Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
εδω δεν ξερουμε αν αξιζει η καθεμια τους μεμονωμενα.....για ντουετο αποψη ψαχνεις??  ;)
Eίχε σχολιαστεί νομίζω πως απέχουν πολύ από τις φωτό, αλλά δε θυμάμαι σίγουρα...
Το Viper χρειαζόμαστε για καταδρομική!  :grin:

soureb

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Σουρή, συγχαρητήρια! Υποδειγματική έκθεση κι ας δηλώνεις πρωτάρης  ;)
Με απάλλαξες απ' τη φαγούρα... Κατά τα γραφόμενά σου πάντως το VFM το πολύ 3αρι μου βγαίνει!

το VFM 5 το έβαλα για την διάθεση της κοπέλας κ μόνο κ για το οτι ήταν πρόθυμη σε όλα.Στο σώμα είναι σίγουρα χαμηλότερα

D

dude901123

Επισκέπτης
Τις καλησπέρες μου.. Αυτή η Liza τι λέει, ξέρει κανείς? Με τρώει να πάω το βράδυ και αναρωτιέμαι.. να παω σε αυτήν ή σε μια γκόμενα που με κάλεσε σπίτι της. Όχι τίποτα άλλο το ένα είναι δωρεάν και έχουμε κρίση. Μη μας βγεί και πιο μέτρια απο τη δωρεάν η Liza!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Τις καλησπέρες μου.. Αυτή η Liza τι λέει, ξέρει κανείς? Με τρώει να πάω το βράδυ και αναρωτιέμαι.. να παω σε αυτήν ή σε μια γκόμενα που με κάλεσε σπίτι της. Όχι τίποτα άλλο το ένα είναι δωρεάν και έχουμε κρίση. Μη μας βγεί και πιο μέτρια απο τη δωρεάν η Liza!

Ελπίζω να πήγες στην δωρεάν  ;)

D

dude901123

Επισκέπτης
Ελπίζω να πήγες στην δωρεάν  ;)
Είσαι μάντης. Βέβαια να σου καταθέσω πως είχαμε χθες συνεννόηση μπουζούκι με τη Liza. Έλα στις 12, μετά από ένα λεπτό όχι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο, αμέσως μετά πάμε σε κάποιο minihotel και θα σου κάνω έκπτωση 30 ευρώ, όχι λύθηκε τελικά το πρόβλημα έλα. Και μέσα σε αυτό το μπάχαλο, που με βοήθησε να αποφασίσω το άκυρο, απέφυγα το κασκαντεριλίκι τελικά. Πάντως όταν ανάμεσα στα μηνύματα της είπα πως θα ενημερώσω το σίτε για την συμπεριφορά της (έλα στις 12, όχι μην έρχεσαι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο) αμέσως ψάρωσε και το έλυσε. Επίσης, όπως φαντάζομαι ξέρετε ήδη, οι κοπέλες κάνουν εκπτώσεις στις αναγραφόμενες τιμές και μάλιστα πολύ εύκολα. Της είπα 200 (από 250) για μια ώρα και το δέχτηκε. Αν πηγαίναμε σε minihotel θα έπαιρνε 170 αυτή (-30). Εκπτώσεις όλοι και μέσα στο Πάσχα λοιπόν.
Υ.Γ. Τελικά κανένας παίχτης θα ενημερώσει για την κοπέλα(Liza) έτσι να μας φύγει και η περιέργεια?

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Είσαι μάντης. Βέβαια να σου καταθέσω πως είχαμε χθες συνεννόηση μπουζούκι με τη Liza. Έλα στις 12, μετά από ένα λεπτό όχι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο, αμέσως μετά πάμε σε κάποιο minihotel και θα σου κάνω έκπτωση 30 ευρώ, όχι λύθηκε τελικά το πρόβλημα έλα. Και μέσα σε αυτό το μπάχαλο, που με βοήθησε να αποφασίσω το άκυρο, απέφυγα το κασκαντεριλίκι τελικά. Πάντως όταν ανάμεσα στα μηνύματα της είπα πως θα ενημερώσω το σίτε για την συμπεριφορά της (έλα στις 12, όχι μην έρχεσαι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο) αμέσως ψάρωσε και το έλυσε. Επίσης, όπως φαντάζομαι ξέρετε ήδη, οι κοπέλες κάνουν εκπτώσεις στις αναγραφόμενες τιμές και μάλιστα πολύ εύκολα. Της είπα 200 (από 250) για μια ώρα και το δέχτηκε. Αν πηγαίναμε σε minihotel θα έπαιρνε 170 αυτή (-30). Εκπτώσεις όλοι και μέσα στο Πάσχα λοιπόν.
Υ.Γ. Τελικά κανένας παίχτης θα ενημερώσει για την κοπέλα(Liza) έτσι να μας φύγει και η περιέργεια?

