, όπως φαντάζομαι ξέρετε ήδη, οι κοπέλες κάνουν εκπτώσεις στις αναγραφόμενες τιμές και μάλιστα πολύ εύκολα. Της είπα 200 (από 250) για μια ώρα και το δέχτηκε. Αν πηγαίναμε σε minihotel θα έπαιρνε 170 αυτή (-30). Εκπτώσεις όλοι και μέσα στο Πάσχα λοιπόν.Ελπίζω να πήγες στην δωρεάν ;)
Είσαι μάντης. Βέβαια να σου καταθέσω πως είχαμε χθες συνεννόηση μπουζούκι με τη Liza. Έλα στις 12, μετά από ένα λεπτό όχι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο, αμέσως μετά πάμε σε κάποιο minihotel και θα σου κάνω έκπτωση 30 ευρώ, όχι λύθηκε τελικά το πρόβλημα έλα. Και μέσα σε αυτό το μπάχαλο, που με βοήθησε να αποφασίσω το άκυρο, απέφυγα το κασκαντεριλίκι τελικά. Πάντως όταν ανάμεσα στα μηνύματα της είπα πως θα ενημερώσω το σίτε για την συμπεριφορά της (έλα στις 12, όχι μην έρχεσαι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο) αμέσως ψάρωσε και το έλυσε. Επίσης, όπως φαντάζομαι ξέρετε ήδη, οι κοπέλες κάνουν εκπτώσεις στις αναγραφόμενες τιμές και μάλιστα πολύ εύκολα. Της είπα 200 (από 250) για μια ώρα και το δέχτηκε. Αν πηγαίναμε σε minihotel θα έπαιρνε 170 αυτή (-30). Εκπτώσεις όλοι και μέσα στο Πάσχα λοιπόν.
Υ.Γ. Τελικά κανένας παίχτης θα ενημερώσει για την κοπέλα(Liza) έτσι να μας φύγει και η περιέργεια?
Hi Guys
From tomorrow 18th – 21st I am coming to Thessaloniki.
Due to Easter time I prepared 1h ”Special Offer” both for my regulars as well as newcomers
ONLY NOW
for My regulars : 1h meeting – 250euro ONLY
for Newcomers: 1h meeting – 300euro +Happy Hour Offer (for more details contact me presonally)
More about my services and rates under the familiar link
For any more questions, feel free to chat with me here, pm, email.....
See you guys.......
Nice but unfortunatly i am:-
;)
Καλά, θα σε ακούσω, ας μη τη θάψουμε απο 2 φώτο. Αλλά για να υποστηρίξω τη γνώμη μου σου έχω αλμπουμ με καμιά 50αρια φώτο απο το 2008 και μετά. Παρεπιπτώντος στο mamba δηλώνει Θεσσαλονίκη, 33 χρονών (θυμήθηκε 6 χρονάκια που είχε ξεχάσει) και ψάχνει κάποιον μεγαλύτερο απο 30 για να συνομιλήσει. Δεν είναι και πάρα πολύ τεκνατζού τελικά.. Αν κάποιος έχει 'Real' γνώμη είμαστε όλο αυτιά.35-40 είν' η γνώμη μου... Ας μην τη θάβουμε απ' τις φωτό & μόνο!
Λέω ν´ αφήσω τη δόξα για τους νέους, Άλεξ!γιατι βρε φτερουγα? θα κανεις τον κασκαντερ?
περιμενω νεα!