You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πολυ γκρινιαρης εισαι αδελφακι μου !!!
Να προσεχω για πιο λογο ρε Λουκα ?
Μηπως θα μου βγαλεις τα απλυτα στην φορα η την φατσα μου θα δειξεις !!!!
Και να ξερεις οτι ειναι καλο να εχεις φιλους και να μην σε κανουνε περα ολοι !!!
Καλημερα για αλλη μια φορα !!! ;)
Μηπως θα μου βγαλεις τα απλυτα στην φορα η την φατσα μου θα δειξεις !!!!
Και να ξερεις οτι ειναι καλο να εχεις φιλους και να μην σε κανουνε περα ολοι !!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Πολυ γκρινιαρης εισαι αδελφακι μου !!!
Μαλλον για αλλον θα πηγαινε ο μαιντανος!! Ναι καλο ειναι να εχεις φιλους, και ακομα καλυτερο να σε συμβουλευουν σε ορισμενες περιπτωσεις να κρατας το στομα σου κλειστο! ;) και να μην δειχνεις τι μακακας και εγωιστης εισαι!!
Αυτα, και την δικη μου καλημερα !!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Οκ, καλημέρα!!!!
Φίλος ή μη φίλος ο Φτερούγας, έχει εμπειρίες με κορασίδες όσο λίγοι!!!!
Δεν θα κάτσω να το αναλύσω αυτό....
Και οι κριτικές του είναι πολύτιμες με ουσία, αρκεί να μην στέκεσαι στα νούμερα που βάζει!!!!
Μην κάνουμε τις πάπιες!!!!
Και αυτό που λέει για τις γκόμενες που έπεισε να ανέβουν στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα με προσωπικό κόστος να χάσει την αξιοπιστία του είναι αλήθεια!!!!!
Και επειδή τον ξέρω και ξέρω πόσο μουνόδουλος είναι...μόνο για τα λεφτά δεν το έκανε!!!
Όλες οι καριόλες που πέρασαν από την Αθήνα και τις κάναμε γυναίκες, ο Φτερούγας τις έκανε θεές με τον τρόπο του!!!
Για αυτό θέλω να τον πλακώσω στο ξύλο....τις κακομαθαίνει!!!!
Και οι κριτικές του είναι πολύτιμες με ουσία, αρκεί να μην στέκεσαι στα νούμερα που βάζει!!!!
Και αυτό που λέει για τις γκόμενες που έπεισε να ανέβουν στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα με προσωπικό κόστος να χάσει την αξιοπιστία του είναι αλήθεια!!!!!
Και επειδή τον ξέρω και ξέρω πόσο μουνόδουλος είναι...μόνο για τα λεφτά δεν το έκανε!!!
Όλες οι καριόλες που πέρασαν από την Αθήνα και τις κάναμε γυναίκες, ο Φτερούγας τις έκανε θεές με τον τρόπο του!!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
οχι...απλα θα θελα να παω με την Sasha Grey.....αλλα θελει 10.000$!!!έχεις καμιά σχέση με την ταινία?????The GFE ????
το νουμερο ειναι αληθες!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Ομολογω δεν καταλαβα και πολλα....Eπειδή το "φχαριστώ" μόνο από Αθηναίους τό 'χω ακούσει -ουδείς προφήτης εν τω εαυτω τόπω- τη φετινή χρονιά ήρθαν στην Πόλη μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ύστερ' από προσωπική μου παρέμβαση 4 πρωτοκλασάτες, οι 3 απ' αυτές για πρώτη τους φορά...
Οταν κατηγορήθηκα για ελέφαντας από γνωστό μαϊντανό, ένας σας & μόνον υπερασπίστηκε δημόσια το προφανές! Κι άλλος ένας με pm...
Aυτά λεβέντες, για να θυμάστε πως Σαλονικιός & Ντόμπρος είναι ταυτολογία ._
Εαν οφειλω σε καποιον ευχαριστω για καποια πουτανα που μαμησα και πληρωσα, να την πω εκ των υστερων! Δεν εχω προβλημα....Αλλά για να ξερω τουλαχιστον, ποιες ηταν αυτες? Πως ακριβως νοειται η προσωπικη παρεμβαση? Υπο ποία ιδιοτητα υπηρξε παρεμβαίνων? Για να μαθω δηλαδη..