Mια χαρά τα πήγες παίχτη και τα φράγκα στην τσέπη και γλίτωσες και το τένις !!!!Ελα εδώ ,όχι εκει και ξανά εδώ  :dancing:

eliteemily

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2009
Like
0
Hi Guys 

From tomorrow 18th – 21st I am coming to Thessaloniki.
Due to Easter time I prepared 1h ”Special Offer”  both for my regulars as well as newcomers 
ONLY NOW
for My regulars : 1h meeting  – 250euro ONLY 

for Newcomers: 1h meeting – 300euro +Happy Hour Offer (for more details contact me presonally)  :)

More about my services and rates under the familiar link

For any more questions, feel free to chat with me here, pm, email.....

See you guys....... :kissass:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Hi Guys 

From tomorrow 18th – 21st I am coming to Thessaloniki.
Due to Easter time I prepared 1h ”Special Offer”  both for my regulars as well as newcomers 
ONLY NOW
for My regulars : 1h meeting  – 250euro ONLY 

for Newcomers: 1h meeting – 300euro +Happy Hour Offer (for more details contact me presonally)  :)

More about my services and rates under the familiar link

For any more questions, feel free to chat with me here, pm, email.....

See you guys....... :kissass:

Nice but unfortunatly i am
  :-

;) :cheesy:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτή Kristina_AF που είναι στην πόλη μας γράφει πως είναι 27. Μήπως δεν μετράει τους μήνες που είναι σε περιοδεία και κρατα μόνο αυτούς που κάνει διακοπές στη Μόσχα. Γιατι εμένα σαν καλοδιατηρημένη 40+ μου κάνει.

Συνημμένα

• 598675603_huge.jpg
    598675603_huge.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 21
D

dude901123

Επισκέπτης
ή κάνω λάθος?

Συνημμένα

• 548487022_huge.jpg
    548487022_huge.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 19

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
35-40 είν' η γνώμη μου... Ας μην τη θάβουμε απ' τις φωτό & μόνο!  :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γιατι βρε φτερουγα? θα κανεις τον κασκαντερ? :think:
περιμενω νεα! :grin:

D

dude901123

Επισκέπτης
35-40 είν' η γνώμη μου... Ας μην τη θάβουμε απ' τις φωτό & μόνο!  :grin:
Καλά, θα σε ακούσω, ας μη τη θάψουμε απο 2 φώτο. Αλλά για να υποστηρίξω τη γνώμη μου σου έχω αλμπουμ με καμιά 50αρια φώτο απο το 2008 και μετά. Παρεπιπτώντος στο mamba δηλώνει Θεσσαλονίκη, 33 χρονών (θυμήθηκε 6 χρονάκια που είχε ξεχάσει) και ψάχνει κάποιον μεγαλύτερο απο 30 για να συνομιλήσει. Δεν είναι και πάρα πολύ τεκνατζού τελικά.. Αν κάποιος έχει 'Real' γνώμη είμαστε όλο αυτιά.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
γιατι βρε φτερουγα? θα κανεις τον κασκαντερ? :think:
περιμενω νεα! :grin:
Λέω ν´ αφήσω τη δόξα για τους νέους, Άλεξ!  :cheesy:   :grin:

Τι βλέπω στο καινούριο άβαταρ; Εβγαλες ροφό κι εσύ; Μοναχοφάηδες!  :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλε ρε εσυ μεχρι προχθες το επαιζες παληκαρακι! :grin: ασε που εισαι και ναυαγοσωστης τρομαρα σου! :2funny: :2funny:
:grin: τωρα τα παρατας?  :tickedoff: :tickedoff:
για κανε κουμαντο! :grin: :grin: περιμενουμε καλυτερες μερες! ;)

ps!για το ροφο...σου λεω οτι και αλλοι παιχτες απο τον βορρα τον εχουν δοκιμασει! ;) ασε που θυμασαι τι λεει ο τρεζουρας! αν δεν βρεξεις... :2funny: :2funny: :2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Όλα στα πρόλαβαν!...οι τρύπιες στάμνες!

Γι' αυτό δεν έγινε τελικά τό reunion! Δε θά 'χουμε τι να πούμε!  :headbang: