KASKANTER75
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αστα να πανε και δεν εβγαλα ακρη με το πρακτορειο μετα δυο ωρες 10 μηνυματα σε 4 κινητα τουςαπαραδεκτο!!!
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
αστα να πανε και δεν εβγαλα ακρη με το πρακτορειο μετα δυο ωρες 10 μηνυματα σε 4 κινητα τουςαπαραδεκτο!!!
Μαυρο καταμαυρο στο μωρο που ειναι συνεχεια σουρομενο το πηρα μια φορα και εκλαψα απαραδεκτη .3η φορα σημερα με eshly ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ Αυτο το μωρο τι κριμα που φευγειΜας τα πε κι ο φτερουγας....ΜΑΥΡΟ!!!
Καλό GFE, αρμονικό,χυμώδες σώμα, συστήνεται για γλύπτες αλλά δεν αντέχει πολλά ζόρια!Καλησπέρα παιδιά.Πήρε κανένας Οξανα?Ψηνομαι πολύ άσχημα.Οι κριτικές με έχουν μπερδέψει.Βοήθεια!![]()
;)Καλό GFE, αρμονικό,χυμώδες σώμα, συστήνεται για γλύπτες αλλά δεν αντέχει πολλά ζόρια!
Προσέξτε το οικονομικό! Πρώτη φορά κατεβαίνει ανεξάρτητη...ξυπνήστε!
αστα να πανε και δεν εβγαλα ακρη με το πρακτορειο μετα δυο ωρες 10 μηνυματα σε 4 κινητα τουςπου ολα με ρωτουσαν διαφορες μαλ... >
αγανακτησα και τους εγραψα στα αρχ..... μου
Καλό GFE, αρμονικό,χυμώδες σώμα, συστήνεται για γλύπτες αλλά δεν αντέχει πολλά ζόρια!
Προσέξτε το οικονομικό! Πρώτη φορά κατεβαίνει ανεξάρτητη...ξυπνήστε!
Μπορεί νά 'ταν η "τυχερή" της εβδομάδας για το Δρακουμέλ...πάλι σημερα δεν ηταν διαθέσιμη..αυριο βραδυ μου είπαν
Με τις ευχες μου καλα να περασειςΕυχαριστω πολυ παιδια.Θα επιχειρησω και θα ανεβασω κριτικη.
Ποια ειναι η Ζωζωκα ρε !!!! >εσενα σε φωναζει η ζωζωκα !αντε τα λεμε...
θαρρω Δασκαλε, την Lindi απο ZU λενε!Ποια ειναι η Ζωζωκα ρε !!!! >
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαυρο καταμαυρο στο μωρο που ειναι συνεχεια σουρομενο το πηρα μια φορα και εκλαψα απαραδεκτη .3η φορα σημερα με eshly ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ Αυτο το μωρο τι κριμα που φευγει
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για oxana ανεβασα κριτικη
Εσυ εχεις και μια ηλικια !!!και μετα πήρες και την oxana?τι ταυρος είσαι βρε παίχτη 3 φορες σε 4 μερες την eshly και μετα την oxana στην ιδια μέρα
![]()
![]()
μαλλον βρηκαμε κασκαντερ με δυνάμεις και αντοχες!![]()
Eγω να φανταστεις μετα από ένα δυωρο καλο πηδηγμα συνθως σερνομαι
![]()