Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

mitsos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Κολλαω στο οτι δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω την ακριβη διαδιακασια για να κλεισω ραντεβου με City Tours.
Λοιπον στελνω μαιλ με τις λεπτομεροιες της συνευρεσης (μερα,ωρα,μερος,χρονος συνευρεσης) και τον αριθμο του κινητου μου και ειμαι οκ?
Θενκς για την απαντηση.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Κολλαω στο οτι δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω την ακριβη διαδιακασια για να κλεισω ραντεβου με City Tours.
Λοιπον στελνω μαιλ με τις λεπτομεροιες της συνευρεσης (μερα,ωρα,μερος,χρονος συνευρεσης) και τον αριθμο του κινητου μου και ειμαι οκ?
Θενκς για την απαντηση.
Mου τα μπέρδεψες... Εσύ δε θα πας να τη βρεις, στο ξενοδοχείο της(incall); Θα στο στείλει όταν συμφωνήσετε τα υπόλοιπα...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Θενκς για την απαντηση.
Ωραίο καυλέ και εξόχως fuckable avatar έχεις φίλε!!!!
Το κινητό δεν χρειάζεται να το γράψεις εκτός και αν έχεις βάλει απόκρυψη!!!!
Τα υπόλοιπα...τα έγραψες ήδη πολύ σωστά....βάλε και ένα ονοματάκι, έτσι για να υπάρχει!!!! ;) :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Θενκς για την απαντηση.
Μητσο..
απο το κινητο σου (ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗ) γραψε σμς:
hello, i want to meet <όνομα κοπελας> , in Thessaloniki, Thuesday afternoon, about 6pm for 1hour...is it ok? Mitsos

Περιμενε να σου πουν οκ για τον χρονο...ο χωρος ειναι γνωστος ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ...
Και μετα θα ακολουθησουν και τα σχετικα διαδικαστικά σμς....νουμερο δωματιου κλπ..

Αν το κανεις με μειλ, απλα προσθεσε το νουμερο κινητου σου...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αλλα δεν εχω δει κανενα απο οσους περιμενουν να δουν την playmate και τελικα αντικρυζουν μια καμπια, να κανει μεταβολη και να φυγει τρεχοντας .
cool-άρησε....αμα μας διαβασεις εδω, θα δεις οτι και μεταβολες κανουμε και σιχτιρια ριχνουμε....εξαλλου γι αυτο ειμαστε εδω...για αλληλοπληροφορηση.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tην Bellina δεν την βρισκω αλλα την θυμαμαι πριν καμμια δεκαετια !!! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ενταξει ρε αδερφε δε ξαναγραφς κριτικη μην ανησυχεις....βλεπς ομως οτι κ αλλοι γραψανε καλα λογια για την αλλη αλλα εμενα κραζεις....κομπλεξικε γλυκουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sunglasses: :2funny: :grin: :dancing: :rockon:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ψυχραιμια γκοΜενιε! :grin: Γιατι βλέπεις φαντασματα?  :think:σε εκραξα? αν βλεπεις την πλακιτσα σαν κραξιμο μαλλον εχεις προβλημα και εισαι εντελως ακοινωνητος και βλαξ! :sunglasses: Μπες στο πνευμα του θρεντ που ειναι ενημερωση με πλακιτσα και συζητηση μεταξυ φιλων! αν κομπλαρεις ή εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι ειναι δικο σου προβλημα οχι δικο μου! μαλλον εσυ εισαι ο κομπλεξικος! θα πρεπει να καταλλάβεις οτι υπάρχει μια δυσπιστια προς το προσωπο σου καθως ΕΣΥ δεν επεισες με την κριτικη σου και οχι η κοπέλα με το σερβις που προσφερει!
αλλά εγω δεν σε εκραξα οταν σε εκραζαν όλοι απλά δεν σου εδωσα σημασια! μολις μου απεδειξες οτι ειχα δικιο! Γραφε κριτικες! κανενας δεν μπορει να στο απαγορεψει και αν σου το απαγορεψει κάποιος θα ειναι μεγα λάθος! σοβαρεψου λοιπον και ασε τις ειρωνιες...
εκει που περνα ο λογος σου οχι σε μενα...

γλυκουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sunglasses: :2funny: :grin: :dancing: :rockon:
γλυκουλη? :2funny: :2funny: :2funny:....? εδω το εσωσες και γελασα οποτε ισως να υπάρχει ελπιδα για σενα...εισαι απλα νεος και επειρος!
καλως ηρθες στην παρεα μας  

ενταξει ρε αδερφε δε ξαναγραφς κριτικη μην ανησυχεις....βλεπς ομως οτι κ αλλοι γραψανε καλα λογια για την αλλη αλλα εμενα κραζεις....κομπλεξικε γλυκουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sunglasses: :2funny: :grin: :dancing: :rockon:

