Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

KASKANTER75

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
αστα να πανε και δεν εβγαλα ακρη με το πρακτορειο μετα δυο ωρες 10 μηνυματα σε 4 κινητα τους :huh: που ολα με ρωτουσαν διαφορες μαλ...   >:( αγανακτησα και τους εγραψα στα αρχ..... μου

titos-69

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
Μας τα πε κι ο φτερουγας....ΜΑΥΡΟ!!!
Μαυρο καταμαυρο στο μωρο που ειναι συνεχεια σουρομενο το πηρα μια φορα και εκλαψα απαραδεκτη .3η φορα σημερα με eshly ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ  Αυτο το μωρο τι κριμα που φευγει
:'( :'( :'( :'( :'( :'(

jojobon

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.Πήρε κανένας Οξανα?Ψηνομαι πολύ άσχημα.Οι κριτικές με έχουν μπερδέψει.Βοήθεια! :tits2:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Καλησπέρα παιδιά.Πήρε κανένας Οξανα?Ψηνομαι πολύ άσχημα.Οι κριτικές με έχουν μπερδέψει.Βοήθεια! :tits2:
Καλό GFE, αρμονικό,χυμώδες σώμα, συστήνεται για γλύπτες αλλά δεν αντέχει πολλά ζόρια!

Προσέξτε το  οικονομικό! Πρώτη φορά κατεβαίνει ανεξάρτητη...ξυπνήστε!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλό GFE, αρμονικό,χυμώδες σώμα, συστήνεται για γλύπτες αλλά δεν αντέχει πολλά ζόρια!

Προσέξτε το  οικονομικό! Πρώτη φορά κατεβαίνει ανεξάρτητη...ξυπνήστε!
;) :thumbsup:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
πάλι σημερα δεν ηταν διαθέσιμη..αυριο βραδυ μου είπαν  
αστα να πανε και δεν εβγαλα ακρη με το πρακτορειο μετα δυο ωρες 10 μηνυματα σε 4 κινητα τους :huh: που ολα με ρωτουσαν διαφορες μαλ...   >:( αγανακτησα και τους εγραψα στα αρχ..... μου

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εσενα σε φωναζει η ζωζωκα !αντε τα λεμε...

Προσέξτε το  οικονομικό! Πρώτη φορά κατεβαίνει ανεξάρτητη...ξυπνήστε!

titos-69

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
move]

για oxana  ανεβασα κριτικη

jojobon

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ παιδια.Θα επιχειρησω και θα ανεβασω κριτικη.

titos-69

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
:think:!10 κοριτσακια στρην πολη μας ουτε του παπα μαλλον περναμε δοξασμενες μερες.Ειναι πολλα και βρισκονται αναμεσα μας.Η φωλια τους το γνωστο σε ολλους μας 5αστρο επιβλητικο με θεση παρκινγκ και διακρτικο.χθεσ το βραδυ που επισκεφτηκα oxana πανω κατω στο ασανσερ ολα τα κοριτσακια jenifer leila και τελευταια στιγμη απεφυγα τγην eSHLY ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕς
ζηλιας :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

KASKANTER75

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΩΣΤΕ Η ΤΙΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
και μετα πήρες και την oxana? :think: τι ταυρος είσαι βρε παίχτη 3 φορες σε 4 μερες την eshly και μετα την oxana στην ιδια μέρα :rockon: :rockon: :rockon:
μαλλον βρηκαμε κασκαντερ με δυνάμεις και αντοχες! :rockon: :rockon: Eγω να φανταστεις  μετα από ένα δυωρο καλο πηδηγμα συνθως σερνομαι :zombie:
Μαυρο καταμαυρο στο μωρο που ειναι συνεχεια σουρομενο το πηρα μια φορα και εκλαψα απαραδεκτη .3η φορα σημερα με eshly ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ  Αυτο το μωρο τι κριμα που φευγει
:'( :'( :'( :'( :'( :'(

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
move]

για oxana  ανεβασα κριτικη

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και μετα πήρες και την oxana? :think: τι ταυρος είσαι βρε παίχτη 3 φορες σε 4 μερες την eshly και μετα την oxana στην ιδια μέρα :rockon: :rockon: :rockon:
μαλλον βρηκαμε κασκαντερ με δυνάμεις και αντοχες! :rockon: :rockon: Eγω να φανταστεις  μετα από ένα δυωρο καλο πηδηγμα συνθως σερνομαι :zombie:
Εσυ εχεις και μια ηλικια !!! :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
πάντως έτσι δεν είμαι! :headbang: :headbang:
είμαι χειρότερα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Συνημμένα

• oxi.jpg
    oxi.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 39

KASKANTER75

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)
ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ JESSICA  :pipa2:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom