dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
θα ξεράσω..
Τα γούστα είναι υποκειμενικά, σωστά;
θα ξεράσω..
ειναι...και για σενα , και για τον Νικηφορο, και για μενα, και για ολους!Τα γούστα είναι υποκειμενικά, σωστά;
"Kομίζεις γλαύκα εν Αθήναις!" λεβέντη!φιλε φτερουγα , μηπως σε πεταξαν μεσα στο δωματιο με τη βια ? οχι ε? μηπως σου ειχαν δεμενα τα ματια να μην βλεπεις ? ουτε αυτο ? μηπως σε ειχαν φιμωσει να μην βγαλεις αχνα ? μηπως σου αρπαξαν τα χρηματα μεσα απο την τσεπη με τη βια και δεν σε αφηναν να φυγεις ? ε , τοτε γιατι εκατσες και πληρωσες τα ωραια σου λεφτακια για κατι που κι εσυ ο ιδιος χαρακτηριζεις ως σαβουρα ? ε ? μηπως τελικα ισχυουν οσα εγραφα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg2348181#msg2348181]εδω[/url] ? οεο?
στο τσαφ θα την εκλεινα αφου η κρυσταλ ηταν μπουκωμενη..εεε ειχε δουλεια θελω να πω, αλλα τελευταια στιγμη η τσατσα μου πε οτι η κοπελα ηταν κουρασμενη..τωρα να πω την αληθεια,
αυτην την Βικα_ΛΤ την ζαχαρωνω...
απο την αλλη για το ΛΤ δεν εχω την καλυτερη αποψη...και το φοβαμαι αρκετα...
Αμάν αδελφέ μου, αγχώθηκα! Θένε ρέγουλα αυτές οι δουλειές...Λοιπον κυριοι στα γρηγορα, Daisy και Mia ουτε απ΄ εξω απο το ξενοδοχειο μην περασετε, μου ρθε αναγουλα..
Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι το γραφειο της Laura και Emanuelle δεν σηκωνουν ποτε το γαμωτηλεφωνο. Ενω ειχα κλεισει με την Εμανουελ μου ριξαν ακυρο και μου πε η τσατσα(σε αρκετα καλα ελληνικα) οτι δεν μπορει καμια τους.
Επισης γιατι δεν μπορω να μιλησω ποτε με λιλιολι και λικα??(τι σκατα ονοματα ειναι αυτα παρεπιπτοντως???)
Τελος Κρισταλ και Βικα λενε τιποτα?αν καποιος συντροφος εχει πληροφοριες ας τις μοιραστει με την ομηγυρη..
εχεις δικιο και αυριο μερα ειναι..Αμάν αδελφέ μου, αγχώθηκα! Θένε ρέγουλα αυτές οι δουλειές...
αν πας αδελφε, πες (για Βικα λεω)...στο τσαφ θα την εκλεινα αφου η κρυσταλ ηταν μπουκωμενη..εεε ειχε δουλεια θελω να πω, αλλα τελευταια στιγμη η τσατσα μου πε οτι η κοπελα ηταν κουρασμενη..
Ίδωμεν τι κομίζω . Αφου όμως οτι λεω έχει ηδη αναφερθεί και αναλυθει, θα ήταν ενδιαφερον να εξηγηθει για ποιο λογο πιανονται τοσοι παικτες κοροιδα - μεταξυ αλλων κι εσυ καθως μας πληροφορησες για την προσφατη ηττα σου με την Λικα - και πετανε εν μεσω οικονομικης κρισης σχεδον μισο βασικο μισθο σε μια σαβουρα αντι να της ριξουν μια μουτζα και να φυγουν τρεχοντας ."Kομίζεις γλαύκα εν Αθήναις!" λεβέντη!φιλε φτερουγα , μηπως σε πεταξαν μεσα στο δωματιο με τη βια ? οχι ε? μηπως σου ειχαν δεμενα τα ματια να μην βλεπεις ? ουτε αυτο ? μηπως σε ειχαν φιμωσει να μην βγαλεις αχνα ? μηπως σου αρπαξαν τα χρηματα μεσα απο την τσεπη με τη βια και δεν σε αφηναν να φυγεις ? ε , τοτε γιατι εκατσες και πληρωσες τα ωραια σου λεφτακια για κατι που κι εσυ ο ιδιος χαρακτηριζεις ως σαβουρα ? ε ? μηπως τελικα ισχυουν οσα εγραφα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg2348181#msg2348181]εδω[/url] ? οεο?Eν τάχει για Λίκα. Γυρίστ' ανάποδα την ηλικία της αγγελίας & προσθέστε 3-5 χρονάκια. Πρόθυμη κι ευγενική, αν ήταν καθαρίστρια θα χαλάλιζα ένα πράσινο. Τώρα που έσταξα δύο, μού 'κανε δώρο τα χαρτομάντηλα.
καλα mr.bean που την ειδες? η κολητη της ειναι η abelia?
Thanx