Επισκέπτης
μα το γλυκουλι γιαυτο το εγραψα για να πσοσδωσω χιουμορ στο νοημα της απαντησης μου,,,δεν ειμαι ουτε εμπαθης ουτε κομπλεξικος..κ λες κ παλι μπορεισ να το δεις,,,δεν ημουν ο μονος που εγραψα θετικες κριτικες για τη κοπελα...κ στη τελικη αφου περασα καλα τι να εγραφα δηλαδη....κ πρακτορισκος κ μαλακιες δεν ειμαι κ μπορω να το αποδειξω με οποιον τροπο μου ζητηθει.....καλως σας βρηκα αδερφια!!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ε οχι και γλυκουλης το Βρωμοσκυλο ο alex !!!! :grin: :grin: :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ακριβως φιλες μενιο! ειδες που το επιασα το χιουμορ σου και εγω δεν θυμωσα οπως εσυ! :sunglasses:
και επειδη ειμαστε αγνωστοι αλλά ιντερνετικοι φιλοι σου λέω οτι κρινομαστε και υπάρχει μια δυσπιστια στους αλεξιπτωτιστες! ειδικα με τον καταπτιστο Ζ που συνηθιζει συστηματικα να
παραπλάνει με μουφα κριτικες και τρελο φωτοσοπ με γνωστες αγνωστες που ερχονται στα μερη μας!
Δεν χρειαζεται να αποδειξεις τιποτα σε κανεναν! Εδω δεν ειμαστε δικαστηριο!
Ο χρονος και η συμμετοχη σου στο θρεντ ειναι μια καλη ενδειξη των προθεσεων σου και σιγα σιγα θα πεισεις και μας!Εξάλου τα γουστα ειναι διαφορετικα και υπάρχουν και οι κακες στιγμες άλλα
σου λέω επισης οτι άλλες απιτησεις θα εχεις στο πρωτο ct σου και άλλες στο 50ο!
Για να μην σου πω για ηττες και μπουρουχες που ειναι μια πονεμενη ιστορια για ολους μας!
να περνας καλα!

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Sierra !!!
Απαπαπαπαπα!!!
Ομορφια λεμε οχι μαλακιες !!

ρε τρεζουρα με γαμησες!! :)ελεγα οτι δεν θα ξαναπαω με τουριστρια γιατι οπως ειπα τις θεωρω κατα 90% απατη αλλα μαυτα που ειδα στο λινκ σου θα παω τρεχοντας...πολυ κορμαρα και τρελλή κωλαρα!!! αν και η αλλη ουγγαρεζα του ζου μαρεσει πιο πολυ στη φατσα
εχουμε και λινκ με κριτικες?? φιλιά σε ολους

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σορρυ ρε Παιχτη !!! :-
Δεν ειχα τετοιες βλεψεις ειληκρινα !!! :2funny: :2funny: :2funny:

mitsos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Μητσο..
απο το κινητο σου (ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗ) γραψε σμς:
hello, i want to meet <όνομα κοπελας> , in Thessaloniki, Thuesday afternoon, about 6pm for 1hour...is it ok? Mitsos

Περιμενε να σου πουν οκ για τον χρονο...ο χωρος ειναι γνωστος ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ...
Και μετα θα ακολουθησουν και τα σχετικα διαδικαστικά σμς....νουμερο δωματιου κλπ..

Αν το κανεις με μειλ, απλα προσθεσε το νουμερο κινητου σου...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ευχαριστω για την λεπτομερη σου απαντηση. Αλλα τι εννοεις οτι ο χωρος ειναι γνωστος. Πρωφανως θελεις να μου πεις οτι θα γινει γνωστος μεσω ανταλλαγης sms.
Και μια ακομη ερωτηση. Επειδη η κοπελα θα ερθει απο τα μερη μας μονο για δυο ημερες μπωρω να κλεισω ραντεβου την τελαιυτεα στιγμη ή θα πρεπει να το κανω ενα ευλογο χρονικο διαστημα πριν την συνευρεση?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ευχαριστω για την λεπτομερη σου απαντηση. Αλλα τι εννοεις οτι ο χωρος ειναι γνωστος. Πρωφανως θελεις να μου πεις οτι θα γινει γνωστος μεσω ανταλλαγης sms.
Και μια ακομη ερωτηση. Επειδη η κοπελα θα ερθει απο τα μερη μας μονο για δυο ημερες μπωρω να κλεισω ραντεβου την τελαιυτεα στιγμη ή θα πρεπει να το κανω ενα ευλογο χρονικο διαστημα πριν την συνευρεση?
ακριβως....αν σου πουν οκ με την ωρα, οφειλουν να σου πουν το ξενοδοχειο της....πιθανως σου ζητησουν οταν φτασεις στο λομπυ να ξαναστειλεις σμς για να παρεις room num.
στην δευτερη ερωτηση...ρισκα ειναι αυτα...καμια φορα βαρανε μυγες και κλεινεις απίκο....αλλες φορες παιρνεις τηλεφωνο και σου λενε fully booked για ολη μερα και φλιπαρεις....καλυτερα κλεισε απο τωρα...μιας και σε βλεπω ΕΤΟΙΜΟ!!!

ετοιμασου και για ηττες ομως....παντα παιζει να σε στησουν ή να στο αλλαξουν! εξαρταται και το γραφειο!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μα το γλυκουλι γιαυτο το εγραψα για να πσοσδωσω χιουμορ στο νοημα της απαντησης μου,,,δεν ειμαι ουτε εμπαθης ουτε κομπλεξικος..κ λες κ παλι μπορεισ να το δεις,,,δεν ημουν ο μονος που εγραψα θετικες κριτικες για τη κοπελα...κ στη τελικη αφου περασα καλα τι να εγραφα δηλαδη....κ πρακτορισκος κ μαλακιες δεν ειμαι κ μπορω να το αποδειξω με οποιον τροπο μου ζητηθει.....καλως σας βρηκα αδερφια!!!!!
Μένιο.....σε ξανακαλωσοριζω στο θρεντ...Μεινε εδω και κατσε να σε μαθουμε...θα περασεις καλα! ο Αλεξ σου εγραψε καποια πραματα, που με βρισκουν και συμφωνο αλλα τα εγραψε με καλη καρδια και χιουμορ...στο λεω εγω που τον ξερω, στα ειπε και ο ιδιος...
Ολοι εδω κρινομαστε....και κρινουμε....αλλα ειμαστε ολοι ΠΑΡΕΑ...και μας ενωνει ενα κοινο παθος!
Καλως σε βρηκαμε και εμεις!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom