Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Δεν πειράζει έπρεπε  από την αρχή να φάω την κρυάδα με τα ct
Kαλυτερα Παιχτη ετσι !!!
Γιατι αν πηγαινες στην αλλη που ρωταγες δεν θα ξεκολαγες !!
Ενω τωρα μια ισον καμμια και ποτε ξανα !!
Την Καλημερα μου !!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλημέρα στο θρεντ..

Υγ. Tenten, απο το κακο στο χειροτερο παμε

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν φτανει που εστειλε ο Χ τις τελειωμενες πορνοσταρ και δεν εχει σταυρωσει μποοκινγκ! :sunglasses:
μια Alma που μας περασε με καλες εντυπωσεις την στελνει αθηνα!  :headbang: :headbang: :headbang:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Βανεσσα αψογη οπως ακριβως σχολιαστηκε απο τους μεγαλους παικτες των Αθηνων. Απο φατσα δεν λεει πολλα απορω πως την πηγε ο Τρεζ βολτα με το πλεουμενο? Παντως αν συνδυασει κανεις εμφανιση σερβις επικοινωνια συμπεριφορα κτλ παιρνει πολυ υψηλο βαθμο. Απο οτι μου ειπε της αρεσαν οι Θεσσαλονικεις, μονο καλοι ανθρωποι ηρθαν μου ειπε. Ποιος ξερει τι σκατοφατσες εχει παρει στην Αθηνα η κοπελα. Επειδη εχει κουραστει απο τα outacall προτιμα να δουλευει incall οπως εδω. Με λιγα λογια της καναμε καλη εντυπωση μπραβο μας και θελει να ξαναρθει. Τωρα το ποτε θα ξαναρθει απο οτι κατλαβα οχι πολυ συντομα. Αντε να δουμε μπας και εχουμε ακομη μια εναλλακτικη.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν φτανει που εστειλε ο Χ τις τελειωμενες πορνοσταρ και δεν εχει σταυρωσει μποοκινγκ! μια Alma που μας περασε με καλες εντυπωσεις την στελνει
αθηνα!  :headbang: :headbang: :headbang:

Εκανε....άλμα στην καριέρα της,από Σαλονίκη-Αθήνα

σαν τον Ζαφείρη...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Δεν πειράζει έπρεπε  από την αρχή να φάω την κρυάδα με τα ct
Ησουν φουριόζος και σ' αυτές τις περιπτώσεις οι πιθανότητες είναι εναντίον μας.

Μπράβο σου πάντως για την ενημέρωση!

Εκείνο που χρειάζεται να κρατήσεις είναι ότι γι' αυτό το επίπεδο και τα 200 ακόμη στην ώρα είναι πολλά!!!

lostson

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Αφού ρε φτερούγα μας πούλησε η άλλη μισή ώρα πριν το ραντεβού

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
δεν φτανει που εστειλε ο Χ τις τελειωμενες πορνοσταρ και δεν εχει σταυρωσει μποοκινγκ! :sunglasses:
μια Alma που μας περασε με καλες εντυπωσεις την στελνει αθηνα!  :headbang: :headbang: :headbang:

Σε λίγο θα στείλει και την ΚΡΙ-ΚΡΙ  :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
μια Alma που μας περασε με καλες εντυπωσεις την στελνει αθηνα!  :headbang: :headbang: :headbang:
Πόσταρε και φωτό της ρε Αλεξ για να ξέρουν και οι άλλοι τι θα ψωνίσουν!!!!
Γιατί εγώ μόνο ροφούς προτείνω και δεν λέει!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Διαβασα την κριτικη σου διπλογιωργη για την εν λογω κορασις και με προβληματισε :think:.Δεν δειχνει οτι περασες χαλια μαζι της (τουλαχιστον το παλευε) αλλα οπως λες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Τελικα το αξιζει το 200 η οχι :think:.Πανω κατω τα ιδια λεει και ο τρε.Διοτι απο αυτα που ερχονται δεν μου εκανε τπτ αλλο κλικ.Οσο για την περιπτωση που σου ελεγα στο πμ την δοκιμασα και ειναι σουπερ. ;) ;)Η καλλυτερη στα bdsm session την συνιστω ανεπιφυλακτα για τετοια γουστα.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Διαβασα την κριτικη σου διπλογιωργη για την εν λογω κορασις και με προβληματισε :think:.Δεν δειχνει οτι περασες χαλια μαζι της (τουλαχιστον το παλευε) αλλα οπως λες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Τελικα το αξιζει το 200 η οχι :think:.Πανω κατω τα ιδια λεει και ο τρε.Διοτι απο αυτα που ερχονται δεν μου εκανε τπτ αλλο κλικ.Οσο για την περιπτωση που σου ελεγα στο πμ την δοκιμασα και ειναι σουπερ. ;) ;)Η καλλυτερη στα bdsm session την συνιστω ανεπιφυλακτα για τετοια γουστα.

Ακριβώς έτσι είναι !Εσυ τι ψάχνεις? Εγώ ποιά δεν πληρώνω 200 ή 250 για όχι κάτι το ιδιαίτερο!!!

Οσο για το bdsm μπράβο που πέρασες καλά ,πάντα τέτοια  ;)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Βανεσσα αψογη οπως ακριβως σχολιαστηκε απο τους μεγαλους παικτες των Αθηνων. Απο φατσα δεν λεει πολλα απορω πως την πηγε ο Τρεζ βολτα με το πλεουμενο? Παντως αν συνδυασει κανεις εμφανιση σερβις επικοινωνια συμπεριφορα κτλ παιρνει πολυ υψηλο βαθμο. Απο οτι μου ειπε της αρεσαν οι Θεσσαλονικεις, μονο καλοι ανθρωποι ηρθαν μου ειπε. Ποιος ξερει τι σκατοφατσες εχει παρει στην Αθηνα η κοπελα. Επειδη εχει κουραστει απο τα outacall προτιμα να δουλευει incall οπως εδω. Με λιγα λογια της καναμε καλη εντυπωση μπραβο μας και θελει να ξαναρθει. Τωρα το ποτε θα ξαναρθει απο οτι κατλαβα οχι πολυ συντομα. Αντε να δουμε μπας και εχουμε ακομη μια εναλλακτικη.
ενταξει μην τρελενεσαι και σε μενα τα ιδια ειπε..μπορει να λεει και αληθεια δεν ξερω...παντως επειδη σχολιασες εμφανιση εγω σε ενα μονο θα στεκομουν...απο τις φωτο εινασι πολυ καλυτερη

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
ενταξει μην τρελενεσαι και σε μενα τα ιδια ειπε..μπορει να λεει και αληθεια δεν ξερω...παντως επειδη σχολιασες εμφανιση εγω σε ενα μονο θα στεκομουν...απο τις φωτο εινασι πολυ καλυτερη

Ναι ε?  :think:

:dancing: :dancing:

soureb

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Για την Viktoriya έχουμε καμια πληροφορία ρε παιδιά??

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

Να πω & γω δυό λογάκια για την Πρωτόπλαστη Vanessa (όπως μου 'πε όταν ξεκίνησε δεν υπήρχε άλλη μ' αυτό το καλλιτεχνικό)...

Πέρασα καλύτερ' απ' όσο περίμενα & τη συνιστώ ανεπιφύλακτα τουλάχιστον στους 35+ με ελαφρά επιφύλαξη για τους μη καπνιστές.
Αν έχει κάτω από 7,5 ΜΟ θα βάλω & εκθεσούλα κάποια στιγμή γιατί αξίζει παραπάνω!  ;)

ενταξει μην τρελενεσαι και σε μενα τα ιδια ειπε..μπορει να λεει και αληθεια δεν ξερω...παντως επειδη σχολιασες εμφανιση εγω σε ενα μονο θα στεκομουν...απο τις φωτο ειναι πολυ καλυτερη

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom