Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Φτερούγα μην πας!!!!!
Δεν μπορώ να δω πάλι 10ρια σε μία ακόμα βλαχοΛιθουάνα μόνο και μόνο για την φρεσκάδα της!!!!
Θυμάμαι στο 1ο της τουρ που την είχα απέναντι μου περίπου 1 ώρα και αναρωτιόμουν γιατί δεν χαμογελάει ενώ οι φίλες της είχαν κατουρηθεί με τις μαλακίες που λέγαμε!!!!
Μου έλυσαν την απορία αυτοί που την πήδηξαν!!!!
Γιατί εγώ την είχα ψιλλιαστεί από το αεροδρόμιο την δουλειά!!!! ;) :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Φτερούγα μην πας!!!!!
Δεν μπορώ να δω πάλι 10ρια σε μία ακόμα βλαχοΛιθουάνα μόνο και μόνο για την φρεσκάδα της!!!!
Θυμάμαι στο 1ο της τουρ που την είχα απέναντι μου περίπου 1 ώρα και αναρωτιόμουν γιατί δεν χαμογελάει ενώ οι φίλες της είχαν κατουρηθεί με τις μαλακίες που λέγαμε!!!!
Γιατί εγώ την είχα ψιλλιαστεί από το αεροδρόμιο την δουλειά!!!! ;) :grin: :grin: :grin: :grin:

εσύ τωρα γιατί μας το θυμίζεις πρωί πρωί  :think:

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Να πω & γω δυό λογάκια για την Πρωτόπλαστη Vanessa (όπως μου 'πε όταν ξεκίνησε δεν υπήρχε άλλη μ' αυτό το καλλιτεχνικό)...

Πέρασα καλύτερ' απ' όσο περίμενα & τη συνιστώ ανεπιφύλακτα τουλάχιστον στους 35+ με ελαφρά επιφύλαξη για τους μη καπνιστές.
Αν έχει κάτω από 7,5 ΜΟ θα βάλω & εκθεσούλα κάποια στιγμή γιατί αξίζει παραπάνω!  ;)

Ακόμα μάσάει τσίχλα & καπνίζει ??? Και το στόμα πολυβόλο...αν δεν τη μπουκώσεις δε σταματάει ένα πράγμα  :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ακόμα μάσάει τσίχλα & καπνίζει ??? Και το στόμα πολυβόλο...αν δεν τη μπουκώσεις δε σταματάει ένα πράγμα  :2funny:

Ελα ρε κακέ αμέσως αν δεν την μπουκώσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θυμάμαι οταν μπουκώνει την φτύνει την τσίχλα  :think: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αν δεν πει την κακία του δεν μπορεί!!!! :-* :-*
Αν η άλλη δεν είναι καραπουτανάρα να προσπαθεί όλη την ώρα να σε ξεγελάσει, δεν μπορεί ένα πράγμα ο κουμπάρος να περάσει καλά!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Φτερούγα μην πας!!!!!

Τάδε έφη Τρε...εμένα μια χαρά μου ακούγονται . Πόσες είναι Αθήνα & Θεσ/κη σήμερα με αντίστοιχα 8 θετικά σχόλια , από Reliable Παίχτη ? Εγώ θα πήγαινα , αν μπορούσα !!!

1. Σωμα θυληκο ,οχι μοντελε αλλα θυληκοτατο !!
2. Χωρις προσθετικες και τετοια !!!
3. Προσωπο Αγγελικο με ολη την εννοια της λεξης !!
4. Χωρις δε τα διαφορα Make up ειναι ενα ονειρο διοτι φαινετε και ολη η ομορφια της !!
5. Στο service τα δινει ολα ,οσα δινει απλοχερα και θελει να φυγουμε ευχαριστημενοι !!
6. Την δευτερη φορα...της ειπα οτι ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει !!
7. Στα 180 με απλα λογια VFM !!
8. Βαζει κατω CT και Cg !!

Υ.Γ Απλά το κορίτσι δεν ήξερε Αγγλικά και δεν γέλαγε ρε...αμέσως να πεις ότι είναι κρυόκωλη , Κακιασμένε  :2funny: :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Αν δεν πει την κακία του δεν μπορεί!!!! :-* :-*
Αν η άλλη δεν είναι καραπουτανάρα να προσπαθεί όλη την ώρα να σε ξεγελάσει, δεν μπορεί ένα πράγμα ο κουμπάρος να περάσει καλά!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Ελα πες την αλήθεια αφού μας καυλώνουν οι καραπουτανάρες  :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Φτερούγα μην πας!!!!!

Αυτές τις ΜΛΚ ποστάρεις και Νταβατζήδες μας ανεβάζουν, Αγαπούληδες μας κατεβάζουν!!!  :tickedoff:

Πουτανο- φύλακα*!... Ε, πουτανοφύλακα...  :grin:

* κατά το γκομενοφύλακας!  ;)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Τάδε έφη Τρε...εμένα μια χαρά μου ακούγονται . Πόσες είναι Αθήνα & Θεσ/κη σήμερα με αντίστοιχα 8 θετικά σχόλια , από Reliable Παίχτη ? Εγώ θα πήγαινα , αν μπορούσα !!!

1. Σωμα θυληκο ,οχι μοντελε αλλα θυληκοτατο !!
2. Χωρις προσθετικες και τετοια !!!
3. Προσωπο Αγγελικο με ολη την εννοια της λεξης !!
4. Χωρις δε τα διαφορα Make up ειναι ενα ονειρο διοτι φαινετε και ολη η ομορφια της !!
5. Στο service τα δινει ολα ,οσα δινει απλοχερα και θελει να φυγουμε ευχαριστημενοι !!
6. Την δευτερη φορα...της ειπα οτι ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει !!
7. Στα 180 με απλα λογια VFM !!
8. Βαζει κατω CT και Cg !!

Υ.Γ Απλά το κορίτσι δεν ήξερε Αγγλικά και δεν γέλαγε ρε...αμέσως να πεις ότι είναι κρυόκωλη , Κακιασμένε  :2funny: :2funny: :2funny:
Το αριστερο σκυλοδοντο να φτιαξει πρεπει γιατι χαλαει την εικονα .

[video]k5eKciJisnI&feature=youtu.be[/video]

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Το αριστερο σκυλοδοντο να φτιαξει πρεπει γιατι χαλαει την εικονα .

Στα αρίθμησε κιόλας ο κουμπάρος μην χάσουμε το μέτρημα!!!!!!
Φτερούγα σε συγχωρώ!!!!
Τα χιλιόμετρα τα δικά σου απλώς....δεν υπάρχουν, θέλω 2 10ετιές και 3 αυτοκίνητα για να τα καταφέρω!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Αντε Καλο Πασχα Παιχτες καλα να περασετε !!!
Τα λεμε !!! ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αντε Καλο Πασχα Παιχτες καλα να περασετε !!!
Τα λεμε !!! ;)
Πλακα μας κανεις βρε Δασκαλε? απο τωρα καλο Πασχα????
τι? θα χαθουμε τοσες μερες? ή προκειται περι αμαρτιας να μιλαμε γι αυτα?
Εδω...ΟΛΟΙ...καθε μερα....

;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom