You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
el_lobo_loco
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σιγα μην την πατησει!Και 1200 Βυζιτες Μικρε !!! ;)
μας ειπες τωρα οτι εχει λεφτα ο wings! στα @@ μας(χωρις περεξηγηση)! θα περιμενε κανεις να ξερει να πηδαει να γραφει σωστα και να βαζει καμια βαθμολογια της προκοπης τοτε! αλλά και να λεει αυτος σε σενα που να πας οχι εσυ!
εκτος και αν κρυβει ινφο για τα πουτανακια και τα λεει μονο σε σενα!
οποτε αλλάζει γιατι ξερεις περισσοτερα και δεν λες!
Αντε Καλο Πασχα Παιχτες καλα να περασετε !!!
Τα λεμε !!! ;)
έ έέέ και πούσαι παλλικάρι ,μην ξεχάσης το Canon -άκι να πάρης μαζί σου. χεχεχεεχεχε
ρε παιδες αυτο παντα ηθελα να το πω και τωρα μου δινεται η ευκαιρια.διαβαζω σε πολλες κριτικες για διαφορες οτι τρωνε πολυ χρονο σε ομιλια ειτε εθελημενα ειτε οχι.Ακόμα μάσάει τσίχλα & καπνίζει ??? Και το στόμα πολυβόλο...αν δεν τη μπουκώσεις δε σταματάει ένα πράγμα
οταν παω να για μια ωρα με το που μπαινω στο δωματιο αφου χαιρετηθουμε το πρωτο πραγμα που λεω και ειναι το μοτο μου ειναι το εξης΄
i dont speak english but i dont come here for speaking but for fucking
τι θα κανει η τανα θα μιλαει με τα ντουβαρια
θελω μια ωρα να οχι να παρλαρω...και ολες το σεβονται
Α Λιθουανη ειναι και μας το παιζει ευρωπαια.Παντως απο την φατσα δειχνει σκυλι και σε εμενα μου αρεσουν οι σκυλες.
Ουκρανιδι η κριτικη του τρε ειναι που με προβληματισε περισσοτερο.Διοτι στην ερωτηση αν θα ξανασυναντουσε την κοπελλα απαντησε ισως που σημαινει οτι κατι δεν του φανηκε καλο οπως και την χαρακτηριζει χρυση μετριοτητα.Ο διπλογιωργης ειναι ξεκαθαρος λεει καλη αλλα οχι για 200.
Geopa αν την γαμησες και δεν λεει ριξε μια κοκκινη καρτα και θα καταλαβω εγω. ;) ;)
Τωρα απο τις υπολοιπες που θα μας ερθουν εχει μεχρι στιγμη 2 ξανθες μια Σουζη με πολη βλαχικη φατσα,η Βραζιλιανα με καλες συστασεις και η Εμιλη που δεν χρειαζεται συστασεις.
Ουκρανιδι η κριτικη του τρε ειναι που με προβληματισε περισσοτερο.Διοτι στην ερωτηση αν θα ξανασυναντουσε την κοπελλα απαντησε ισως που σημαινει οτι κατι δεν του φανηκε καλο οπως και την χαρακτηριζει χρυση μετριοτητα.Ο διπλογιωργης ειναι ξεκαθαρος λεει καλη αλλα οχι για 200.
Geopa αν την γαμησες και δεν λεει ριξε μια κοκκινη καρτα και θα καταλαβω εγω. ;) ;)
Τωρα απο τις υπολοιπες που θα μας ερθουν εχει μεχρι στιγμη 2 ξανθες μια Σουζη με πολη βλαχικη φατσα,η Βραζιλιανα με καλες συστασεις και η Εμιλη που δεν χρειαζεται συστασεις.
γιατι βρε? για να βαλεις 10 με ροφο! οσο δεν βαζει ο τρεζουρας φωτος δεν βαζω και εγω!
αντε προεδρα σε ειπε και ο παιχτης μην ξεχασεις την μηχανη! αναμενουμε!
αντε προεδρα σε ειπε και ο παιχτης μην ξεχασεις την μηχανη! αναμενουμε!
Πόσταρε και φωτό της ρε Αλεξ για να ξέρουν και οι άλλοι τι θα ψωνίσουν!!!!
Γιατί εγώ μόνο ροφούς προτείνω και δεν λέει!!!!!
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Η αληθεια ειναι οτι μιλαει πολυ γρηγορα αλλα οταν την μπουκωνεις το παει αργα, και βαθια. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν τρωει ουτε λεπτο απο τον αγωνα κραταει κανονικα καθυστερησεις(μπορει να εκατσα και τεταρτο παραπανω αλλα δεν ειχε αλλο παιχτη μετα)Ακόμα μάσάει τσίχλα & καπνίζει ??? Και το στόμα πολυβόλο...αν δεν τη μπουκώσεις δε σταματάει ένα πράγμα
Kastanias
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Ουκρανιδι η κριτικη του τρε ειναι που με προβληματισε περισσοτερο.Διοτι στην ερωτηση αν θα ξανασυναντουσε την κοπελλα απαντησε ισως που σημαινει οτι κατι δεν του φανηκε καλο οπως και την χαρακτηριζει χρυση μετριοτητα.
Για ποιά κριτική μιλάς; Φαντάζομαι όχι του site, γιατί εκεί έχει μόνο μια κριτική που είναι μάλιστα καλή. Αν μου διαφεύγει κάτι, σε παρακαλώ να linkάρεις.
Παίδες, όποιος την τεστάρει τη Selena, αναμένω εντυπώσεις, γιατί αρχές Μαϊου θα επισκεπτώ την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη και θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω ένα ct (δεν έχω ξαναδοκιμάσει).
ενοοω αυτες τις κριτικες διοτι καρινα=σελενα
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Πλακα μας κανεις βρε Δασκαλε? απο τωρα καλο Πασχα????
τι? θα χαθουμε τοσες μερες? ή προκειται περι αμαρτιας να μιλαμε γι αυτα?
Εδω...ΟΛΟΙ...καθε μερα....
;)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
;)έ έέέ και πούσαι παλλικάρι ,μην ξεχάσης το Canon -άκι να πάρης μαζί σου. χεχεχεεχεχε
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Α Λιθουανη ειναι και μας το παιζει ευρωπαια.Παντως απο την φατσα δειχνει σκυλι και σε εμενα μου αρεσουν οι σκυλες.
Bru αν είχες γαμίσει απο το πρακτορείο Dolce και Emily ούτε καν θα ρώταγες ;)
Στις φώτο δεν μπορώ να σε βοηθήσω
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Σουρή, συγχαρητήρια! Υποδειγματική έκθεση κι ας δηλώνεις πρωτάρης ;)
Με απάλλαξες απ' τη φαγούρα... Κατά τα γραφόμενά σου πάντως το VFM το πολύ 3αρι μου βγαίνει!
Κι επιτρέψτε μου μιά υπόδειξη:
Τα 250 σε άγνωστη είναι πλέον έγκλημα!
Υ.Γ. Περιμένω να δω τον επόμενο σεξουαλικό εκπαιδευτή που θα με ...απορρίψει!
Με απάλλαξες απ' τη φαγούρα... Κατά τα γραφόμενά σου πάντως το VFM το πολύ 3αρι μου βγαίνει!
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Σουρή, συγχαρητήρια! Υποδειγματική έκθεση κι ας δηλώνεις πρωτάρης ;)
Kαλημέρα.
Και γω φαγούρα έχω και δεν ξέρω που να πάω
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601