You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
A μπε μπα μπλομ, του κηθε μπλομ, α μπε μπα μπλομ του κηθε μπλομ μλπιμ μπλομ...Wings?????
wings λοιπον....
Nτροπή! Αφού ξέρετε...στο μήνα του μέλιτος;
Από βδομάδα βλέπουμε...πού 'ναι και της Κασσιανής!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Θα μαθεις και Σουηδικα βρε!!! ποιος την χαρη σου?!Από βδομάδα βλέπουμε...πού 'ναι και της Κασσιανής!
clayman1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ωπα ωπα!!!
ερχεται η melissa απο τα μέρη μας??? γαμώτο πρεπει να μαζέψω λεφτά πάλι...
σε ποιό site το τσεκάρατε αυτό παίδες?
ερχεται η melissa απο τα μέρη μας??? γαμώτο πρεπει να μαζέψω λεφτά πάλι...
σε ποιό site το τσεκάρατε αυτό παίδες?
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Κυριακη πρωι να πας για εξομολογηση!!!Εγώ έκλεισα Martina για Σάββατο και μετά νηστεία και προσευχή
ΑΙΝΤΕ!!!
ΓΑΙΔΟΥΡΙ!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
την ειδα την ξανθουλα κουλουρου!!!!!!!!!!!
την προηγουμενη φορα δεν καταφερα να την δω...ειχε πολλα ραντεβου
Αντε GFE τρεχα να μην την χασεις! Καλα αυτη η καρολινα την στελνει Ελλαδα Μεγαλη Εβδομαδα? Ποτε να γινει νηστεια?
Το μωρο, ας το πουμε μωρο γιατι πρεπει να εχει πατησει τα 30, κανει πολυ καλο μαμηση, απο τις λιγες 30αρες που θα εβλεπα ξανα
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αντε να και μια τσιγγανα που ερχεται. Η λατρεις του ειδους ειμαι σιγουρος οτι θα περασουν!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
φιλε Luc...δες κανα δυο σελιδες πισω...της εχω αφιερωσει φωτο με Ισλί της Εshly...Αντε να και μια τσιγγανα που ερχεται. Η λατρεις του ειδους ειμαι σιγουρος οτι θα περασουν!
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Πάρα πολύ καλή επιλογή
Πολύ όμορφη, έμπειρη, και με πολύ καλές υπηρεσίες. είναι γύρω στα 30 αλλά είναι πολύ φρέσκια
Την είχα δει στην Αθήνα πέρυσι τον Μάιο αν θυμάμαι καλά. Είχε έρθει με το και έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από το πρακτορείο. Τώρα με το πρακτορείο που κατεβαίνει στην πόλη σας δεν έχω ιδέα, ποτέ δεν έχω έρθει σε συνενόηση μαζί τους
Κριτικές της υπάρχουν και εδώ
Πολύ όμορφη, έμπειρη, και με πολύ καλές υπηρεσίες. είναι γύρω στα 30 αλλά είναι πολύ φρέσκια
Την είχα δει στην Αθήνα πέρυσι τον Μάιο αν θυμάμαι καλά. Είχε έρθει με το και έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από το πρακτορείο. Τώρα με το πρακτορείο που κατεβαίνει στην πόλη σας δεν έχω ιδέα, ποτέ δεν έχω έρθει σε συνενόηση μαζί τους
Τωρα Μ.Βδομαδα μας την στελνουν την Μελισσα...οκ...
Η αμαρτια παει σε μας, ή σε αυτους που μας κολαζουν?????
Ε???
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Γιατί νομίζεις υπάρχει το thread; "Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία" τέκνον μου!Τωρα Μ.Βδομαδα μας την στελνουν την Μελισσα...οκ...
Η αμαρτια παει σε μας, ή σε αυτους που μας κολαζουν?????
Ε???
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
Πάρα πολύ καλή επιλογή
Στο λινκ, στην τελευταια της φωτο ειναι και αγκαζε με την Viki ! εχω ματι ο ατιμος!
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
ναι νομίζω ότι κάνουν μαζί duo
και στην Αθηνα πέρυσι έιχαν κατέβει μαζί
Στο λινκ, στην τελευταια της φωτο ειναι και αγκαζε με την Viki ! εχω ματι ο ατιμος!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ!!! Τα ξανάπαμε αυτά στο προηγούμενο τουρ της...νισάφι! Τα εμπεδώσαμε! Και χρειάζεσαι μάσκα για την τσιγαρίλα!ναι νομίζω ότι κάνουν μαζί duo
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ναι νομίζω ότι κάνουν μαζί duo
Η Μελισσα μπορει να κανει ντουο αλλα οι γυναικες της ειναι αδιαφορες. Αυτες οι φωτο ειναι για να καυλωνει κοσμος και να τσιμπα!.
Το μωρο το εχω κυκλοφορησει στην Πραγα πολλες φορες και για φαγητο και ειναι τρομερα εντυπωσιακη γυναικα οταν ντυνεται να βγη εξω!
Οσο για το κρεβατι, γουστα ειναι υποκειμενικα, αλλα για μενα το μωρο φυσαει. Το καινουργιο γραφειο MC που συνεργαζεται ( ασχετο απο το Karolina's) θελει λιγο προσοχη γιατι κανει μπινιες. Εκει δουλευε αρχικα και η Λολιτα ( πρωτα σαν Λολιτα και μετα σαν Angelique, πριν γινει ανεξαρτητη) και το γραφειο πλασσαρει ακομα την Ανγγελικε Στελνει αποκλειστικα Θεσσαλονικη γιατι δεν θελει συναγωνισμο (πονηρη η Καρολινα).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K