Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλημερα στο θρεντ!!

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααα και καλή χρονιά?

AIASOILEAS

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
33
Πόντοι
0
Λοιπόν.... ως νεότερο μέλος στο forum, ας ξεκινήσω την πορεία μου στην, ομολογουμένως ευχάριστη, παρέα σας με τις καλύτερες ευχές για ένα 2011 γεμάτο.... επιτυχίες!!!... Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!...

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα .....

soureb

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Τις ευχές μου στο θρεντ, να έχουμε καλή χρονιά κ να μας μένει κ κανα ευρώπουλο για ¨τσαρκες¨!Μετά από απουσία ημερών, με την επιστροφή μου αποφάσισα να επισκεφτώ καμια κοπελιά.Απογοήτευση ρε παίδες, γιατί τόσες λίγες επιλογές?Όπως κ να χει εγώ ήμουν αποφασισμένος κ είπα να κάνω εγώ τον κασκαντέρ μια κ σας έβλεπα όλους διστακτικούς.Επισκέφτηκα τη Kate.Σύντομα ανεβάζω κριτική.Καλή συνέχεια να έχουμε παιδιά.

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Τις ευχές μου στο θρεντ, να έχουμε καλή χρονιά κ να μας μένει κ κανα ευρώπουλο για ¨τσαρκες¨!Μετά από απουσία ημερών, με την επιστροφή μου αποφάσισα να επισκεφτώ καμια κοπελιά.Απογοήτευση ρε παίδες, γιατί τόσες λίγες επιλογές?Όπως κ να χει εγώ ήμουν αποφασισμένος κ είπα να κάνω εγώ τον κασκαντέρ μια κ σας έβλεπα όλους διστακτικούς.Επισκέφτηκα τη Kate.Σύντομα ανεβάζω κριτική.Καλή συνέχεια να έχουμε παιδιά.

πως και δεν πηγες cindirela???

soureb

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
πως και δεν πηγες cindirela???

Αν πήγαινα Cinderela θα με ρωτούσες γιατί δεν πήγα Kate? :think:Πάντως τα κριτήρια μου ήταν ένα η περιέργεια για την χαμηλή τιμή κ το δεύτερο τα σιλικονάτα βυζιά που δεν μου αρέσουν, γι αυτό κ απέρριψα την Cinderela.

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Αν πήγαινα Cinderela θα με ρωτούσες γιατί δεν πήγα Kate? :think:Πάντως τα κριτήρια μου ήταν ένα η περιέργεια για την χαμηλή τιμή κ το δεύτερο τα σιλικονάτα βυζιά που δεν μου αρέσουν, γι αυτό κ απέρριψα την Cinderela.

σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου απλα ειδα καποια βιντεο της και εμεινα αφωνος με το μωρο ...με την πρωτη ευκαιρια θα παω ..την παιρνω απο το πρωι και δεν απανταει παντως και απο την αλλη δειχνει οτι μιλαει...τοσο πολυ δουλεια επεσε μαλλον με το μωρο(αν ειναι αυτη βεβαια)

soureb

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου απλα ειδα καποια βιντεο της και εμεινα αφωνος με το μωρο ...με την πρωτη ευκαιρια θα παω ..την παιρνω απο το πρωι και δεν απανταει παντως και απο την αλλη δειχνει οτι μιλαει...τοσο πολυ δουλεια επεσε μαλλον με το μωρο(αν ειναι αυτη βεβαια)
Τα βίντεο που τα είδες??Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα με επικοινωνία καθόλου.Άμεση απάντηση

nasos25

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Τα βίντεο που τα είδες??Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα με επικοινωνία καθόλου.Άμεση απάντηση
και γιατί δεν ανεβάζεις την κριτική σου? Για να πήρες τηλέφωνο πήγες κιόλας.

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
και γιατί δεν ανεβάζεις την κριτική σου? Για να πήρες τηλέφωνο πήγες κιόλας.
δεν πηγα φιλε μου θελω να παω και πριν παω ηθελα να την δω αν ειναι αυτη βεβαια ...

soureb

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=extreem li :grin:nk=topic=1837.msg2468346#msg2468346 date=1294150337]
sorry εδω πατα και θα δεις
[/quote]
Τι να σου πω, φαίνεται όντως πολύ καλή για να ναι αληθινή :grin:Θα περιμένουμε κριτική εαν τα καταφέρεις τελικά κ πας

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Τι να σου πω, φαίνεται όντως πολύ καλή για να ναι αληθινή :grin:Θα περιμένουμε κριτική εαν τα καταφέρεις τελικά κ πας
ναι θα προσπαθησω για αυριο και θα εχουμε νεα παντως σιγουρα

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Για να μπει λιγο τάξη ρε παιδια...
γιατι απο πληροφορηση, το εχουμε ριξει στο οτι μας κατεβει.....

Για ποια Caylian Curtis με βιντεος μιλατε? Και για ποια Kateriny Stankove πλειμειτ?
Πάτε καλα?

Η κοπελα που κανει τουρ εδω χρησιμοποιησε τις φωτο της Στανκοβε και (ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ taraxia) σαν Κέρτις γυρισε ταινιες (Η ΣΤΑΝΚΟΒΕ!!!! όχι αυτη που ειναι εδω)

εσυ τωρα εμεινες αφωνος με το "μωρο" που ειναι αλλη?????? :think:

λοιπον, για να τα βαλουμε ως εχουν...η κοπελα εδω δεν ειναι ουτε η Κερτις, ουτε η Στανκοβε...κραταμε μονο τα οσα ειπε ο Κωστικος οτι ειναι μια πολυ ωραια κοπελα, που εβαλε αλλες φωτο για προσωπικους λογους, οπως η ιδια ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ..οκ????

επομενως ουτε βιντεο υπαρχουν ουτε Playboy!!!!

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Για να μπει λιγο τάξη ρε παιδια...
γιατι απο πληροφορηση, το εχουμε ριξει στο οτι μας κατεβει.....

Για ποια Caylian Curtis με βιντεος μιλατε? Και για ποια Kateriny Stankove πλειμειτ?
Πάτε καλα?

οκ τωρα καταλαβα τι παιζει φιλε μου να εισαι καλα παντως και σε ευχαριστω για την απαντηση σου
απλα κολησε το μυαλο μου και δεν καταλαβα sorry

Η κοπελα που κανει τουρ εδω χρησιμοποιησε τις φωτο της Στανκοβε και (ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ taraxia) σαν Κέρτις γυρισε ταινιες (Η ΣΤΑΝΚΟΒΕ!!!! όχι αυτη που ειναι εδω)

εσυ τωρα εμεινες αφωνος με το "μωρο" που ειναι αλλη?????? :think:

λοιπον, για να τα βαλουμε ως εχουν...η κοπελα εδω δεν ειναι ουτε η Κερτις, ουτε η Στανκοβε...κραταμε μονο τα οσα ειπε ο Κωστικος οτι ειναι μια πολυ ωραια κοπελα, που εβαλε αλλες φωτο για προσωπικους λογους, οπως η ιδια ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ..οκ????

επομενως ουτε βιντεο υπαρχουν ουτε Playboy!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
να'σαι καλα....!

ΥΓ..λοιπον, οταν πατας να κανεις παραθεση, σου βγαζει το κειμενο που θα παραθεσεις...
μετα το quote και την αγκυλη ] , ΠΑΤΑ ΕΝΤΕΡ και μετα γραφε ...οκ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom