GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Καποτε πρεπει να παμε μαζι πανω...Το μωρο το εχω κυκλοφορησει στην Πραγα πολλες φορες και για φαγητο
Γουσταρω Πραγα παρα πολυ...
Καποτε πρεπει να παμε μαζι πανω...Το μωρο το εχω κυκλοφορησει στην Πραγα πολλες φορες και για φαγητο
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!!!Γιατί νομίζεις υπάρχει το thread; "Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία" τέκνον μου!
Μετά από όσα πέρασα για εξομολόγηση είμαι...Κριτική θα αναρτηθεί λίαν συντόμως.Κυριακη πρωι να πας για εξομολογηση!!!
ΑΙΝΤΕ!!!
ΓΑΙΔΟΥΡΙ!!!
Αν μείνει όσο λέει ίσως ...Αντε να και μια τσιγγανα που ερχεται. Η λατρεις του ειδους ειμαι σιγουρος οτι θα περασουν!
περασες καλα διαβασα...!!!Μετά από όσα πέρασα για εξομολόγηση είμαι...Κριτική θα αναρτηθεί λίαν συντόμως.
Καποτε πρεπει να παμε μαζι πανω...
Γουσταρω Πραγα παρα πολυ...
χαχαχα...μα το νικ μου δεν σημαινει girlfriend exprerience...Ευχαριστως να παμε Εχω και το τηλεφωνο της Αννουλας σου Αλλα πρωτα πρεπει να αλλαξεις νικ. Δεν μπορει να σε παρω πραγα με νικ GFE. Εκει ειναι μονο για PSE
Μετά από όσα πέρασα για εξομολόγηση είμαι...Κριτική θα αναρτηθεί λίαν συντόμως.
Ευχαριστως να παμε Εχω και το τηλεφωνο της Αννουλας σου Αλλα πρωτα πρεπει να αλλαξεις νικ. Δεν μπορει να σε παρω πραγα με νικ GFE. Εκει ειναι μονο για PSE
πολύ intel υπάρχει εδω μεσα...!!!έρχεται και ένας ξανθος πολωνικος αγγελος ;) με πολυ καλες κριτικες από εκλεκτους συναγωνιστες
αλλά μαλλον έχει βγάλει το κουλουρι από τις υπηρεσίες θα δούμε
υπομονή και ίσως νηστία
πολύ intel υπάρχει εδω μεσα...!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτο ειναι το θρεντ!!!! το ξερουμε αυτο!!!για αυτό δεν είναι το thread...
αλλά βλέπω ότι πολλοι πάιχτες απλά μας διαβάζουν,χωρίς να συμμετέχουν...
Ξομολογιόμουνα...μου πήρε ένα τριήμερο... Χαλάλι, ξαλάφρωσα γενικώς!άσε που CIA είναι ο ιπτάμενος
πού ειναι αυτή η ψυχή?
δοκιμάζεις ελαφίνα στο μεγάλο χωριό πάιχτη?