Μαθηματα ομως περι ντομπροσυνης και ευγενειας, σορρυ, αλλα δεν τα δεχομαι. Και εφιστω παρακαλω την προσοχη επ'αυτου γενικως γιατι "αγγιζουν" ευαισθητες χορδες.
ΥΓ1 Η αναγνωριση, εμπνεεται δεν ζητειται.
ΥΓ2 Δεν καταλαβα αληθεια πως προκυπτει τετοιο θεμα εν αιθρια...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Οκ, καλημέρα!!!!
Αυτα, και την δικη μου καλημερα !!
Καλημερααααααααα!!!
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
Καλημέρα και από εμένα
Για το θέμα Φτερούγα και Luc θα ήθελα να πω και εγω την άποψη μου. Εχω παρει πληροφορίες από τον Luc και τον εκτιμώ αλλά εδώ πιστεύω πως η επίθεση στον Φτερούγα ήταν άδική και μεγεθύνθυκε πάρα πολύ χωρίς λόγο. Ο Φτερούγας έχει βοηθήσει την σιτυτουριστική κατάσταση της Θεσσαλονίκης και δεν έχει σχέση με τα διάφορα λαμόγια-διαφημιστές. Ελπίζω να μην δοθεί άλλη συνέχεια στην αντιπαράθεση αυτή
Αυτά και καλό σαββατοκυριάκο
Για το θέμα Φτερούγα και Luc θα ήθελα να πω και εγω την άποψη μου. Εχω παρει πληροφορίες από τον Luc και τον εκτιμώ αλλά εδώ πιστεύω πως η επίθεση στον Φτερούγα ήταν άδική και μεγεθύνθυκε πάρα πολύ χωρίς λόγο. Ο Φτερούγας έχει βοηθήσει την σιτυτουριστική κατάσταση της Θεσσαλονίκης και δεν έχει σχέση με τα διάφορα λαμόγια-διαφημιστές. Ελπίζω να μην δοθεί άλλη συνέχεια στην αντιπαράθεση αυτή
Αυτά και καλό σαββατοκυριάκο
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
οχι...απλα θα θελα να παω με την Sasha Grey.....αλλα θελει 10.000$!!!
το νουμερο ειναι αληθες!
ναι είναι πολλά της... σε εμφάνιση δεν με φτιάχνει πολύ μονο σε σέρβις
katepsigmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τελικα με αυτην την κοπελα εχουμε καποιο νεο να παμε να των χωσουμε
katepsigmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τελικα με αυτην την κοπελα εχουμε καποιο νεο να παμε να των χωσουμε
katepsigmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τελικα με αυτην την κοπελα μηπως ξερει κανεις τιποτε Aura_Eu μπασ και γαμισουμε τιποτε και ειμαι ετοιμος
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Επειδη ειμαι και λιγο αργος και δεν παιρνει το μυαλο μου στροφες γρηγορα, μπας και παρεξηγησα το "γνωστο μαιντανο" ??
Λεω μπας!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ισως φοβηθηκε...σου λεει, με τοσα μπαζα εκει πανω, θα πεσουν ολοι σαν τα καρταλια πανω μου!!καταρζήν καλημέρα,
ειλικρινά δεν ξέρω γιατί γίνεται όλη αυή η μανούρα, αλλλά προσωπικά ο φτερούγας ου έχει ξηγηθεί σπαθί.
και πάμε σε πιο σοβαρά...μας την κοπάνισε η angel?
καλή σας μέρα και πάλι
μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε...ισως φοβηθηκε...σου λεει, με τοσα μπαζα εκει πανω, θα πεσουν ολοι σαν τα καρταλια πανω μου!!
πάντως αντί να τργόμαστε μεταξύ μας μάλλον θα έπρεπε πέρα από τις αναφορές για τα κορίτσια να δούμεπως θα πιέσουμε τα πρακτορεία να στείλουν καλύτερα κορίτσια στη πόλη μας...
καλή σας μέρα και πάλι και καλή ψήφο...ψηφίστε Άνθιμο δλδ για να είναι η αστυνομία στημένη έξω από τα ξενοδοχεία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K