σημερα ειχα ορεξη για πλακιτσα και περιπετεια . πονταροντας 99% πως οι φωτογραφιες του μουφο-πρακτορειου (aka ladiestours) ειναι ψευτικες , και επειδη βρισκομουν πολυ κοντα στο γνωστο χοτελι που χρησιμοποιουν παντα , εστειλα μηνυμα ζητωντας 1 ωρα με την MIA. πριν προλαβω να παρω καν αναφορα sms , μου απανταει ο μουφας "ok , 1hour 250e". ναι καλα του λεω παπαρα και στελνω απαντηση "fuck you - 200e in your site" , oποτε και μου στελνει διορθωση "200 is ok" . μεσα σε ελαχιστα λεπτα , και μονο απο την συνενοηση , προσπαθησε ο μαλακας LT να δαγκωσει αγρια , αλλα δεν ηξερε με ποιον παλευει.
ενω κλεινουμε ραντεβου στην ωρα "Α" , εγω χτυπαω την πορτα στην "Α παρα δεκα" , οποτε μου ανοιγει την πορτα μια κοπελιτσαπου καμια σχεση δεν εχει με το κοριτσι των φωτογραφιων. χαιρετω ευγενικα, κανω μεταβολη και φευγω. εχοντας ηδη ετοιμο απο πριν το sms, στελνω στο LT το ακολουθο : "i am in hotel , i hope the pictures are real " . επειδη προφανως το sms μου εφτασε πριν τον ειδοποιησει η κοπελα οτι ο πελατης "δεν" , μου απανταει ο αχρηστος (που να ηξερε) "yes 100% real" ! πρωτη μου φορα ειχα ανταλλαγη μηνυματων σε τοσο γρηγορο χρονο! δεν προλαβαινα να στελνω και μου ερχοταν αμεσως απαντηση μεσα σε 10 sec το πολυ!!! μεχρι να κατεβω με το ασανσερ στο lobby και να βγω απο το ξενοδοχειο , και εχοντας μαθει οτι δεν μπηκα μεσα, μου στελνει απειλιτικο μηνυμα οτι θα με βαλει στη μαυρη λιστα.
ε, ψιτ εσυ ο νταβατζακος του LT . ναι βρε εσενα λεω που εχεις και ελληνικο καρτοκινητο και ξερω οτι διαβαζεις το φορουμ.
ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΝΟΗΤΕ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΩΣ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ , ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑΚΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΟΗΤΕ , ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ . ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΡΟΥΜΦ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΝΤΑΗΛΙΚΙ
υγ. κε διαχειριστα. φτιαξε κι ενα προφιλ για την mia σε παρακαλω , να την στολισω αναλογως κι εκει