βιαζομαι? μετα τοσες μουφες και τοσο πατσαβουρα που εχει στειλει το LT και μαλιστα με ασχετες φωτογραφιες και καμουφλαζ φωτοσοπ ? ακομη κι ο μινχαουζεν ειναι λιγοτερο ψευτης απο το πρακτορειο αυτο. εχοντας τετοια δειγματα , ποσο αφελεια μπορει να κουβαλαει κανεις εστω ακομη και για να ελπιζει οτι οι φωτογραφιες του αμερικανικου playboy ανταποκρινονται στις κοπελες του LT. μαλλον μας φτυνουν , εμεις προσπαθουμε να πεισουμε τον εαυτο μας οτι βρεχει , κι εσυ μου λες να μη βιαζομαι. οκ, δεν βιαζομαι. κατι ομως μου λεει οτι θα ξανα-διαβασω κριτικη του τυπου <<ηταν απαραδεκτη και καμια σχεση με τις φωτογραφιες , αλλα ειχα τοσο καβλες που τελικα εκατσα και γαμησα (και ξαλαφρωσα το πορτοφολι μου περιπου μισο βασικο μισθο )>> . εσυ τι λες ? βιαζομαι? η μηπως δεν εχουμε πλεονασμα απο θυματα που θα πληρωναν 200αρια και 400αρια για να γαμησουν ακομη και τις εξατμισεις των αυτοκινητων αν τους παραμυθιαζαν οτι ειναι <<μοντελα>>? ημαρτον πια και ελεος! παραπονιεστε ολοι και κλαιγεστε οτι τα πρακτορεια στελνουν στη θεσσαλονικη τις πιο απαραδεκτες που εχουν , αλλα για να συνεχιζουν να τις στελνουν σημαινει οτι υπαρχουν πολλοι σαβουρογαμηδες που πληρωνουν κιολας . διαβασα χθες την κριτικη του νιτρο που σιχτηρησε μια πατσαβουρα που του εκανε την δυσκολη και εφυγε χωρις να πληρωσει μια (μεγαλη μαγκια νιτρο και συγχαρητηρια φιλε μου) , αλλα δεν εχω δει κανενα απο οσους περιμενουν να δουν την playmate και τελικα αντικρυζουν μια καμπια, να κανει μεταβολη και να φυγει τρεχοντας . τοσο σαβουρολαγνοι ρε γμτ ειναι η πλειοψηφια των θεσσαλονικιων ?